🇯🇵日本過江龍UfufuCafe☕️餐廳嘅環境充滿咗日本風情,🌮食物都係日式嘅代表,仲想讚下親切嘅服務員💁🏻‍♀️,好有日本人嘅態度,感覺好窩心💕, 係呢度,可以感受到舒適&溫馨嘅日式氛圍🌤️UFUFU Cafe 仲邀請咗日藉甜品師顧問👩🏻‍🍳設計咗多款嘅以當造日本新鮮水果為題🍊🍋🍎,富日本風味又充滿色香味嘅甜品,超好味,勁吸睛👀✈️餐廳定時係日本空運新鮮食材到店,包括日本時令水果,抹茶粉&咖啡豆等等〰️🏯想猶如置身於日本,享受各款精品甜,大家可以過嚟體驗下,輕輕鬆鬆一下😌🍞FRENCH TOAST草莓家族 Mixed Berry🍕PIZZA照燒親子雞Teriyaki Chicken🍹CIDER博多甜王草莓梳打 Hakata Amaou Soda熊本甜橙梳打 Kumamoto Dekopon Soda
🇯🇵日本過江龍Ufufu

🍹CIDER
博多甜王草莓梳打 Hakata Amaou Soda
熊本甜橙梳打 Kumamoto Dekopon Soda

2024-02-26 39 瀏覽
放假又係帶姑姐姑媽出去搵食既好日子揀左係荃灣西站行去荃灣廣場兜左一個圈見到呢間木系Cafe,除左主食,仲有甜品窗邊係落地玻璃睇到街景好chill意粉:野菌羅勒醬意粉$136配冰美式咖啡+$28野菌份量唔少仲有箭茶車厘茄,意粉質感都唔錯,味道比較清新。冰美式咖啡香濃。明太子帆立貝忌廉意粉$156加配冰拿鐵咖啡+$28明太子味濃好creamy,帆立貝有兩大粒,好鍾意。拿鐵唔落糖漿已經好好飲。巴馬火腿薄餅$196加配冰拿鐵咖啡+$28呢個最驚喜,每一件都有一大片巴馬火腿,食落好香芝士味,餅底脆口唔會太乾,火喉剛剛好。下次會想試下蜂蜜四式芝士果款。豚肉生薑燒多士$148呢個擺盤好靚,好豐富。有切開左既溏心蛋,新鮮沙律菜配胡麻醬,車厘茄啡菇全部味道都唔錯,最驚喜係兩件法式多士,上面有cream同士多啤梨,cream唔會太甜,多士鬆軟綿密,好正,鍾意既可以加埋糖漿。加左個菊花枸杞茶$58有個好靚既暖爐坐住保持溫度,好養生飲落甜甜地,好潤喉。甜品:栗子忌廉芭菲$88栗子蓉好香濃creamy,有兩粒栗子真材實料架,cream雪糕底有兩粒小丸子同埋仙草咁,好滿足。咖啡芝士忌廉芭菲$88🌙朱古力片唔錯,雪
放假又係帶姑姐姑媽出去搵食既好日子
揀左係荃灣西站行去荃灣廣場
兜左一個圈見到呢間木系Cafe,除左主食,仲有甜品
窗邊係落地玻璃睇到街景好chill

意粉:野菌羅勒醬意粉$136配冰美式咖啡+$28

明太子帆立貝忌廉意粉$156加配冰拿鐵咖啡+$28

巴馬火腿薄餅$196加配冰拿鐵咖啡+$28

豚肉生薑燒多士$148

加左個菊花枸杞茶$58
有個好靚既暖爐坐住保持溫度,好養生飲落甜甜地,好潤喉。

甜品:栗子忌廉芭菲$88

咖啡芝士忌廉芭菲$88
🌙朱古力片唔錯,雪糕亦唔太甜,淋埋咖啡上去一絕,怕肥既女士們都可以放心食。

兩款甜品好啱打卡,睇得又食得。

整體食物無論主食定甜品都唔錯,環境舒適坐位寬敝,好啱情侶式三五知己幫襯。店員好有禮貌,會主動問係咪share食比埋碟我地。

另外即日係百老匯睇完戲,憑戲飛仲有九折優惠。
2024-02-26
午餐
  • 栗子忌廉芭菲
  • 咖啡芝士忌廉芭菲
  • 豚肉生薑燒多士
  • 巴馬火腿薄餅
今日同個舊同學見面,揀左商場入面呢間日西fusion嘅咖啡店,木系風裝修,令人感覺悠閒寫意!餐廳主要食甜點,都有少量鹹點菜式。閒日嘅餐廳都坐滿唔少人,見到佢地檯嘅甜品令人流晒口水。點選照燒親子雞薄餅以及兩個甜品分別係芒果派對以及咖啡芝士忌廉芭菲。Pizza嘅照燒醬汁非常惹味,再加上雞肉同雞蛋,味道好豐富,表面再唧埋沙律醬,好好食,亦好符合佢親子呢個名!批底香脆可口,滿意。芒果派對,超級美美,用上唔少花去裝飾,食得又睇得,so yummy!多士好味道亦好邪惡,外酥香內軟熟,加埋蜜糖同雪糕一齊食就更加一絕!再夾埋新鮮香甜嘅芒果同忌廉又係另一種風味,好食到心內大叫左好多次oiishi!咖啡芝士忌廉芭菲,雪糕再加埋啡味香氣,口感綿滑,香氣滿溢。再淋上小杯熱咖啡,令咖啡味更香濃,味道豐富,好滋味!朋友畀佢嘅咖啡吸引咗,點咗mocha咖啡,好香,咖啡味香又濃,盛讚比連鎖咖啡店好飲。

閒日嘅餐廳都坐滿唔少人,見到佢地檯嘅甜品令人流晒口水。

2024-02-23 32 瀏覽
想和大家分享一間能令人心情愉悅的餐廳Ufufu Cafe是日本🇯🇵過江龍餐廳無論食物質素和賣相都一流翻看餐牌讓我的選擇困難症又發作了全部都美美的首先鹹食以pizza為主巴馬火腿薄餅($168)薄餅上滿滿的芝士🧀能做到拉絲效果配上pama ham🐷味道鹹香無比芝士味相當濃郁而薄餅亦很酥脆焦糖香蕉多士($138)這道多士的外觀非常討好金黃色的焦糖香蕉🍌和擺盤都很吸引多士外層酥脆內部卻保持著濕潤綿密的軟糯口感每一口都非常滿足再加上蜜糖🍯的加持味道更加香甜搭配上牛奶軟雪糕的香滑口感絕對是一個令人開心滿足😌的選擇牛乳八女抹茶($48)八女抹茶🍵是福岡產的抹茶帶有獨特的甘香喝下去有著濃厚口感菊花枸杞茶($58)放在熱爐上能保持溫度同時亦能增強茶香茶底融合了菊花和枸杞入口舒暢又能夠解膩整體食物質素甚佳無論鹹食和甜食同樣出色👍🏻而且賣相精緻非常適合打卡
想和大家分享一間能令人心情愉悅的餐廳
Ufufu Cafe是日本🇯🇵過江龍餐廳
無論食物質素和賣相都一流
翻看餐牌讓我的選擇困難症又發作了
全部都美美的

首先鹹食以pizza為主
巴馬火腿薄餅($168)
薄餅上滿滿的芝士🧀能做到拉絲效果
配上pama ham🐷味道鹹香無比
芝士味相當濃郁
而薄餅亦很酥脆

焦糖香蕉多士($138)
這道多士的外觀非常討好
再加上蜜糖🍯的加持
味道更加香甜
搭配上牛奶軟雪糕的香滑口感
絕對是一個令人開心滿足😌的選擇

牛乳八女抹茶($48)
八女抹茶🍵是福岡產的抹茶
帶有獨特的甘香
喝下去有著濃厚口感

菊花枸杞茶($58)
放在熱爐上能保持溫度同時
亦能增強茶香
茶底融合了菊花和枸杞
入口舒暢又能夠解膩

整體食物質素甚佳
無論鹹食和甜食同樣出色👍🏻
而且賣相精緻非常適合打卡
2024-02-22 1001 瀏覽
//19 02 24 晴天🌞14:30 荃灣 荃灣廣場@ufufu_coffee_sweets強勢回歸 ☺︎「𝘜𝘍𝘜𝘍𝘜 𝘊𝘢𝘧𝘦」 —— 嚟自日本佐賀嘅過江龍,分店遍佈佐賀、長崎、福岡、澳門等地方,專門主打日式家庭料理。不過,講到最出名,就緊係𝘍𝘳𝘦𝘯𝘤𝘩 𝘛𝘰𝘢𝘴𝘵同𝘗𝘢𝘳𝘧𝘢𝘪𝘵。佢哋用上日本最新鮮嘅食材,配搭一系列當地季節限定嘅水果,創造出多款精美可口嘅甜品。相信大家食完,心情都會更加愉悅啊!🔻牛油果雞胸多士 HKD$158ꕀ雞胸肉|牛油果|沙律菜|溏心蛋|蘑菇|車厘茄|多士雞胸肉經慢煮之後 唔柴、唔乾 反而變得嫩滑再蘸上自家製羅勒青醬 味道顯得格外清新牛油果熟成度剛好 入口非常𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺溏心蛋流心 底下加咗沙律醬 沙律菜 會帶微酸嘅醬汁兩者都令人十分解膩、開胃多士外脆內軟 類似法包嘅質感而且麵團發得好 食起嚟同時充滿住軟熟同彈性另外表面嘅忌廉打得超滑 作為甜品愛好者 真心激讚🔻焦糖香蕉多士 HKD$166追加 + 冰美式咖啡 HKD$28ꕀ焦糖香蕉多士 賣相吸引 味道驚艷表面嗰層打得又滑又輕盈嘅忌廉 奶香味十足 最重要係甜度適中 食晒都唔覺漏當淋埋楓糖漿 簡直完美另一主角
19 02 24 晴天🌞
14:30 荃灣 荃灣廣場
@ufufu_coffee_sweets

強勢回歸 ☺︎

相信大家食完,心情都會更加愉悅啊!

🔻牛油果雞胸多士 HKD$158

雞胸肉|牛油果|沙律菜|溏心蛋|蘑菇|車厘茄|多士

雞胸肉經慢煮之後 唔柴、唔乾 反而變得嫩滑
再蘸上自家製羅勒青醬 味道顯得格外清新

牛油果熟成度剛好 入口非常𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺

溏心蛋流心 底下加咗沙律醬
沙律菜 會帶微酸嘅醬汁
兩者都令人十分解膩、開胃

多士外脆內軟 類似法包嘅質感

另一主角 特濃牛乳雪糕
奶味突出 質感幼滑 裏面仲加咗雪糕筒碎做點綴
整體絕對值得再𝘦𝘯𝘤𝘰𝘳𝘦

冰美式咖啡
集齊焦糖、堅果、可可嘅香氣
萃取得啱啱好 唔會過份苦澀
係杯容易入口嘅𝘐𝘤𝘦𝘥 𝘈𝘮𝘦𝘳𝘪𝘤𝘢𝘯𝘰

🔻吉士忌廉芒果芭菲 HKD$88

面層:由清甜芒果肉 砌成一朵好靚嘅玫瑰花
中間:奶香味濃郁嘅忌廉 & 特濃牛乳軟雪糕
最底:滑溜吉士醬|香甜芒果肉|多款雜果乾|甜脆粟米片

所有配料都令芭菲口感 變得更加細緻、飽滿
可以話係一食難忘 鍾意芒果嘅朋友千祈唔好錯過

2024-02-19
  • 焦糖香蕉French Toast
呢間位於荃灣嘅和風cafe,原來係來自日本九州嘅過江龍🇯🇵難怪由主菜到甜品賣相都非常吸引,味道仲好高質呢🤩🥑牛油果雞胸多士 $158份量頗多,食物種類多元化。當中雞胸肉特別值得一讚,眾所周知雞胸肉脂肪唔多,煮出黎口感好易又柴又硬🥲但呢度嘅雞胸肉非常嫩滑多肉汁,仲有鮮香雞味🐔唔太鍾意食肉嘅🐷一試就停唔到😋士多啤梨奶油吐司外脆內煙韌,推薦👍🏻🍅番茄羅勒薄餅 $118薄餅夾住蕃茄肉同蕃茄醬,所以非常juicy開胃,整片羅勒葉放係薄餅上🌱滲出甜辣青草香味。芝士味道適中🧀恰到好處。🥭吉士忌廉芒果芭菲 $88芒果鋪成玫瑰花形狀🌹以雪芭口感呈現,食完覺得涼浸浸🥰忌廉嘅牛奶味好香濃,底層有粟米片,味道同口感都好有層次。🍓博多甜王草莓梳打 $48係新鮮草莓嘅味道,清甜濃郁!配上梳打水,酸酸甜甜,味道都幾特別,必試🤩🍵冰牛乳八女抹茶 $53日本福岡八女地區自古以來盛產優質茶葉,抹茶茶香撲鼻,清新而回甘,同時適合唔鍾意飲品太甜嘅朋友。

🥑牛油果雞胸多士 $158

🍅番茄羅勒薄餅 $118

🥭吉士忌廉芒果芭菲 $88

🍓博多甜王草莓梳打 $48

🍵冰牛乳八女抹茶 $53
2024-02-15 83 瀏覽
🌟焦糖香蕉多士🍞多士做到外脆內軟,超好食!香蕉加左焦糖面火炙過,配勁軟滑牛乳雪糕,加埋滿滿既cream,好幸福🥰.🌟九洲漢堡扒多士🍞漢堡扒juicy,調味岩岩好,好惹味🤤🤤 伴碟既菇菌同蕃茄仔好香牛油味,炒得唔錯~ 配埋雞蛋同沙律菜,食材夠新鮮👍🏻.🌟天山🏔️抹茶軟雪糕,雪糕好滑,配左紅豆蓉、白玉,白玉好煙韌😛 仲有焦糖醬可以自己加~.所有甜品都好出色!種類又多~下次會再黎試其他☺️
🌟焦糖香蕉多士🍞
🌟九洲漢堡扒多士🍞
🌟天山🏔️
所有甜品都好出色!種類又多~下次會再黎試其他☺️
2K
2024-02-13 65 瀏覽
🍦日式多士甜點好去處🍦-荃灣多嘢睇多嘢食 但係我發覺荃灣廣場三樓一角嘅呢間日系cafe 人流唔算多 嗰度食物水準其實唔錯 值得捧場-🥓豚肉生薑燒多士 $148呢個日式經典下飯菜 竟然可以crossover法式多士🥹 碟裏面由䐁肉片🥓半熟蛋🥚沙律🥗 再到忌廉多士🥪 每樣都好味 微甜薑汁令洋蔥片🧅更滋味 烤多士本身少少甜 同滑溜忌廉好搭😍-🍕蕃茄羅勒薄餅 $1188吋薄餅屬於一人份量 餅底雖然厚身但柔韌度唔錯 番茄🍅溶芝士🧀羅勒🌿呢個組合 百吃不厭-🍦天山 $58自家製軟雪糕口感輕盈 抹茶味唔強 少甜冇茶澀 mochi軟糯黏牙 -☕️Flat white $45以喺cafe飲啡嘅期望 呢杯咖啡有啲小失望 冇拉花 咖啡味淡😔-📍UFuFu Cafe荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
🍦日式多士甜點好去處🍦
🥓豚肉生薑燒多士 $148

🍕蕃茄羅勒薄餅 $118

🍦天山 $58

☕️Flat white $45
📍UFuFu Cafe
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
2024-02-12 53 瀏覽
Ufufu café來自日本九州,裝修行日式木系風格,芭菲、French Toast好出名,每款菜式精緻擺盤靚,味道都唔錯🥰✨九州漢堡扒 $158賣相好精緻,食材都好豐富,有一塊九州漢堡扒,兩塊French toast,流心蛋、蔬菜沙律、蕃茄仔、蘑菇,漢堡扒都好好味,juicy得來肉質軟嫩,French toast都推薦!好鬆軟,加埋cream同士多啤梨,十分滿足😚 ✨巴馬火腿薄餅🍕 $168pizza即叫即焗,巴馬火腿充滿咸香,餅底煙韌,加上芝士有拉絲效果☺️✨草莓物語芭菲🍓 $88賣相令人忍唔住打卡,圍住滿滿的草莓,上面係來自日本的牛奶雪糕,超級香濃,加埋cream、粟米片、吉士醬🤤✨天山🍵$58濃郁的抹茶味雪糕配上丸子同紅豆😋

✨九州漢堡扒 $158

✨巴馬火腿薄餅🍕 $168

✨草莓物語芭菲🍓 $88

✨天山🍵$58
濃郁的抹茶味雪糕配上丸子同紅豆😋

2024-02-10 44 瀏覽
日本過江龍cafe,開係交通方便又多野食既荃灣,特式選擇左一個優閒既下午黎食個下午茶。餐廳環境方面:裝修係一個木系和風式既cafe,有落地玻璃窗,俾人感覺好放鬆同和諧。座位之間隔格空間都足夠,唔會有侷促既感覺。呢度既食物都係即叫即做,所以上枱時食物都係熱辣辣既。好似我叫左個蜂蜜pizza,由於係即叫即做,一上枱即時聞到pizza既香氣,食落口感又軟又脆,仲有絲絲既蜜糖甜味,忍唔住一塊接一塊甘食。甜品都有好多款選擇,最後選擇左八女抹茶,係我好鍾意既抹茶,食落有抹茶既茶香同澀味,最底層有口感煙韌既小丸子。
2024-02-09 33 瀏覽
來自九州佐賀縣的特色美食 逐一帶你體驗日本飲食文化芭菲Parfait一詞來自法國,意思為「完美」。不論是食物配搭、品質或外型,人氣芭菲大王UFUFU CAFE都以完美的姿態令所有客人離開時都帶著微笑.//餐廳菜式以不同水果及雪糕的搭配。色香味俱全。養眼又好吃.//店内食物排盤精致,造型很好,看着有食欲,店内灯光舒适柔和,搭配音乐,用餐氛围好,总体推荐.//地址:荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
來自九州佐賀縣的特色美食 逐一帶你體驗日本飲食文化
//地址:
荃灣大壩街4-30號荃灣
廣場3樓321-323號舖
2024-02-07 48 瀏覽
臨近新年,出街買年貨🛍️但落雨濕濕🌧️心情鬱悶😕我需要食甜嘢開心下!FRENCH TOAST (Meal)🍽️牛油果雞胸 $158CHICKEN BREAST WITH AVOCADO感又得甜又得,唔使爭!雞胸肉配青醬超夾!雞蛋配蛋黃醬好開胃,仲有我最愛嘅牛油果🥑多士好厚兩大嚿🍞配以甜甜嘅奶油同士多啤梨🍓超大份~物超所值!😋推薦👍🏻DRINK☕️拿鐵咖啡Café Latte $45維也納咖啡 Vienna Coffee (Premium Aria Rouge) $65個人推薦維也納咖啡,一啖落去上唇就黐滿厚奶油🤤奶油嘅甜味同咖啡超夾!滿滿幸福感!大愛呀~🥰PARFAIT🍨Basque 芝士蛋糕雜莓 $88Basque Cheese Cake & Berry芝士蛋糕配上雪糕唔會好腬😋切片士多啤梨同雜莓配上奶油酸酸甜甜🫐🍓水果份量好多!最下面仲有燕麥脆片,夾埋好特別🤤仲要值得一讚嘅係,呢度嘅服務好好!好貼心!👍🏻👍🏻👍🏻

FRENCH TOAST (Meal)🍽️
牛油果雞胸 $158
CHICKEN BREAST WITH AVOCADO

DRINK☕️
拿鐵咖啡Café Latte $45

PARFAIT🍨
Basque 芝士蛋糕雜莓 $88
Basque Cheese Cake & Berry

仲要值得一讚嘅係,呢度嘅服務好好!好貼心!👍🏻👍🏻👍🏻
2024-02-06 48 瀏覽
荃灣廣場真係好多野食今次試下日本佐賀過江龍Cafe佢地除左入面坐低食甜品嘆杯啡之外仲可以係counter 外賣拎走晚餐食物選擇唔算多有pizza, 法式多士同埋芭菲類💛巴馬火腿薄餅Pizza 尺寸岩岩好2-3 人份量個批底比較薄身都仍然有外脆內軟口感面頭芝士同火腿味道夾得好好芝士仲有拉絲添!💛芒果派對多士多士係比較鬆軟厚身個種面頭滿滿既cream仲可以淋埋蜜糖漿仲有雲呢拿雪糕個人更加鐘意雪糕加多士一齊食又熱又凍正😆💛沖繩雜果梳打味道酸酸甜甜岩岩好
荃灣廣場真係好多野食
今次試下日本佐賀過江龍Cafe

佢地除左入面坐低食甜品嘆杯啡之外
仲可以係counter 外賣拎走

晚餐食物選擇唔算多
有pizza, 法式多士同埋芭菲類

💛巴馬火腿薄餅
Pizza 尺寸岩岩好2-3 人份量
個批底比較薄身都仍然有外脆內軟口感
面頭芝士同火腿味道夾得好好
芝士仲有拉絲添!

💛芒果派對多士

💛沖繩雜果梳打
味道酸酸甜甜岩岩好
2024-02-05
2024-02-04 88 瀏覽
Ufufu cafe去完日本又掛住日本野食😍所以又book左枱去左食日本野啦😋💛蜂蜜四色芝士pizza $138上枱熱辣辣,係厚身pizza,聞到好香濃芝士味!食到濃郁既芝士味道,配埋蜜糖好夾好惹味😋💛九州漢堡扒 $158上枱見九州漢堡扒煎到好靚!裡面有九州漢堡扒、蔬菜沙律、流心蛋、French toast漢堡扒好juicy,仲有兩塊French toast食完都幾飽💛栗子忌廉芭菲 $88因為鍾意栗子所以叫左栗子忌廉芭菲,上面有粉甜栗子同埋栗子蓉,份量多😋中層有忌廉,好細滑!底層係抹茶啫喱同丸子,層次好豐富!💛牛乳抹茶 $53牛乳好濃厚😋 茶味香濃好飲!價錢:$437(另加一)(二人)⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️📍Ufufu cafe (荃灣廣場) (荃灣)荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
Ufufu cafe
去完日本又掛住日本野食😍
所以又book左枱去左食日本野啦😋

💛蜂蜜四色芝士pizza $138
上枱熱辣辣,係厚身pizza,聞到好香濃芝士味!
食到濃郁既芝士味道,配埋蜜糖好夾好惹味😋

💛九州漢堡扒 $158
上枱見九州漢堡扒煎到好靚!

💛栗子忌廉芭菲 $88
因為鍾意栗子所以叫左栗子忌廉芭菲,
上面有粉甜栗子同埋栗子蓉,份量多😋
中層有忌廉,好細滑!底層係抹茶啫喱同丸子,層次好豐富!

💛牛乳抹茶 $53
牛乳好濃厚😋 茶味香濃好飲!

價錢:$437(另加一)(二人)
⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️

📍Ufufu cafe (荃灣廣場) (荃灣)
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
2024-02-02 79 瀏覽
放工約朋友係荃灣廣場聚舊,揀左一間日式,西式fusion嘅木系Café,因為見到圖片既裝修即刻心心眼😍相信好多女仔都係鐘意呢種輕奢木系風格,本身性格點粗獷都好,一入到呢個氛圍都會變氣質美女🧚‍♀️本身未食晚餐既我係有點肚餓,即刻想點個意粉食下,但原來主食得ALL DAY同PIZZA🥺餓鬼投胎既我本身諗住食完呢餐睇怕唔夠飽要返屋企之前拮燒賣,但原來餐點非常足料,最後我同朋友兩個人叫左一份FRENCH TOAST同一個PIZZA都完全係夠飽,唔洗加餐🤰巴馬火腿法式多士🍞食物擺盤美美、肉類同蔬菜都很豐富、蘑姑炒特又香又軟忌廉和楓糖漿使多士是整道菜最驚喜、多士完全做到外脆肉軟最出色係塊多士,切落表皮非常脆身,內裏就非常鬆軟,浸咗牛奶蛋液漿,食落的確係唔同啲!表面仲有微甜嘅忌廉加上士多啤梨果肉,食前再落少少嘅糖漿,非常滿足。博多明太子pizza🍕明太子份量好多pizza亦烤得都夠酥脆,加埋滿滿嘅芝士,食落鹹鹹香香,好食!另外作為一間Café既靈魂:咖啡☕️佢地都唔馬虎,鋪頭用既日式咖啡偏濃味,適合鍾情黑咖啡人士。

巴馬火腿法式多士🍞
食物擺盤美美、肉類同蔬菜都很豐富、蘑姑炒特又香又軟

博多明太子pizza🍕