2024-02-09
一個人悶悶地,搵下中環呢邊有咩食,反正一時間諗唔到食咩,去食個Pizza都唔錯☺️搵咗一下附近有咩食,發現附近有一間名字好特別的餐廳,以Uncle來命名的,見到咁有趣,當然要試一試佢🤣Lobster Bisque $78前菜唔少得既龍蝦湯,龍蝦味非常濃郁,中間仲加咗隻帶子,超級正🤩Uncle Wyman $188點解會簡呢個pizza?非常簡單,因為佢特別多配料哈哈Cajun Chicken, Roasted Eggplant Red Onion, Anchovies, Tomato Sauce & Cheddar CheeseReally nice,一個人食都覺得食飽飽地,不過賣相實在係太吸引啦,忍唔住要食矖佢,上層茄子加雞肉,下層車打芝士,一啖咬落去,Perfect💯好味指數:9/10性價比指數:7/10餐廳名稱:Uncle Pizza, Pasta & Grill餐廳地址:中環蘇豪伊利近街25號地舖電話:26832188
Lobster Bisque $78
Uncle Wyman $188
點解會簡呢個pizza?非常簡單,因為佢特別多配料哈哈
好味指數:9/10
性價比指數:7/10