2023-10-05
呢間韓式餐廳裝修好似係一架餐車入面用餐,多款菜式選擇,份量亦唔少,可以約埋一班fd一齊食,叫多幾款野食都得呀🤭.🥣 魚介湯鍋🥣:💰$238鍋中有多款魚糕串,有格係娃娃菜同香菇,仲有韓式年糕,湯底鮮味而且唔會太咸,魚糕彈性嫩滑,吸收埋湯汁精華,好滿足呀。🥣驚喜二重奏🥣:💰$258用石板煎緊塊偏生既頂級肉眼牛扒,自己控制幾成熟就夾黎食,少筋位牛味濃,沾埋醬汁酸酸甜甜,炸雞外脆內嫩,唔會炸到太肥膩。🥣芝士蟹子蛋卷🥣:💰$128每啖都係爆漿芝士,夾住滿滿蟹子,蛋皮幾厚且濃蛋香,芝士味增添左濃郁香氣同奶香味,蛋卷好juicy 。🍧蜜瓜雪冰🍧:💰$88必食韓國甜品,原條韓式蜜瓜雪條,新鮮蜜瓜肉,加上軟滑忌廉,蜜瓜味綿綿雪冰,甜度適中,為今餐畫上完美句號。🥤蜂蜜米酒🥤:💰$78⭐️推介⭐️加左一細細粒蜂膠,感覺清新香甜,似蜂蜜啤酒味道,帶出淡淡米酒味。勁易入口!
🥣 魚介湯鍋🥣:💰$238
🥣驚喜二重奏🥣:💰$258