2021-03-06
📍大坑馳名大排檔‼️ · 肥仔炒蛋菠蘿油🍍🍞 -- 順興茶餐廳😆💖·===========================Bookmark咗順興好耐,一直都好想試佢哋嘅招牌叉蛋飯同埋炒蛋菠蘿油😍上星期終於約到朋友嚟試😝平日中午嚟到都幾多人食咖,不過翻檯好快,等咗10分鐘到就入得😛------------------------------⭐️滑蛋菠蘿油($26)我同朋友都係衝住呢個菠蘿油嚟!🤩聽聞晏啲嚟都會賣曬,而且menu仲係無寫出嚟🤫菠蘿包外皮微脆香甜,包體鬆軟😆炒蛋嫩滑濕潤,加埋牛油嘅油香真係好正,如果牛油再厚身啲就更正!💖------------------------------賣相:8/10味道:8/10性價比:7.5/10回頭度:6.8/10------------------------------店舖資料名稱:順興茶餐廳地址:大坑安庶庇街5號地舖前往方法:天后站A2出口
===========================
⭐️滑蛋菠蘿油($26)
賣相:8/10
味道:8/10