2023-10-16
今日要出觀塘做按摩💆♀️早咗成個鐘咁就梗係周圍搵嘢食啦,次次行過東廣場都好多人,難得今日唔係lunch時間,唔使同人迫😌😌上次行過已經想食呢間麵屋常勝,咁難得今日唔使等梗係會一會佢啦😊佢播住澎湃嘅日本音樂令到我好想入去🤪坐底睇餐牌,拉面選擇都算多,有7款湯底可以選,而且佢係標榜冇味精嘅,咁我就揀咗吉列蝦叉燒濃郁蝦湯拉麵🦐🍜,仲可以揀套餐都係加$20有小食同嘢飲,咁我就梗係加埋啦☺️咁我就揀咗提子汽水🍇加炸章魚球🐙😋然後我仲有個好想食嘅小食咁就叫埋啦🤤就係蟹肉忌廉薯餅🦀🦀事不宜遲講吓啲嘢食先😉吉列蝦叉燒濃郁蝦湯拉麵🦐🍜嚟到賣相都算靚仔😌吉列蝦炸到好鬆脆😋濃郁蝦湯拉麵果湯果然係好濃郁,好味到我飲晒成碗湯👍🏽👍🏽絕對係真材實料😌飯完一D都唔口渴😉果然係冇味精😌😌推薦推薦😍😍炸章魚球🐙雖然係加錢換嘅小食,但係一啲都唔馬虎😊小丸子應該有嘅嘢佢都有☺️蟹肉忌廉薯餅🦀就係外脆內軟☺️好味🤤整體來講佢所有嘅炸嘢都係即炸,非常鬆脆👍🏽👍🏽湯底係個精粹🤤🤤絕對係用心製作😊性價比極高,極度推薦👍🏽
吉列蝦叉燒濃郁蝦湯拉麵🦐🍜
炸章魚球🐙