2022-05-13
2022既新開始 試法日菜!🇯🇵🤣上海藻加沖繩八麵豉麵包配Arbor自家製嘅明太子牛油真心好食到癲咗😋由於我大讚個麵包,佢哋好好埋單後送咗一個俾我拎走!如果唔係book位食你都可以同餐廳直接購買呢一個麵包🥯8X個「當然買之前記得打去餐廳問清楚是否有足夠數量」#版主最愛 #糕糕推介 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️但係牛油係即日製造因味道及衛生唔可以賣!❤️我介紹朋友去食 朋友們都係大讚個麵包🥯!服務好細心每一道菜都細心介紹🦋甜品佢Soymilk 豆腐Sorbet 日本炸腐竹搽上蜜糖配搭日本黑豆,黑豆係日本係一個祝福❤️追加genmaicha caviar 魚子醬抹茶雪糕麻糬品HKd 4xx真係冇諗過呢幾樣嘢夾埋一齊係咁好食😋值得追加!法日菜fusion菜係有好多驚喜,食材配搭係意想不到所以食之前都要細心聽吓服務員介紹,你先可以感受到箇中既意想不到🤭所以你見到我文字上都冇特別介紹 但我可以話俾你聽每一道菜都有驚喜!而且係好食嘅!餐廳裏面嘅服務員全部都好有禮貌好細心好貼心!果然係米芝蓮二星!上網官網Booking 如星期日記得提前預約 😋#eatwellwest #hungry #delish #fresh
🇯🇵🤣上海藻加沖繩八麵豉麵包
配Arbor自家製嘅明太子牛油
#版主最愛 #糕糕推介 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
服務好細心每一道菜都細心介紹🦋
真係冇諗過呢幾樣嘢夾埋一齊係咁好食😋值得追加!
法日菜fusion菜係有好多驚喜,食材配搭係意想不到
上網官網Booking 如星期日
記得提前預約 😋
#eatwellwest #hungry #delish #fresh #foods #lunchtime #foodpic #eating #eat #delicious #tasty #lunch #foodpics #yummy #foodgasm #arbor #amazing #法日料理 #米芝蓮 #photooftheday #instagood #finedining #hongkongfoodie #hkfoodie #foodieblogger
✳️#糕糕食好西foodie_hk
✳️#糕糕日常