2024-04-18 680 views
第一次去科學園食嘢,啲餐廳多到數唔晒,後來見到呢間號稱法國總店係米芝蓮一星嘅餐廳,就同另一半去試一試 。因為喺公眾假期去,去到1:30都仲要排隊,最後大概排咗半個鐘。都未入到餐廳有位員工同我哋講因為廚房太繁忙,預期上菜速度會好慢。最後啲嘢等咗接近半個鐘先嚟晒。我哋兩個人嗌咗一客鵝肝多士,一份海膽意大利飯同埋一個法國燒春雞。我覺得鵝肝多士就幾好食嘅,又唔算太油膩飽肚,但係個海膽意大利飯就一般般,因為個海膽細到睇唔到同埋芝士味有啲重,至於個法國燒春雞就中規中矩。整體嚟講環境幾好,啲座位好闊落,不過員工嘅服務態度就一般般。

鵝肝多士
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)
鵝肝多士
2023-10-27 1721 views
今晚又同埋奶奶一齊食晚飯😋 一齊慶祝我生日🎂🎉一黎到門口帶位無乜笑容,坐低水又無斟,又無問要樽裝水定普通水,以前食開觀塘分店,服務好好點完餐後會送上麵包及牛油,不過牛油就唔係之前食評所講既鯷魚,仲諗住試下添加拿大無激素豬安配薯菜 $268 呢款厚切豬鞍好爽口,唔黐牙好好食,配菜都好好食香煎阿拉斯加銀雪魚柳配薯菜 $268 皮煎到好脆,肉滑香煎大蝦扁意粉配忌廉明太子汁 $198 好Creamy汁好好味👍😋+$60 法國生蠔,幾鮮甜+$50 法式鵝肝焦糖燉蛋配沙律及多士 我就食唔到鵝肝味,感覺一般
今晚又同埋奶奶一齊食晚飯😋 一齊慶祝我生日🎂🎉

香煎阿拉斯加銀雪魚柳配薯菜 $268 皮煎到好脆,肉滑

+$60 法國生蠔,幾鮮甜

2023-10-07 1118 views
Briketenia - 沙田香港科學園今日去左科學園 晚上去左呢間餐廳食飯 餐廳locate 科學園第三期 揸車泊車 非常方便 停車場行出30步就搵到Briketenia 消費200蚊泊車免費兩個鐘 夠曬時間 好好享受 氣氛優雅坐得舒服 晚餐 平均三百幾蚊 連加一 per set 先來 煙三文魚 凱撒沙律 有 牛油果 車厘茄 芝士粉 用西生菜做底菜 Cesar醬汁 唔過多唔太酸 好開胃 & refreshing Appetizer點咗白酒青口 白酒汁好出 好香 青口中size 一碟有十隻 味道不差鹽煎帶子白汁意大利飯 $238 recommended 個汁做得唔錯 意大利飯有咬口 加上又切片蘑菇及青蘆筍 清爽 帶子新鮮有汁 冇煮過火唔乾 夠滑嫩令到整個飯嘅味道昇華 忌廉汁夠濃有層次 口感好 齒頰留香白汁薯蓉香煎比目魚 擺碟夠曬靚 非常上鏡 有入口即溶 軟綿綿嘅薯蓉 伴底就有無骨厚厚嘅鮮魚肉 個汁同條魚好夾 口感十足另外餐廳門口有一個甜品櫃擺啲手工甜品 擺款好靚 好吸引 所以加咗個甜品 但唔係喺個set度嘅 畀佢嘅迷人的紫色吸引 所以試咗個passion fruit mouse cak
Briketenia - 沙田香港科學園

另外餐廳門口有一個甜品櫃擺啲手工甜品 擺款好靚 好吸引 所以加咗個甜品 但唔係喺個set度嘅 畀佢嘅迷人的紫色吸引 所以試咗個passion fruit mouse cake 佢帶酸酸地既黑莓味 因為夠creamy 口感好滑溜 好開胃 如果你係鍾意啲死甜嘅甜品就要試其他喇
2023-10-02 737 views
今晚朋友帶我嚟到科學園嘅BriKetenia 食法國菜,原來餐廳係來自法國西南部嘅米芝蓮一星餐廳BriKetenia嘅分店嚟架~餐牌上 set dinner都有唔同嘅選擇,可以配湯、沙律或者前菜,想豐盛啲嘅仲可以加埋甜品呢,而且價錢仲好抵,慶祝生日同紀念日就啱曬啦!✨法包🥖叫咗嘢食之後,店員就送上法包,法包🥖外脆内軟,配上鯷魚醬,味道唔錯👅✨巴馬火腿哈密瓜沙律🥗前菜嘅兩款沙律都各有特色,充滿鹹香嘅Parma Ham配上一個清甜嘅哈密瓜,同新鮮嘅沙律菜,味道清新。✨煙三文魚牛油果沙律軟滑嘅牛油果,同煙燻風味嘅煙三文魚,都係沙律首選,食落健康又清爽。✨黑松露野菌扁意粉🍝配63度溫泉蛋扁意粉軟硬適中,煙韌有彈性,配埋黑松露野菌,香氣濃郁!✨慢煮豬鞍配洋蔥🧅薯蓉豬鞍肉質柔軟,口感嫩滑,而薯蓉幼滑香甜之餘,仲有洋蔥香味😍
✨法包🥖
✨巴馬火腿哈密瓜沙律🥗
✨煙三文魚牛油果沙律
黑松露野菌扁意粉配63度溫泉蛋
✨黑松露野菌扁意粉🍝配63度溫泉蛋
扁意粉軟硬適中,煙韌有彈性,配埋黑松露野菌,香氣濃郁!
✨慢煮豬鞍配洋蔥🧅薯蓉
豬鞍肉質柔軟,口感嫩滑,而薯蓉幼滑香甜之餘,仲有洋蔥香味😍
Dinner
黑松露野菌扁意粉配63度溫泉蛋
慢煮豬鞍配洋蔥薯蓉
科學園比想像中多餐廳,中西日式都有環境幽靜,有時做嘢做得攰去附近嘅白石角海濱長廊行個圈都心曠神怡科學園附近有好多住宅,應該就係傳說中嘅白石角講真如果比較白石角同康城,我一定揀白石角言歸正傳,今日去咗一間法國🇫🇷過江龍嘅餐廳本身滿心期待米芝蓮一星嘅質素一定好有驚喜,點知天氣不似預期🫣(BriKetenia Hong Kong 源於蓋塔里,法國南西部的巴克斯地區。餐廳門外貼咗佢拎咗米芝蓮一星,但原來佢嗰粒米芝蓮星係喺法國嗰邊嘅餐廳擁有,唔喺香港)裝修中規中矩,係啲枱比較近有少少迫夾,不過冇辦法香港地小人多,租金貴都理解佢嘅價錢比想像中親民,人均$200包主菜+餐飲(沙律或者湯+20,甜品+40,咁樣拆開收費其實幾好,可以控制飲食唔使咁肥)今次我叫咗 低温慢煮豬肉眼,薯蓉燒汁,肉質有少少鞋同硬,啲汁唔太夾,反而如果係燒汁配雞扒會啱啲🧐薯蓉幾滑,反而算係主菜裏面比較出色嘅配菜伴碟蔬菜👉🏻燈籠椒同西蘭花都幾新鮮脆口🫑當然服務質素都係普通西餐嘅招呼,只有簡單西式擺枱,亦無任何法式餐飲程序,呢個就略為同佢嘅Gimmick 有啲落差🧐🥦$168其實喺中環價,呢個質素呢個地點係略為偏貴啦🥺
科學園比想像中多餐廳,中西日式都有

科學園附近有好多住宅,應該就係傳說中嘅白石角
講真如果比較白石角同康城,我一定揀白石角

言歸正傳,今日去咗一間法國🇫🇷過江龍嘅餐廳

佢嘅價錢比想像中親民,人均$200

伴碟蔬菜👉🏻燈籠椒同西蘭花都幾新鮮脆口🫑

🥦$168其實喺中環價,呢個質素呢個地點係略為偏貴啦🥺
低温慢煮豬肉眼,薯蓉燒汁
2023-08-15
$200 (Lunch)
低温慢煮豬肉眼,薯蓉燒汁
  • 加拿大豬扒伴薯蓉及新鮮蔬菜
2023-09-15 292 views
今日同係科學園收工嘅朋友食飯跟佢介紹嚟到呢間餐廳😍環境好靚好舒服食物都好出色🥰.💎 煙三文魚牛油果沙律結合左煙燻既三文魚同濃郁既牛油果整體味道鮮美又清新三文魚既煙燻風味同牛油果既奶油口感相互融合🥳口感十分豐富.💎 巴馬火腿哈密瓜沙律鹹香既巴馬火腿搭配住甜蜜既哈密瓜😍形成左一道口感豐富既組合巴馬火腿既鹹度同哈密瓜既甜度好夾帶來一種好出色既味覺體驗🥰.💎 $258 香煎多寶魚薯蓉及新鮮蔬菜香煎的多寶魚為主🥳搭配鬆軟既薯蓉同新鮮既蔬菜多寶魚既鮮美😍同薯蓉既柔軟口感相互融合而新鮮蔬菜既清爽口感增添了層次感叫人回味無窮🫶🏻.💎 $198 紅酒燴牛面頰配薯蓉以紅酒燴煮既牛面頰搭配埋濃郁既薯蓉好正牛面頰經過紅酒的燴煮肉質更加鮮嫩多汁😆而紅酒既香氣同牛肉既濃郁味道完美結合搭配滑順既薯蓉口感更豐富😋.💎 +$58 Dessert of the Day好好食既tiramisu 蛋糕甜而不膩為呢一餐劃上完美句號😆
今日同係科學園收工嘅朋友食飯

好好食既tiramisu 蛋糕
甜而不膩
為呢一餐劃上完美句號😆
2023-08-30 162 views
去咗科學園搵食,揀咗間西餐。晚餐佢地有唔同價位嘅套餐,由$178到$498,全部包括頭盤、主菜同咖啡/茶。前菜煙三文魚同牛油果沙律同埋巴馬火腿同哈密瓜沙律。煙三文魚同牛油果好夾,味道好清新。巴馬火腿同哈密瓜嘅組合,火腿鹹香同哈密瓜清爽,一齊食好開胃。主菜我揀咗一碟黑松露野菌扁意粉,仲有個63度溫泉蛋。意粉煮得啱啱好,有彈牙口感。黑松露同野菌嘅香味好濃郁。溫泉蛋煮得岩岩好,蛋黃流心,同意粉一齊食,好好味。另外香烤澳洲西冷牛扒同薯條。牛扒煎得啱啱好。薯條炸得金黃脆口,同牛扒好夾。最後,我試咗一份Opera蛋糕作為甜品。蛋糕層次分明,每一層口感唔同。朱古力同咖啡嘅味道濃郁好香,幾好食。除咗菜式之外,餐廳嘅服務都好好。侍應專業有禮,服務迅捷,令人感到
去咗科學園搵食,揀咗間西餐。

前菜煙三文魚同牛油果沙律同埋巴馬火腿同哈密瓜沙律。

呢間係法國米芝蓮一星餐廳喺香港嘅第二間餐廳。老闆家族曾是法國總統嘅御廚,而老闆亦曾任職香港Mandarin Oriental。Set Dinner 有Starter,有自選主菜同餐茶/咖啡。自家製嘅’銀魚柳蛋黃醬” 帶有少少鹹味配法包,個蛋黃醬好味👍巴馬火腿哈密瓜沙律/煙三文魚牛油果沙律沙律菜新鮮爽脆,煙三文魚同牛油果好夾😋香烤帶子意大利飯配忌廉汁 $238意大利飯𥚃面有磨菇粒及蘆筍粒做配料,夠健康,芝士忌廉汁夠濃香煎海鱸魚,薯蓉及新鮮蔬菜 $258沒有多寶魚,改用海鱸魚,用海鹽黑椒煎得好香,忌廉汁好味,有多款唔同嘅蔬菜,夠健康👍加$58有是日精選甜品,Cappuccino 朱古力蛋糕伴雲哩拿雪糕,底部朱古力好濃,似Brownie,上面係Cappuccino Mousse,好滑又唔太甜,plating 好靚💯整體環境舒服,卡位位置夠寬敞,坐得舒適。呢個價錢食到正宗法國滋味,性價比算高。

巴馬火腿哈密瓜沙律/煙三文魚牛油果沙律
沙律菜新鮮爽脆,煙三文魚同牛油果好夾😋

香烤帶子意大利飯配忌廉汁 $238
意大利飯𥚃面有磨菇粒及蘆筍粒做配料,夠健康,芝士忌廉汁夠濃
香烤帶子意大利飯配忌廉汁

香煎海鱸魚,薯蓉及新鮮蔬菜 $258
香煎海鱸魚,薯蓉及新鮮蔬菜

Cappuccino 朱古力蛋糕伴雲哩拿雪糕

整體環境舒服,卡位位置夠寬敞,坐得舒適。

呢個價錢食到正宗法國滋味,性價比算高。
$340 (Dinner)
香烤帶子意大利飯配忌廉汁
香煎海鱸魚,薯蓉及新鮮蔬菜
Cappuccino 朱古力蛋糕伴雲哩拿雪糕
2023-08-14 140 views
科學園呢邊都好大,齋睇數字,你都可以見到有好多期,然之後有些要經天橋才能通過,我見之前吃過那快餐店好像已經結業,另外在河邊的餐廳,都好像比以前少,但是兒童餐廳仍然屹立不倒,並且見到更加多咖啡店。這次和妻子做運動之後來找找下午茶,豈料越行越遠才行到呢邊有韓式餐廳、台灣餐廳,以及這間自稱米芝蓮餐廳。依家啲學生個個都幾有錢幾得閒,無端端下午茶都會來到科學園這邊吃米芝蓮餐廳的下午茶,不過話說回來,它的下午茶只需5/6/70,的確相當便宜抵食餐牌擺上面可以見到炸魚薯條、薯餅、又或是意粉等等其他食品,然之後會熱飲或凍飲,都只是幾十元。我就試一試炸魚薯條,想不到,號稱為下午茶的炸魚薯條,份量的確非常少,炸魚只有兩細塊,薯條份量可能比炸魚更加多,薯條炸得香脆,外皮剛剛好,不過太厚或是炸過龍太乾,一睇就知道是即叫即炸的質素,有保證。以這種米芝蓮餐廳來說,它的咖啡比較普通,帶輕微酸味的咖啡,不算特別喜好🙏🏽

米芝蓮餐廳。

餐牌擺上面可以見到
都只是幾十元。

我就試一試
炸魚薯條,想不到,號稱為下午茶的炸魚薯條,
份量的確非常少,炸魚只有兩細塊,薯條份量可能比炸魚更加多,

以這種米芝蓮餐廳來說,它
的咖啡比較普通,帶輕微酸味的咖啡,不算特別喜好🙏🏽
Tea
2023-08-11 136 views
到了星期五 與同事想食好些 慰藉下辛苦工作的自己 決定試下來自法國當地是芝蓮一星餐廳Briketenia 午餐套餐包括湯或前菜 主菜 飲品 落完單會 先送上法包同牛油 如果麵包有烤至香脆會更佳與同事分別選擇了忌廉蘑菇湯及西班牙蕃茄配水牛芝士 前者用料足 有香濃蘑菇的香味 口感順滑 後者開胃清新紅酒燴牛面頰配薯蓉 $198由於法式鴨腿無貨 主菜轉了紅酒燴牛面頰 牛面頰入口肉質軟腍幼嫩 一下就可以切開 切開之後可以見到有筋 但經過燉煮 入味而且食落不會韌 底下的薯蓉滑身帶牛油香 加強紅酒汁 味道更豐富 伴碟的蔬菜有烤過 味道不錯 上菜時如果牛面頰可以再熱一點 用餐體驗會更佳蟹肉 洋蔥 紅椒意大利粉 $98意粉味道較牛面頰遜色 整體偏淡 蕃茄醬汁與蟹肉沒有違和感 但是蟹肉存在感偏低 意粉同牛面頰有同一問題 就是上菜不夠熱 令到味道扣了一些分數
落完單會 先送上法包同牛油 如果麵包有烤至香脆會更佳

忌廉蘑菇湯
西班牙蕃茄配水牛芝士

紅酒燴牛面頰配薯蓉 $198

蟹肉 洋蔥 紅椒意大利粉 $98
蟹肉 洋蔥 紅椒意大利粉

2023-08-11
$163 (Lunch)
忌廉蘑菇湯
西班牙蕃茄配水牛芝士
2023-08-07 112 views
朋友住在科學園附近,今次相約我去她的飯堂 Briketenia食晚飯,金光閃閃的門口感覺高貴有格調。Set dinner 有多款不錯的選擇。先品嚐清甜解渴的 Acqua Panna 意大利天然礦泉水 作晚餐的前奏先送上法包片與鯷魚蛋黃醬法包片熱熱的帶點煙韌脆口,鯷魚蛋黃醬質感軟滑,微酸幾開胃。巴馬火腿哈密瓜沙律巴馬火腿配上甜酸的沙律醋配香甜哈蜜瓜,整體味道配合得不錯。白酒煮新鮮青口輕輕的酒香,牛油味也很香濃出色,青口新鮮可口。香烤澳洲西冷牛扒配薯條 $338配菜有多樣蔬菜、薯條牛扒要了七成熟,熟度剛好,肉質腍中帶點嚼勁,愈嚼愈有肉味。香烤帶子意大利飯配忌廉汁 $238傳統意大利飯製法,飯粒有咬口,忌廉汁香濃而不膩,還有雜菇、露筍令到味道更香,最後是帶子,煎兩面金黃,中間仍保持好嫩滑的質感好美味。是日精選甜品 朱古力蛋糕濃厚的朱古力配上消化餅的餅底,再配上雲呢拿雪糕很不錯。
Set dinner 有多款不錯的選擇。
先送上法包片與鯷魚蛋黃醬
法包片熱熱的帶點煙韌脆口,鯷魚蛋黃醬質感軟滑,微酸幾開胃。
巴馬火腿哈密瓜沙律
巴馬火腿配上甜酸的沙律醋配香甜哈蜜瓜,整體味道配合得不錯。
白酒煮新鮮青口
輕輕的酒香,牛油味也很香濃出色,青口新鮮可口。
香烤澳洲西冷牛扒配薯條 $338
配菜有多樣蔬菜、薯條
牛扒要了七成熟,熟度剛好,肉質腍中帶點嚼勁,愈嚼愈有肉味。
香烤帶子意大利飯配忌廉汁 $238
是日精選甜品 朱古力蛋糕
濃厚的朱古力配上消化餅的餅底,再配上雲呢拿雪糕很不錯。
1K
2023-07-29 2142 views
# #沙田 #科學園 @briketenia_hk終於有機會試試公司樓下那家餐廳! 難得媽媽來接我放工, 當然要帶上媽媽試試公司園區的美食才離開吧! #Briketenia 是一家源自法國 #Guéthary 的法式餐廳,在當地獲得超過12年米芝蓮星級讚譽。餐廳設計優雅浪漫, 坐位舒適, 綠配金的設計, 十足的格調! 晚餐包括湯 或 沙律 / 前菜、主菜及飲品! 先送上麵包, 烤至香脆的法包片, 配上鯷魚蛋黃醬, 酸酸的很開胃!煙三文魚凱撒沙律 ~ 沙律菜新鮮爽脆, 最讚是醬汁不會過酸!白酒煮新鮮青口 ~ 青口很鮮嫩, 白酒汁很清甜, 份量很足!香烤帶子意大利飯配忌廉汁 $238 ~ 意大利飯軟稔中帶點煙韌, 醬汁味道濃郁又creamy, 加上新鮮菇菇同煮, 味道層次提升! 帶子很厚很大一粒, 外脆內軟, 鮮味無窮!紅酒燴牛面頰配薯蓉 $198 ~ 入口即溶的牛面頰, 燉至腍滑入味, 配上蕃茄薯蓉, 酸酸的很解膩! 旁邊配菜也很有心思, 經烘烤後更香甜!最愛甜品的我, 當然要點一客是日精選甜品 +$58 ~ 是特濃朱古力, 超濃郁! 入口幼滑, 整個吃下也不會膩, 配上香滑雪糕, 為這
# #沙田 #科學園 @briketenia_hk

晚餐包括湯 或 沙律 / 前菜、主菜及飲品!

最愛甜品的我, 當然要點一客是日精選甜品 +$58 ~ 是特濃朱古力, 超濃郁! 入口幼滑, 整個吃下也不會膩, 配上香滑雪糕, 為這晚餐畫上完美的句號!
Dinner
2023-07-28 102 views
今日約了朋友去科學園一間法國餐廳食晚飯,這間餐廳在法國已取了連續15年一星米芝蓮,近年在香港開了兩間。這餐廳的牆身以玻璃鏡和壁燈為裝飾,而座椅以灰和青綠色配搭,感覺清新。樓頂高,有空間感。晚餐有套餐,包湯或沙律及飲品。主菜有十多款選擇,也有很多加配,如生蠔,鵝肝和甜品等。我點了:-巴馬火腿哈蜜瓜沙律沙律面上放有3件巴馬火腿包著哈密瓜,瓜肉很爽和清甜,配咸甘的火腿,很絕配。-法式鵝肝焦糖燉蛋用鵝肝混蛋液互相融和,做成焦糖燉蛋,面上加點果醬,很好味-扒大蝦意粉有2隻燒烤大蝦,用了雜菇煮意粉,醬汁味香而不稠-紅酒燴牛面頰配薯蓉牛面頰煮得腍軟入味,最特別是伴碟的紅薯蓉,原來是用了蕃茄煮薯蓉。-熱檸檬茶

我點了:
-巴馬火腿哈蜜瓜沙律

-法式鵝肝焦糖燉蛋
用鵝肝混蛋液互相融和,做成焦糖燉蛋,面上加點果醬,很好味

-扒大蝦意粉
有2隻燒烤大蝦,用了雜菇煮意粉,醬汁味香而不稠

-紅酒燴牛面頰配薯蓉

-熱檸檬茶
2023-07-25
Set Dinner Menu入面有好多選擇,由平至貴任君選揀,前菜前仲有麵包,配上好特別既鯷魚醬加入蛋黃沙律醬,麵包外脆內軟,第一次食到呢種醬,好好食😋▫️Starter 我地一人揀左一款沙律,煙三文魚牛油果沙律Smoked Salmin & Avocado Salad同埋巴馬火腿哈密瓜沙律Parma Ham with Rock Melon Salad,兩款都好fresh,簡單食材但唔馬虎,上面仲有溫室豆苗配襯。Main Course我地就揀左:▫️香煎多寶魚薯蓉及新鮮蔬菜Pan-fried Turbot with Mashed Potato and Vegetable多寶魚煎到金黃色,有脆脆邊,但肉質又好滑,口感一流,好鍾意佢有好多蔬菜係下面,食左兩塊魚都唔覺得膩。▫️紅酒燴牛面頰配薯蓉Braised Beef Cheek with Mashed Potato牛面頰既肉質好幼嫩呀,有少少似食牛展既口感,中間有少少煮到好冧既筋,好入味,有少少入口就溶化既感覺,薯蓉就好滑,好creamy,加埋肉汁好豐富呀▫️Carrot Cake好少有既cake款呀就即刻點左黎食啦,粒粒狀左既蛋糕中間係有少少

▫️Starter
我地一人揀左一款沙律,煙三文魚牛油果沙律

Main Course我地就揀左:

▫️Carrot Cake
好少有既cake款呀就即刻點左黎食啦,粒粒狀左既蛋糕中間係有少少紅蘿蔔既粒粒,有咬口,carrot味道適中,唔會好搶,鏡面又做得幾靚wo
2023-07-24 160 views
這幾年科學園已經越來越多餐廳選擇,住在白石角亦都可以餐餐有好餸了。今晚來這間餐廳是平民版高級餐廳,價錢適中但是食物質素就頗高。餐包是香脆的法式麵包配上鹹魚仔蛋黃醬,幾可口開胃。巴馬火腿哈密瓜沙律最吸引是鹹香火腿配上醒胃的陳醋醬汁,哈蜜瓜中和了酸味和鹹味。法式鵝肝焦糖燉蛋香濃滑溜的層次感,鵝肝醬味道不算突出,不經意透出香味,一甜一鹹的味道形成對比。紅酒燴牛面頰配薯蓉味道溫和,牛面頰烹煮得幾軟腍,薯蓉就有很香的牛油味道。扒大蝦扁意粉有香濃的龍蝦醬汁,意粉又掛醬汁,配上煎香了的大蝦,簡單新鮮好味。是日精選甜品是cappuccino蛋糕配雲呢拿雪糕,餅底比較厚實,咖啡味道幾濃郁。

餐包是香脆的法式麵包配上鹹魚仔蛋黃醬,幾可口開胃。
餐包

是日精選甜品
2023-07-19
$300 (Dinner)
餐包
是日精選甜品