2020-02-25
今次黎到旺角嘅一間酒店內嘅餐廳,位置非常寬敞舒適,菜單都係用iPad ,但點單就要叫服務員。.龍蝦鍋套餐 $1200見新年就食過貴少少嘅獎勵一下上年嘅自己啦!🤣龍蝦刺身- 刺身size 比較少同細,但份量都岩岩好,食落口軟綿綿!龍蝦頭仲可以放埋入火鍋度做湯底,令個湯底更鮮味呀!火鍋底 - 火鍋湯底分為蕃茄龍蝦🦞湯及素菇龍蝦湯底,個蕃茄湯本人覺得特別出色,飲得出佢嘅鮮味!肉類 - 套餐已包有牛豬羊肉幾片,最為出色嘅真係非牛莫屬,牛味濃郁,口感軟綿!留意番牛肉係用番本地牛,仲要係牛頸脊肉!.龍蝦套餐又點會淨係得龍蝦呢,仲有鮑魚、大紅蝦、桂花蚌呢啲海鮮!.仲有玩味十足嘅百花海參雲腿釀蟹鉗、黑松露豬肉丸、羊肚菌黑豚肉餃、蟲茸野菌福袋、響聆、准山,仲有菜籃同稻庭烏冬呀!.我地兩個人真係食到勁飽攬住個肚走呀!!
龍蝦鍋套餐 $1200
見新年就食過貴少少嘅獎勵一下上年嘅自己啦!🤣
龍蝦 刺身- 刺身size 比較少同細,但份量都岩岩好,食落口軟綿綿!龍蝦頭仲可以放埋入火鍋度做湯底,令個湯底更鮮味呀!
我地兩個人真係食到勁飽攬住個肚走呀!!