2024-09-22
見網上有人介紹依間餐廳,星期六日晏晝時間,係有放題!餐廳俾人嘅感覺都係比較高質,竟然做放題,當然要試一試啦!銅鑼灣嚟講,仲要係有刺身嘅放題,價錢算係非常抵!中午12點開門,已經有好幾組食客排緊隊🤓🤓坐定定之後,就可以用手機落單,夠晒方便接待好門口嘅客人之後,店員就會開始送上美食。打頭陣嘅就係一份沙律,同埋只此一份嘅刺身前菜,一大隻磯燒鮑魚,甜甜地又軟熟👍🏻👍🏻食物選擇唔算非常多,不過都對得住個價錢,最緊要係有鍾意食嘅嘢!就好似虎蝦咁,巨型,香噴噴,性價比之選! !仲有燒雞翼,我見到有一枱點咗一個雞翼山😆😆相信應該係超級雞翼迷👍🏻👍🏻我見佢哋嘅格局,有唔少清酒,原來佢哋係有做清酒放題!男士唔洗$200 ,女士就更加只需要$98 就可以3小時無限飲清酒,不得了不得了!講究嘅話,仲可以配埋唔同嘅食物🤓🤓講返我依個星期日食嘅放題,啲刺身好靚仔,高質,夠鮮甜,仲要有超鮮甜帶子都可以無限添加,超開心❤️❤️❤️❤️極推薦呢一個迷你嘅刺身丼飯飯係有經過調味,配上厚身粒粒刺身,同埋海膽!食兩三碗都唔過分!另外仲有天婦羅炸蝦迷你丼飯、日式牛肉或者豚肉飯等等,因為放題係冇壽司選擇,想有飯落肚嘅話,就可以揀呢啲迷你
坐定定之後,就可以用手機落單,夠晒方便
極推薦呢一個迷你嘅刺身丼飯
飯係有經過調味,配上厚身粒粒刺身,同埋海膽!食兩三碗都唔過分! 另外仲有天婦羅炸蝦迷你丼飯、日式牛肉或者豚肉飯等等,因為 放題係冇壽司選擇,想有飯落肚嘅話,就可以揀呢啲迷你嘅飯🤓🤓
如果想食靚牛肉,仲可以叫一個蔬菜嘅壽喜燒鍋,然後瘋狂點靚靚牛肉同埋豚肉🔥🔥🔥
牛肉同豚肉色澤都好靚,而且唔會太肥
食飽飽,可以出去拎迷你窩夫,或者自製刨冰,真係非常滿足。咁樣嘅價錢,咁樣嘅質素同埋地段,又真係好吸引嘅👍🏻👍🏻