2017-03-25
同左親戚去左維景酒店2/f唐宮中餐廳食晚飯~環境闊落幾企理!!服務員待客有禮感覺唔錯飲左南瓜丸羹南瓜好香甜清新~肉丸配上少少咸香味~好飲r冰鎮青葵~有益健康加上dd青芥辣做調味~~另有一番風味清新爽脆~r超意外超驚喜炸漿好薄身~食落脆卜卜!又唔會成口油咁既感覺~入面有蓮藕同埋蝦肉!口感一流質感爽彈牙加左d泰式辣醬感覺仲惹味超超超推介濃香粉絲虎蝦鍋~份量好多好多,虎蝦都有6-7隻非常足料~粉絲入哂味味道剛剛好又唔會太咸,虎蝦爽彈好鮮味~最後食左個甜品芒果綠茶甜薄撐!真係第一次食呢款甜品!!感覺好新鮮~芒果果肉大大粒好甜!甜薄撐入面有d花生粒增強口感!綠茶味就淡左dd!! 但整體都好好食有埋西瓜粒同藍梅做伴碟!!我當然都唔放過食埋佢~~~非常滿足
丸羹南瓜好香甜清新~肉丸配上少少咸香味~好飲r 冰鎮青葵~有益健康加上dd青芥辣做調味~~另有一番風味清新爽脆~ r 超意外超驚喜炸漿好薄身~食落脆卜卜!又唔會成口油咁既感覺~入面有蓮藕同埋蝦肉!口感一流質感爽彈牙加左d泰式辣醬感覺仲惹味超超超推介 濃香粉絲虎蝦鍋~份量好多好多,虎蝦都有6-7隻非常足料~粉絲入哂味味道剛剛好又唔會太咸,虎蝦爽彈好鮮味~ 最後食左個 甜品芒果綠茶甜薄撐!真係第一次食呢款甜品!!感覺好新鮮~芒果果肉大大粒好甜!