2021-01-16 3124 views
疫情關係,既不能到日本,晚上六點後又沒有堂食,唯有尋找美味午餐補償味蕾在晚間的失落。這間餐廳不易訂位,我早於兩星期前開始訂座。我點了$540十二貫壽司廚師發板午餐,時令魚生非常新鮮,廚師表示選用的都是野生魚,所以魚味特別濃郁。由第一貫至第十二貫壽司,每貫每人難忘。最令我深刻的是平政魚,爽實的魚肉配以淡淡的煙薰味,很合拍,是餐廳獨有的。另外也改變我對靖魚的觀感,因為新鮮,所以不覺有腥味。拖羅壽司是以兩個不同部位,以三片魚肉疊成的,不會過於油膩也沒有根。最後一貫壽司是北海道馬糞海膽配吞拿魚腩蓉,為壽司食材完美落幕。值得一讚,廚師雖年青,但他很用心為我們介紹每道菜式,也牢記我們的飲食喜好,絕對值得一再光顧!
2021-01-04 2661 views
我地foodtaster嘅聖誕大餐😬▪️霁 - 二人lunch set▪️$1100野食嘅次序🔸前菜🥗🍵🔹銀鱈魚🐟:油脂豐富,肉質嫩滑juicy,兩面煎香,魚皮好脆身,唔使點任何汁都好好食。食完食粒龍珠果,小番茄外接,實際味道好接近士多啤梨,好新奇,又清新。🔸鮑魚:好新鮮,仲識郁。微微爽口,口感岩岩好,唔韌,配上綠色唔知係咩嘅汁,有少少唔夾。🔹龍蝦🦞:每人半邊龍蝦,新鮮爽口,龍蝦鮮甜。湯汁有用龍蝦膏,唔算濃,但都好香口鮮甜,要飲哂佢🤤🔸薄燒牛肉🥓:外面一層牛肉,包住好多餡,牛肉入口即融,調味口感超級好,超好食😋配炸蒜片,香口。🔹厚燒牛柳🥩:medium嘅牛柳都超級多汁軟滑,媲美和牛。配炸蒜片,好食好食。同樣呢個鐵板燒有得加錢揀和牛,但真係唔需要加😬🔸龍蝦腳味噌湯🍲:味噌湯多咗陣龍蝦味,幾好飲。但我地已經開始飽飽地,我冇飲得哂☹️🔹炒飯:加咗牛肉粒炒飯,啖啖有菜有肉,唔會膩,有鑊氣,調味好適中,飯炒得唔濕唔乾,粒粒分明,好食。我食咗一半先記得影相🤭🔸炒雜菜🥙:香甜,有適當嘅油份,食完好飽岩岩好清一清。唔記得咗影😎🔹隱藏甜品-焦糖牛油多士🍞:唔太甜又脆卜卜😚🔸柚子雪芭🍨:正常柚子味冰type雪糕
我地foodtaster嘅聖誕大餐😬

▪️霁 - 二人lunch set▪️$1100
野食嘅次序
🔸前菜🥗🍵

🔹隱藏甜品-焦糖牛油多士🍞:唔太甜又脆卜卜😚

🔸柚子雪芭🍨:正常柚子味冰type雪糕。

長輩生日,揀左一輪,決定去呢間經常經過每次都話試下但就唔記得左無左件事既鐵板燒。之前想試純粹係經過希雲街既時候,見到覺得佢應該唔錯。店方好配合我地大大細細一行九人既安排,係鐵板燒枱用透明膠板做間隔,令我地依然有一家人食飯既氣氛。我地六大三小,細嗰三個唔駛點花巧,叫左一啲壽司小卷同幾碗烏冬就搞掂。六個大人呢,就聽個侍應建議,唔需要一人叫一個餐,叫左兩個二人餐再加一啲其他野就夠。加左每入一件燒銀鱈魚,同埋四款刺身,分別係左口魚、秋刀魚、拖羅同埋海膽。先上刺身,每一款都好鮮甜,令我會想下次黎試下佢地既壽司刺身。跟住就黎鐵板燒喇…簡單啲講就係每一樣食材都好靚,而個師傅每一樣都煮得好好,把握到個火喉好啱,每樣野食都又鮮又好食。會 encore。

先上刺身,每一款都好鮮甜,令我會想下次黎試下佢地既壽司刺身

會 encore。
2020-11-14
Dinner
Teppanyaki Lunch set ~ 霁 二人前特別推薦大家✅Cod Fish 銀雪魚✅Abalone 鮑魚✅Lobster 龍蝦✅Beef Fillet 牛柳✅Fried Rice 炒飯《Cod Fish》超級好食、好香、油脂感好重、好正‼️魚皮好脆身,魚肉好嫩滑🐟🐟,食完銀雪魚食返粒酸酸地嘅龍珠果即刻fresh哂 《Abalone》好新鮮、爽口,配合個清清嘅海草醬調味,又唔會搶哂鮑魚本身嘅鮮味🤩Jengggggg《Lobster》龍蝦有開邊半隻食落鮮甜彈牙,個汁用咗龍蝦本身d蝦膏嚟烹調,龍蝦味十足🦞😌《Beef Fillet》廚師整到Medium rare🥩,食落好淋身、好香口,加埋蒜片食仲正🙊《Fried Rice》個飯炒得勁香,加左紅椒黃椒所以食落完全唔’漏’,食完個肚仲好舒服唔會頂住🍚🤫*如果單數人去都可以叫依個餐架,個價錢係exactly一半,唔會要比多**Miso Soup有舊龍蝦係入面🦞 ,令到個麵豉湯鮮甜好多🤤💰霁 二人前: $1100/2p, $550/1p (no extra charge)
Teppanyaki Lunch set ~ 霁 二人前

Lobster
Beef Fillet
Fried Rice
2020-07-31 3583 views
🍣Lunch Omakase🍣👉🏻Murasaki Sushi💲540• salad🥗• steamed egg• twelve pieces of sushi🍣• soup• udon / soba🍜• coffee☕️ / ice cream🍨邊個話食omakase唔飽🤨呢個set包十二件壽司仲有麵同湯 飽到唔洗食dinner🤣omakase lunch真係好抵😗鮟鱇魚肝重口味得嚟好好食😆鰻魚勁肥勁冧!而家呢個季節係食池魚同鰻魚嘅最佳時候 肉質特別肥 不過我覺得個鰻魚太冧 鍾意食有口感啲😛鱈魚炭燒味香得嚟唔會搶咗魚鮮味勁好食😙紫海膽雖然冇馬糞海膽咁甜但鮮味重啲😗我哋仲帶咗支黃水仙同師傅一路飲一路食🤣 @mnmnmn_m 好nice又幾好傾😗宜家冇得食dinner唯有lunch食好啲😋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️旭 (銅鑼灣)📍銅鑼灣希雲街38號地下2號舖🔗#7eating銅鑼灣#7eating日本菜
🍣Lunch Omakase🍣
旭 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣希雲街38號地下2號舖
🔗#7eating銅鑼灣#7eating日本菜
2020-07-22 2677 views
限聚令放寬後,一向好客嘅數字Auntie即約會肥肥家族去食鐵板燒,仲專登揀咗間佢相熟而座上客都未聽過嘅「旭」。隱蔽於希雲街尾嘅日本餐廳門面係一個車房,招牌巧妙地於暗黑中猶如店名中之旭日亮起,甚有意思。打開趟門,即發現光線充裕嘅室內寬廣開揚,裝潢時尚有氣派。用餐大堂分為右方嘅壽司吧及左方嘅鐵板區,而中間長長嘅餐桌似乎暫作為分隔一點五米之二至四人散座。裝修嘅唯一及最大問題就係個洗手間設計,因為以可容納五十位食客黎講,全店只有一個男格及一個女格實在係唔夠用。九人派對被安排於店內唯一嘅一間廂房內進行,私隱度及空間感足,厚墊椅櫈舒適好坐;廂房最低消費額為午市$4,000、晚市$8,000。主人家早已交托老闆之一兼當晚嘅大廚Ken哥為晚宴自訂餐單。食材包括生猛嘅海鮮、紅潤嘅美國和牛及彩艷嘅蔬菜,豐盛得很。嘻嘻,有佳餚就當然要配美酒啦!自攜佳釀嘅開瓶費一律為$200/樽,大小同價。如果喺六頁酒牌中叫酒飲的話,則叫一樽免一樽開瓶費。XO仔出名八,未有食物嘅時間先攞咗份金光閃閃嘅餐牌研究。魚生廚師發辦及鐵板燒套餐均有三款可選。其餘單點項目都有兩頁之多。據悉,餐店開業至今已有四年半,一直都冇收取加一服務費
,仲專登揀咗間佢相熟而座上客都未聽過嘅「」。
食材包括生猛嘅海鮮、紅潤嘅美國和牛及彩艷嘅蔬菜,豐盛得很
食材:海鮮、美國和牛、蔬菜
嘻嘻,有佳餚就當然要配美酒
!自攜佳釀嘅開瓶費一律為$200/樽,大小同價。
如果喺六頁酒牌中叫酒飲的話,則叫一樽免一樽開瓶費。
XO仔出名八,未有食物嘅時間先攞咗份金光閃閃嘅餐牌研究。
魚生廚師發辦及鐵板燒套餐均有三款可選。
其餘單點項目都有兩頁之多。據悉,餐店開業至今已有四年半,一直都冇收取加一服務費,只係近期因受到疫情影響及加租下先開始收5%服務費。
廂房內有專人服務,自動換碟及加酒之速度都相當理想,服務生態度誠懇友善,有求必應,絕對值得嘉許
。座位均圍繞著師傅嘅大舞台,餐桌上擺有齊備嘅自用餐具、調味汁、餐巾、濕紙巾及口罩套,簡潔衛生。
晚餐正式由兩款沙律前菜作序。
沙律及前菜
鐵碗中嘅沙律清新爽脆,另上嘅芝麻汁亦香甜惹味。
沙律配芝麻汁
正當師傅忙碌地燒煮食物時,佢就安排咗啲香口小食俾貴客送酒。幾款中個人最愛如紙般巧薄、入口鬆脆嘅鱈魚乾
香口小食:鱈魚乾、雞泡魚干、枝豆
為鐵板菜式打響頭炮嘅澳洲鮑魚活生生地於殼上扭動著,舞出其真材實料
。喺廚房去殼兼洗埋白白後,Ken哥將鮑魚喺鐵板上一邊切片一邊燒煮,加上調味及擺盤後即大功告成。
澳洲鮑魚
鮮鮑由大大隻搖身一變成金邊白肉嘅鮑片,質感脆薄中仍帶有微微彈性,以紫蘇花點綴即能於鮮甜中增添幾分芳香,細膩得很
!墊底嘅蘆筍清脆幼嫩,同樣高質。
澳洲鮑魚
有睇開細佬食評嘅朋友一定會好驚訝,因為接棒嘅銀鱈魚竟然可成為整頓晚宴之最
!如下圖所示,銀鱈魚肉魚皮係分開處理嘅,雪白嘅銀鱈魚肉慢慢燒至金黃奪目,外觀十分精緻。
銀鱈魚
燒至拱起嘅魚皮乾巧輕盈,不過高潮位係件銀鱈魚肉
!嘻嘻,當晚好幸運地冇中「骨頭」奬之外,第一口咬落面層嘅魚肉時,先覺得燒魚超級鬆化香脆,但當食到底層嘅魚肉時其質感卻為香軟嫩滑,XO仔都係首次食到同時擁有兩種口感嘅銀鱈魚,單憑肉眼根本冇可能睇得到,所以入口更覺奇妙
銀鱈魚
跟住上場嘅車海老體積巨大,如果要試多幾道菜式的話,九人只需三隻份量已好夠。師傅快速地於鐵板上為巨蝦去殼除腸,手勢純熟得很。
車海老
白肉橙邊嘅蝦肉鬆爽彈牙,伴配彩美嘅蕃茄仔秋葵直令視覺效果生色不少。
車海老
食完頭輪海鮮後,即有清脆爽甜又多汁嘅北海道粟米間場,以便大家可為味蕾洗滌一番。
北海道粟米
粟米時,有師傅即場表演生炒蒜片,由白雪雪炒至金光閃爍,實在精彩!蒜片甘香脆口,惹味非常,最開心就係任食唔嬲,無限添加
生炒蒜片
當晚嘅厚切及薄切牛肉均選用美國和牛。厚切嘅和牛分別以片狀及粒狀燒出,個人覺得前者嘅肉質較為鬆潤,肉汁亦更為豐腴,後者則帶微微粗嚡。
厚切美國和牛
美國和牛肉眼切出嘅和牛薄片色澤紅潤,雲石紋理分明,邊燒邊捲入蔥蒜,三兩吓即搞掂!熱辣辣嘅蒜蔥和牛卷半溶於口腔,外層軟熟,餡心香脆,輕輕點上柚子醋可助分解油膩
,簡單可口。
薄切美國和牛
之前食完珍寶級車海老蝦身,大廚將蝦頭先抽出蝦膏,混入蛋蛋雜菜粒炒製出香濃橙美嘅蝦膏炒飯
蝦膏炒飯
再將剩餘嘅蝦頭煲出鮮甜暖胃嘅熱湯
蝦頭湯
另配爽脆嘅漬物
漬物
及少量嘅炒雜菜。
炒雜菜
甜品小肥揀咗甘香醇濃、柔軟滑溜嘅抹茶奶凍,連同奶凍面幾粒脆潤嘅紅豆食即倍添清新。
抹茶奶凍
橫街裡的盡頭有「」日式料理閃出光環,餐店環境格調高雅,闊落通爽,抽氣充足,服務生友善體貼。鐵板菜式用材高質,當中各式海產尤其新鮮味佳,擁有雙重口感之鐵板銀鱈魚更是亮點
,難得可把握得到於疫情稍為緩和之時聚一聚,非常感激數字Auntie盛設款待
2020-07-03
$1100 (Dinner)
食材:海鮮、美國和牛、蔬菜
蝦膏炒飯
蝦頭湯
漬物
2020-06-16 3413 views
適逢媽咪生日,呀妹訂咗枱星期日食呢間餐廳既sushi午餐。上網睇呢間除咗食sushi外,反而好多人黎呢間係食鐵板燒。我地一行6人今日約12點到,叫咗食第一round既lunch時段。一入餐廳當然要度體溫先,再安排坐係壽司枱前。媽咪嗰位就係師傅面前,而另外3個就坐係旁邊,望正師傅企嗰個位,都係第一次😅Lunch set 有6款,由$380至$1050,不用加一。我地6個一至叫有10貫壽司嗰set,除10貫壽司之外,跟salad, 茶碗蒸, 麵豉湯, 烏冬/蕎麥麵, 雪糕/咖啡配,$470。10貫壽司初頭嗰幾件一般,平政魚同左口魚都有「根」,之後嗰幾件d材料同質素開始好d,有大拖中拖、赤身、海膽同海鰻,都食得出有鮮味。整個set都食得好滿足,都值得一試😋btw, 走既時候,門口已經有一班人等食round 2,蠻受歡迎。

深海池魚
2020-06-07
鱈魚
大拖中拖
2020-06-16 2343 views
朋友話這間日本餐廳的廚師發辦之前食過好味,今次就試鐵板燒午餐,店子門面已經好闊落,入面地方也夠大夠闊,空間感好足夠,鐵板燒位置有兩張大枱,圍住廚師坐。我們6人叫了三個二人前。Salad,好fresh好爽脆,好好味,材料特別,有黎麥,車厘茄,沙律菜,同有d綠色好似青瓜既,但唔係青瓜,蓮花莖,好爽又清甜。加埋麻醬一齊食,好正。Steamed Egg,茶碗蒸蛋,好滑的蛋,有d菇,好香。Cod Fish,看住廚師在煎那銀鱈魚,簡直係享受,擺碟好用心,先食魚皮,脆卜卜,再食魚肉,超滑啊,柚子醬好fresh,好好味,再有粒龍珠果。這碟龍蝦鮑魚真是嘩嘩聲一路煎鮑魚一路在郁Abalone,完成品就十分吸引,少少紫菜的汁,鮑魚啱啱好,唔韌,好鮮味。排排等Lobster,這個是本地龍蝦,肉質夠彈牙,有質感,少少膏的湯汁好鮮甜呀。Beef Fillet,這個牛柳十分淋身,好香,加埋蒜片一齊食仲夾。Miso Soup,龍蝦腳一齊煮,超鮮又甜Fried Rice and Fried Vegetables,黃金炒飯粒粒分明,啖啖也是料,正最尾仲有一個雪糕球的。整體感覺十分滿意,食物好,服務好

Steamed Egg,茶碗蒸蛋,好滑的蛋,有d菇,好香。

這碟龍蝦鮑魚真是嘩嘩聲

一路煎鮑魚一路在郁

排排等

Miso Soup,龍蝦腳一齊煮,超鮮又甜

最尾仲有一個雪糕球的。
整體感覺十分滿意,食物好,服務好
2020-06-06
Lunch
2020-05-12 2642 views
📍 旭~銅鑼灣📍之前成日聽家姐介紹呢間omakase好食,今次終於嚟試吓🤩果然冇令我失望,超級好味,令人回味無窮!🤤餐廳位於希雲街嘅街尾處,有啲隱蔽,門面雖不太起眼,但入邊卻華麗闊落🤩有咗入咗高級餐廳嘅感覺😂除咗有壽司食之外,仲有鐵板燒區域,睇落都幾吸引😋 午市Omakase套餐價錢由三百幾至五百幾不等,個人認為好抵食,仲要不設加一😛大家可能覺得Omakase會食唔飽,但係呢個午市套餐包埋沙津、茶碗蒸、湯、烏冬同十件師傅發板嘅壽司,真係幾飽下👍🏻 嗰日整壽司嘅師傅都好好人,唔介意同你閑聊😆侍應又好有禮貌,實在加分!Aka Sushi 赤握リ $470✨沙津就連我唔係太鍾意食沙律嘅人嚟講都覺得好好味,好清新開胃😋✨茶碗蒸好滑有蛋香,加埋冬菇更加鮮味十足😍✨味噌湯味道剛剛好,唔會過鹹🤩✨十件壽司左口魚-魚肉結實,魚油濃郁甘香😋加上蔥花,味道更上一層樓!鱈魚-師傳輕輕炙過,油香逼哂出嚟😋肉質細膩,油香留在口腔久久不化,令人驚豔!平政魚-師傅在魚肉上細切幾刀,口感更加豐腴可口,味道不會過膩😚北海道帆立貝-一啲都唔腥,好鮮甜!鯖魚-味道清香,加上紫蘇葉同薑,用紫菜包住,冇諗過味道會咁夾
📍 旭~銅鑼灣📍

Aka Sushi 赤握リ $470

✨沙津
就連我唔係太鍾意食沙律嘅人嚟講都覺得好好味,好清新開胃😋

✨茶碗蒸
好滑有蛋香,加埋冬菇更加鮮味十足😍

✨味噌湯
味道剛剛好,唔會過鹹🤩

✨十件壽司

左口魚-魚肉結實,魚油濃郁甘香😋加上蔥花,味道更上一層樓!

北海道帆立貝-一啲都唔腥,好鮮甜!

鯖魚-味道清香,加上紫蘇葉同薑,用紫菜包住,冇諗過味道會咁夾,超級好味🥰

深魚池魚- 肉質清甜又爽口,加有本魚花,令到魚肉更加鮮甜😗

鰤魚-肉質肥美,味道濃郁!口感鮮滑細膩,簡直係融化在舌尖上😋

吞拿魚-背脊部份,識落好鮮甜🤤

左魚片-肉質結實,新鮮爽口👍🏻

三拖羅-包括有超、大同中拖羅三層,油香四溢,甘香濃郁🤤有入口即融嘅感覺😳

海膽-因為朋友生日,所以師傅俾咗好多海膽🥳多到就嚟瀉🤣一啲都唔腥,鮮甜可口!

✨ 玉子蛋
口感綿實,蛋香十足,為呢十件壽司作一個總結實在係perfect池🙌🏻

✨稻庭烏冬
有熱或者凍嘅烏冬選擇,同朋友每人揀咗一款,食完之後覺得熱烏冬比涷烏冬好食😂凍嘅烏冬相較上冇乜味😅

甜品
好似每日嘅甜品都係唔一樣嘅,今次係有得揀雲呢拿同梨味嘅雪糕🍨我諗甜品真係成餐日本料理入邊嘅敗筆🙃因為雪糕真係幾難食,食咗一兩啖就已經冇食到😔

💡總括而言,呢間日本餐廳係我會不斷回頭去食嘅餐廳,omakase嚟講算係幾抵食😍仲要唔加一,性價比好高😋

#hkhungryfoodie銅鑼灣#hkhungryfoodie日式
#hkhungryfoodie壽司

2020-04-18 2013 views
二月中 腦細 請食飯,黎到銅鑼灣希雲大廈附近食燒板燒,環境相當優雅,氣氛寧靜,合適傾談事務~~~~~~~😊😊😊因食中午,鐵板set價錢亦相對合宜,每樣食物處理得很好,印象中沒什麼令人失望,海鮮牛肉全齊員工又有禮貌自動自覺來服務客人,非常滿意餐廳知道小弟生日,亦有安排cake仔影相😊😊😊只是看了一眼餐牌晚餐價錢,食中午是非常抵!!這道理好似間間高級餐廳都適用今次只影咗少量食物相希望疫情早日舒緩,令餐廳生意早日恢復過來

員工又有禮貌自動自覺來服務客人,非常滿意
餐廳知道小弟生日,亦有安排cake仔影相😊😊😊

只是看了一眼餐牌晚餐價錢,食中午是非常抵!!
這道理好似間間高級餐廳都適用
今次只影咗少量食物相

希望疫情早日舒緩,令餐廳生意早日恢復過來
2020-02-18
$800 (Lunch)
2019-12-16 3127 views
今日慶祝比賽有獎,隊友安排全隊一齊食鐵板燒。一行八人,可以訂房坐。餐廳食材新鮮,廚師細心,煮前會問大家有咩唔食得,按各人需要烹調。各樣食物都很美味。最好食是牛肉厚燒,如果雪糕可多幾款揀就更好。
2019-11-09
$600 (Lunch)
2019-11-21 2478 views
I came here a little while ago for lunch with two other people. It wasn’t too crowded, but I believe it was a weekday, so maybe that was why.What did we get? Well, I think We tried a little bit of everything, since we got a set. I’m particular though, I enjoy more pedestrian items like the scallop and the teppanyaki fried rice.I will say that I thought the food here was a little more expensive than it should have been for lunch, especially since the portions aren’t large. However, they aren’t sm

I will say that I thought the food here was a little more expensive than it should have been for lunch, especially since the portions aren’t large. However, they aren’t small either, and I don’t think you’ll leave hungry.
2019-11-20
Lunch
2019-09-14 2345 views
中秋佳節食好西,今日又揀左呢間食過好多次嘅鐵板燒餐廳,係銅鑼灣希雲街嘅旭餐廳分左兩邊,一邊係食omakase,另一邊就係食teppanyaki,我本身好少食生野,所以今次黎都係食返鐵板燒今日揀咗下午嚟食發現性價比係超高!鐵板燒嘅餐牌總共有四個選擇,分別係二人前同埋三種一人餐,我同朋友各嗌左一個一人餐,因為可以試多啲食物!煎鱈魚廚師會叫你先食咗魚皮,魚皮煎得好香脆魚肉都好嫩滑煎帶子食完帶子再飲埋啲湯,好鮮味煎聖子煎得香口但唔會煎得老煎大蝦醬汁惹味 蝦肉剛好煎鵝肝好香口加黑醋汁 減油膩感推介大家食牛肉薄燒加咗蔥蒜 配埋炸蒜片 好好食!如果大家搵緊食鐵板燒嘅高質餐廳,你哋一定要黎試吓呢一間!下午嚟食一人都係四百幾,仲要免加一,超正!

今日揀咗下午嚟食發現性價比係超高!
COD  fish

煎鱈魚
廚師會叫你先食咗魚皮,魚皮煎得好香脆魚肉都好嫩滑
Scallop

煎帶子
食完帶子再飲埋啲湯,好鮮味
Clam

煎鵝肝
好香口加黑醋汁 減油膩感
US  sliced  beef

推介大家食牛肉薄燒
加咗蔥蒜 配埋炸蒜片 好好食!

COD  fish
Scallop
Clam
Prawn
Foie  gras
US  sliced  beef
2019-08-29 1793 views
說話我訂位時,我話我先生生日。二話不說幫我安排蛋榚。從頭盤至主菜,煮的過程,味道,都會問下客人口味。上盤也做得非常仔細。每道菜食入口都能夠保存原味新鮮。下次會再次去吃!
2019-08-28
$1500 (Dinner)
Celebration
Birthday
2019-07-08 1612 views
尼間野裏面D員工好不禮貌,個個長髮瘦瘦做左好耐既就是其中一個,態度吾好,招呼吾得,見到她個黑口黑面重慘,野好食都冇用啦,我吾會再去家啦,我重會話俾D朋友知添,一句差差差,都吾知請她返尼係咪黑口黑面家 差差
差差