2017-09-04
首次黎呢度食 buffet, book 位時職員有禮友善👍🏻 現場都一樣, 每位員工都親切有禮, 廚師又主動介紹食物, 不錯👍🏻👍🏻 雖然食物唔多選擇, 但每樣都中我心水😝海龍皇湯幾特別, 海鮮一早放碗內再加上熱湯, 唔駛從大煲內找湯料, 但味道就淡一點~生蠔蟹腳螺樣樣齊, 雖然生蠔唔係即開, 但新鮮 creamy , 又唔駛排隊等開蠔. 蟹腳鮮甜~ 即場片皮鴨😋焗蠔好香, 但出左二盤就轉左款無供應了. 想食要早些攞. 牛同羊都幾嫰滑, 廚師仲細心問我地怕唔怕太生☺️魚生唔係即切, 但味道都唔錯, 吞拿魚好好味. 即制意粉檔. 但甜品味道就麻麻, cheese cake 無味, tiramisu 又無酒香~ 最好味係小葡撻. 另外有即焗疏乎厘, 味道都係一般.最開心一定係有成十幾款味道既 movenpick😍😍有自助茶咖啡 bar. 整體都唔錯, 食得滿足愉快😆而且餐廳時常推出優惠, 位置又方便, 服務又好, 一定會再黎😋
廚師又主動介紹食物, 不錯👍🏻👍🏻
雖然食物唔多選擇, 但每樣都中我心水😝
即場片皮鴨😋 焗蠔好香, 但出左二盤就轉左款無供應了. 想食要早些攞.
牛同羊都幾嫰滑, 廚師仲細心問我地怕唔怕太生☺️
魚生唔係即切, 但味道都唔錯, 吞拿魚好好味.
即制意粉檔.
另外有即焗疏乎厘, 味道都係一般.
最開心一定係有成十幾款味道既 movenpick😍😍
有自助茶咖啡 bar.
整體都唔錯, 食得滿足愉快😆