2024-05-21
同朋友一齊嚟到屯門嘅「鋒哥廚房」。🚶♂️👍🏻首先 🥘 麻辣烤魚 🥘提起新鮮嘅烤魚搭配特製嘅麻辣醬料,係一種辣得剛剛好、又唔會過分嘅味道。,真係畀個味道驚到!魚身烤到鮮香滑腍,加上辣辣嘅醬料令口感更有層次。 真係好香好美味,而且味道很豐富。😍再嚟碟 🖲 麻辣雞煲 📀,任食嘅部分更係驚喜連連。每種食材,包括黑毛豬、蟹、鮑魚等等,咬落去口感豐富,而且醬汁既辣又麻,幾好口味。😍💯而 🕹 黑蒜豬骨湯底 📀 就更加令我鍾意,濃郁嘅豬骨湯底,滷入咗黑蒜嘅香味,越煮越香,而且好有飽足感。😋🍲火鍋中嘅蔬菜選擇亦都豐富,🖲 唐生菜 📀 及白菜,都好新鮮。新鮮嘅蔬菜,煮粒火鍋佢既清甜又爽口,真係好夠味。🥬❤️點都唔少得海鮮, 🕹 蒜蓉燒扇貝 📀 及 🖲 蒜蓉烤蠔 📀,每一款都烤得剛剛好,當蒜蓉遇上海鮮,惹味。🌊👌🏻🍦 Häagen-Dazs雪糕 🍦, 任食包括好多款口味,都令人感到開心。🍦🌞鋒哥廚房💕💕
而 🕹 黑蒜豬骨湯底 📀 就更加令我鍾意,濃郁嘅豬骨湯底,滷入咗黑蒜嘅香味,越煮越香,而且好有飽足感。😋🍲 火鍋中嘅蔬菜選擇亦都豐富,🖲 唐生菜 📀 及白菜,都好新鮮。新鮮嘅蔬菜,煮粒火鍋佢既清甜又爽口,真係好夠味。🥬❤️
鋒哥廚房💕💕