2024-04-09 36 views
老公介紹到一間位於屯門嘅鋒哥廚房,佢話嗰度嘅蕃茄烤魚同雞煲非常出色。聽到咁講,好搞到我好想放工後去試一試👏🏻美味蕃茄烤魚⭐️餐廳將蕃茄同烤魚的擺盤整齊。嗰種帶少少蕃茄味嘅清香真係令人難以抗拒。之後再配上一啲嘅湯汁,嗰種味道真係美味🎃麻辣任食雞煲⭐️已經好吸引啦!雞肉煮到咁好睇,食落去咁彈牙有力😻食完之後我以打邊爐,叫咗呢個蕃茄薯仔湯,味道好吸引,好入味安格斯牛頸背⭐️超吸引, 肥瘦適中,有一種入口即溶嘅感覺,牛肉味好濃好味豬肉丸⭐️蟶子同豬肉丸,肉丸好彈好好味!新鮮蟶子⭐️ 新鮮嘅聖子真係好鮮甜, 估唔到同個湯底咁夾😸清熱解毒皇帝菜⭐️這個皇帝菜⭐️非常清新,爽甜!總結嚟講,佢哋提供嘅食物,無論係口感定係賣相,都有佢一定嘅水準,難怪成日都有咁多客人。
食完之後我以打邊爐,叫咗呢個蕃茄薯仔湯,味道好吸引,好入味
好味豬肉丸⭐️蟶子同豬肉丸,肉丸好彈好好味!
新鮮蟶子⭐️ 新鮮嘅聖子真係好鮮甜, 估唔到同個湯底咁夾😸
清熱解毒皇帝菜⭐️這個皇帝菜⭐️非常清新,爽甜!
2024-04-09 25 views
兩三個朋友傾傾偈、又或者一家大小食晚飯, 鋒哥廚房絕對係一個好選擇! 📍屯門新開幕的「鋒哥廚房」,環境又舒服,氣氛又好,最裹心野係食物都超級yummy!『蕃茄烤魚』真係美味極了,新鮮魚肉配上蕃茄的酸甜,烤魚啲肉好軟。而且係燒得外焦裏嫩,真係令人食指大動。『麻辣雞煲』嘅辣度,對於我嚟講係剛剛好,夠醒胃又唔會過辣,雞肉特別鮮嫩,份量又夠,任食!!!!!!!好感動呀!佢嘅『皮蛋芫荽湯底』非常出色。皮蛋量足劑足,芫荽香味十足!🥣佢嘅『黑毛豬』真係新鮮有咬勁,肥瘦之間恰到好處,搭埋那裡的秘製醬料味道回味無窮!至於『安格斯牛頸脊』呢,質感嫩滑,肉味十足,帶點點油花,吃起來口感鮮美,味道好正,完全吸收咗所有醬汁,每一塊都味道濃厚。肉質鮮嫩,完全冇膻味,整體口感一流👍""九肚魚"",肉質一流,頗有鮮美的口感,喜歡吃魚的你絕對不能錯過!終於係到我最愛的『鮑魚』,肉質緊實,口感彈嫩,有豐富的海鮮味,配上薄薄的醬汁,整個味道更加突出!最後一個驚喜,就係他們的『超多款生啤任飲』!香港難得一見!!!!!住係屯門附近的食友們,又或者情侶朋友團體聚會,快D嚟試試鋒哥廚房喇,飲食環境好舒適,價錢相對公道、真材實料!👏
住係屯門附近的食友們,又或者情侶朋友團體聚會,快D嚟試試鋒哥廚房喇,飲食環境好舒適,價錢相對公道、真材實料!👏🏻
2024-04-08 49 views
同朋友喺屯門行街,行到攰攰地又肚餓,忽然發現一間叫做「鋒哥廚房」嘅烤魚麻辣雞煲火鍋店。聽說佢重點係烤魚來頭,其次就係無限續杯嘅麻辣雞煲,最後還有打邊爐任你揀。依間打邊爐館性價比高,食物新鮮,決定同朋友食呢間。▶️🍅蕃茄烤魚◀️首先係蕃茄烤魚,蕃茄醬汁充斥整隻魚,魚肉香軟,真係好彈牙,完全食得出佢哋用心烤嘅味道,呢個魚入晒味又好淋,煮得好夠火候,魚肉鮮甜,好易入口👍🏽。▶️🌶️麻辣雞煲(任食)◀️再有就係招牌麻辣雞煲,雞肉燒得夠麻辣,醬汁香口,好有口感,強烈嘅辣度瞬間令味蕾興奮起來,主要係佢可以任食啊,可以食晒食爽喇!食完一鍋,唔夠嘅話仲可以請佢哋再加,真係想幾多有幾多,非常抵食😋。▶️火鍋◀️最後上嚟就係我最期待嘅火鍋部份,所有嘅配菜隨你揀,有蔬菜、豆腐、蘑菇、蟹柳等等,全部任食!料多又新鮮,每款都有特色,豐富多樣,一飽口福,真係食完一鍋之後都唔夠,想再食多啲呢。👍🏽▶️大蜆◀️大蜆,彈牙口感好過癮,味道鮮明,我啲蜆迷超級滿意👍🏽。▶️蒜蓉烤蠔◀️最後點少得蒜蓉烤蠔,大大件蠔,脆香的蒜蓉,鮮嫩嘅蠔,充滿口中,甜美無比,與蒜泥醬混合之後,味道更顯出色😋。「鋒哥廚房」嘅烤魚、雞煲、 火鍋真係可以讓人大快朵頤,食
「鋒哥廚房」嘅烤魚、雞煲火鍋真係可以讓人大快朵頤,食物口感好,CP值好高, 下次等我哋有時間,一定會再嚟!
2024-04-03 63 views
聽到朋友推介一間位於屯門,名叫鋒哥廚房嘅烤魚任食雞煲打邊爐,話佢嘅生啤任飲超值之選,原因好簡單,邊間餐廳會任你飲到傾! 到到門口見到人潮洶湧,我已經好興奮😲。🔥- 麻辣烤魚我習慣食辣,所以一試麻辣烤魚就完全愛上,魚肉香滑,火候夠靚,魚皮燒得微焦,帶有一種獨特嘅煙燻風味。而佢嘅麻辣醬料搽係魚身上,味道更豐富🔥🍲- 麻辣雞煲(任食)雞煲嘅湯底非常醇厚,雞肉烹調得非常滋味。鮮嫩的雞肉再配上麻辣醬, 真係冇人可以抗拒得到💕- 飄香沙嗲湯沙嗲湯底非常濃郁,用呢個湯底嚟打邊爐,基本上係一定唔會輸🥩- 安格斯牛小排牛小排肥瘦適中,口感豐滿,特別滋味, 我哋食咗超級多Hahah🦐- 大蜆,鮑魚蜆肉嫩滑獨特,搭配沙嗲湯底滋味更美味。鮑魚嘅口感亦都非常出色,味道鮮美生啤任飲💗- 真係好少見到有得瘋狂任飲, 係自由斟嘅生啤版本,好開心可以同friend咁樣飲酒終於體驗到鋒哥廚房嘅味道同舒適環境,無論係佈置定係氣氛,都出色得無法形容。 重點係價錢非常合理,性價比超高嘅抵食餐廳
2024-03-23 3040 views
一大班朋友👫食飯,有人鍾意烤魚,有人鍾意雞煲,有人鍾意打邊爐,咁點算好😹呢間餐廳可以一次過滿足你呢3個願望😆當日我地5點到達餐廳,早鳥折後加一每人$302。成餐飯都好忙下😹,因為2個鐘要食3個煲。第一煲係烤魚,我地叫左蕃茄口味,炸魚上面放左勁多芫荽🌿😛,魚骨唔算多,底下仲有粉皮、蘿蔔等配菜。食完魚就到任添既雞煲啦,雞煲分大、中、小以及BB辣。我地叫左Bb辣,不過食到底既辣油都有點辣,雞件份量額多👍🏻終於到邊爐啦,我地選了皮蛋芫荽湯底,當日既海鮮自助區有蟹、蝦、鮑魚、硯、魚🐟等,有某D蟹肉係有膏架!除左海鮮,都有菜、丸等選擇,亦都可以同店員order牛&豬。3個煲要等滾起都要D時間🤣,等緊既時候我地就食熟食,熟食既選擇唔多,當日有蒜蓉燒扇貝&蠔、避風塘炒蟹。同埋我地等滾起既時間都有食下雪糕先,見到有movenpick當然要食啦😆飲品方面,呢度岩曬一班酒鬼朋友,因為啤酒🍻選擇多,可以自己攞冰杯任斟;如果唔飲酒既話,都有罐裝茶、可樂等選擇。

2024-03-21 85 views
屯門嘅朋友 今次有福啦,俾我搵到呢一間《鋒哥廚房》 真係一絕,平靚正性價比極高!餐廳環境清新,絕對夠你舒服坐落去享受一頓美食之旅當然,點可以唔提佢嘅生炸雞髀薯條⬅️。 一個字 - 爆!雞髀比你想象中嘅香, 完全體會到咩嘢叫做外脆內軟, 超鍾意炸雞髀嘅外皮, 完全脆卜卜,真正做生炸雞髀最緊要嘅一定要係入邊依然保持多汁嫩滑,呢一度就完全做到啦,唔洗多力就可以將雞肉咬下來,佢哋香而唔膩,加上薯條,實在太難以抵擋!👍🏽除咗生炸雞髀薯條,點可以唔點杯熱奶茶⬅️!這一杯渾身散發出香氣的奶茶,奶味足夠,茶味又唔遜色,甜得剛剛好,口感香滑😋《鋒哥廚房》實在係一間值得收藏嘅港式茶餐廳,充滿溫馨感覺嘅茶餐廳。佢哋提供嘅食物質素高,用嘅材料都係最上等嘅, 睇到餐牌,見到佢哋嘅晚市都做得好出色,下次再過嚟試吓先
2024-03-20 54 views
早之前我都曾經同朋友嚟過呢間餐廳,今次我就帶住男朋友二人世界嘅時間嚟試下其他嘅早餐👫店面整齊而有設計感,加上店員親切嘅服務,真係一間可以令人回頭再嚟嘅茶餐廳!我同男朋友一齊點咗以下幾樣食物☺️首先香煎豬扒配三角薯餅💭豬扒被煎得金黃酥脆,一口咬落去就可以感受到滿滿的肉香💭三角薯餅,外皮焦香,里面薯泥細膩!我個人更加推薦珍寶牛角包😍💭牛角包外皮焦香脆,一口咬落去先係香味撲鼻💭兩個人食已經好足夠男朋友很讚賞熱檸茶,💭茶香馥郁,檸檬提味,既酸又甜,一杯下去整個人都爽快起來💭呢間餐廳不論係食物定係服務態度都係一流,飲食環境又有味道,空間寬敞型格🌹下次會帶父母一齊嚟!真係超抵食👍🏻😋!
我同男朋友一齊點咗以下幾樣食物
💭三角薯餅,外皮焦香,里面薯泥細膩!
無意中發現了一間好天地,叫做鋒哥廚房非常抵玩,同時又非常抵食✨ 一開始就點咗個特色「麻辣烤魚」。我要說,完全不誇張,真係好味道!🤗🤗 烤到恰到好處嘅魚配上麻辣醬料,再配上彈牙度極佳的魚肉,魚肉超級鮮甜,配合上麻辣的滋味,實在美味得很!✨ 再嚟個「麻辣雞煲」吖!講真,我覺得麻辣味道同雞煲配在一齊真係天作之合!這個雞煲真係抵晒喎!無止境嘅雞煲, 食完可以再叫,無止境嘅美味! 而且多種配菜嘅滋味十足,互相配合得恰到好處!😜✨ 唔止如此,到火鍋部分我就好鍾意超贊嘅「安格斯牛小排」! 份量大大塊,食感豐富! 入口即化嘅牛肉,相當嘅有口感,再配埋鮮美嘅醬料,美味之極!😍✨「大蜆」嘅新鮮就唔使多講👌! 每一粒蜆肉都味厚,呢個鮮蜆簡直就係清甜之極,滿口都係清甜嘅滋味,啲蜆又大又彈,回味無窮!✨ 最後都要推介下呢隻「唐生菜」!生菜食得出嘅新鮮,並且十分爽口。新鮮嘅生菜,配上麻辣火鍋,越食越過癮!鋒哥廚房,無論品質或環境都相當優質,每款食品都能讓人眼前一亮,真心推薦!
2024-03-03 2215 views
數數手指原來自己已經好幾年冇食過雞煲,知道呢度最出名嘅就係食海鮮、雞煲同打邊爐,仲要係任食嘅添,一家人就即興去食飯。餐廳午市係茶餐廳,到咗五點左右晚市先會有任食邊爐,生、熟食、雪糕同飲品都係以自助形式進行。而座位大部份都係色彩繽紛既卡位,最後我哋三個人被安排到卡位坐。🐓🥘先食雞煲,份量都幾足,我哋嗌咗走辣,入邊有蓮藕、蔥同雞件,非常惹味。🦞🦀當日嘅熟食係炒蟹,有少少蒜香嘅味道,蟹肉鮮甜,味道幾好。而每位都會有開邊半隻龍蝦,可以即食,蟹鉗好大隻,啖啖肉好滿足。🍲🍢食完其實已經飽咗一半,我哋轉咗個湯底,有幾款揀,我記得有芫荽皮蛋湯、沙嗲湯等,而我自己就嗌咗🐽黑蒜豬骨湯底,飲咗啖好濃味,又好香蒜味,我幾鍾意。而打邊爐配料方面,牛肉同豬肉可以同職員落單,都係任食嘅。而海鮮方面就自助形式自己出去夾,我夾咗貴妃蚌、🐚帶子、🦐蝦,同埋蜆。食完都已經幾飽,但因為我鍾意🐟炸魚皮同響鈴,所以都夾咗唔少,其實出邊仲有牛柏葉、🦑水魷同各式各類嘅丸。最後記得要食埋甜品呀,因為有好多雪糕揀呀,當中仲有唔少大牌子添,敏仔都唔執輸,食咗兩條雪條😆😆食評總結:性價比超高的任食雞煲打邊爐,仲有咁多時令海鮮去邊搵喎,所以我

食評總結:性價比超高的任食雞煲打邊爐,仲有咁多時令海鮮去邊搵喎,所以我下次會再encore, 好滿足👍
Type of Meal
Dinner
  • 海鮮
2024-02-23 183 views
可能係全香港首間最多生啤任飲的放題🍻你冇睇錯,龍蝦🦞都係任食架✌🏻#寵物友善餐廳 生日優惠全單九折! 👅羊腩煲 / 雞煲職員熱心地為我地介紹餐單,而且十分友善。揀咗$368/位嘅套餐,可以揀枝竹雙冬羊腩煲(任食)或雞煲,雞煲有BB辣、小辣、中月大辣可選擇。 揀左爸爸鍾意食的羊腩煲,兩人份量都十分多舊羊肉,但唔太夠入味,羊腩間肥間瘦帶著皮,食落好香羊肉味,不用點腐乳都已經夠味,點上腐乳,更為滋味。 👅海鮮然後到重頭戲轉湯底打邊爐,有各式各樣海鮮、肉類、新鮮食材,海鮮款式均係任食!龍蝦:啖啖肉又大隻,不要錯過。蜆:有沙白、白蜆,鮮甜。鮑魚:大隻又新鮮大隻蟶子皇:肉彈牙而且乾淨又鮮甜肉蟹: 蟹鉗已敲碎,方便食用魚:有魚雲、九肚魚同鯇魚蝦:新鮮彈牙東風螺: 點辣椒醬油食好味! 👅肉類肉類要向店員落order,上枱快,無限追加。安格斯牛頸脊:唔好淥太耐,食落牛味濃郁,牛頸脊都可以任食,encore之選。無激素黑毛豬肉片: 肥瘦適中,肉嚡。👅火鍋配料炸物: 響鈴、炸魚皮、生根~配料:枝竹、柏葉、水魷,芋絲、多款丸類~蔬菜:唐生菜、娃娃菜、西洋菜、皇帝菜、金菇~麵:韓國即食麵、日式烏冬。👅 甜品M
可能係全香港首間最多生啤任飲的放題🍻
你冇睇錯,龍蝦🦞都係任食架✌🏻
#寵物友善餐廳 生日優惠全單九折!

👅羊腩煲 / 雞煲
職員熱心地為我地介紹餐單,而且十分友善。
揀咗$368/位嘅套餐,可以揀枝竹雙冬羊腩煲(任食)或雞煲雞煲有BB辣、小辣、中月大辣可選擇。

👅海鮮

龍蝦:啖啖肉又大隻,不要錯過。
蜆:有沙白、白蜆,鮮甜。
鮑魚:大隻又新鮮大隻
蟶子皇:肉彈牙而且乾淨又鮮甜
肉蟹: 蟹鉗已敲碎,方便食用
魚:有魚雲、九肚魚同鯇魚
蝦:新鮮彈牙
東風螺: 點辣椒醬油食好味!

👅肉類
肉類要向店員落order,上枱快,無限追加。

👅火鍋配料
炸物: 響鈴、炸魚皮、生根~
配料:枝竹、柏葉、水魷,芋絲、多款丸類~
蔬菜:唐生菜、娃娃菜、西洋菜、皇帝菜、金菇~
麵:韓國即食麵、日式烏冬。

👅 甜品
Movenpick雪糕、韓國雪糕、甜筒全部任食~
還有多款任飲汽水同啤酒🍻

今日又到星期一啦🙈又係一星期嘅開始,打工仔最唔鍾意嘅日子😂咁就要食得豐富啲開解一下心情啦😬今日就去左係小編屋企附近屯門嘅「鋒哥廚房」😊任飲任食 $368/位首先小編同太太就整個羊腩煲熱一熱身先啦😂羊腩係可以無限添加!如果鍾意食羊腩煲嘅朋友,一定唔可以錯過!食完羊腩煲,就黎個麻辣雞煲先😬啲雞亦係可以無限添加👏真係食到攬住個肚走都得😝隨左羊腩 同 雞🐓之外,仲有好多材料任拎👍最緊要係有海鮮😍包括有蝦、蟹、蜆、鮑魚、蟶子、貴妃蚌等等……啲海鮮真係非常之新鮮!尤其係貴妃蚌食到啖啖嘅鮮味😋除咗嘢食,仲有嘢飲同埋雪糕任飲任食😋而且有10款嘅生啤 同 黑啤可以任君選擇😊鍾意飲酒嘅朋友一定要黎試吓!

任飲任食 $368/位

這間第一句是可能係全香港首間最多生啤任飲餐廳,真的是沒有騙人的,門口一旁全是啤酒機,餐廳中間也有一部,而且還是有提供冰杯的,對酒鬼真的非常友好!不過想著不喝酒的話,也有其他飲品可以選!而且其他主角也是很吸引的!這裡是有一次性的羊腩煲或醉雞煲可選,吃完以後可以再吃任吃的麻辣雞煲,最後還可以轉湯底吃火鍋的!而這次我們就選了羊腩煲,挺大份挺足料的,滿滿的羊腩,而且燉得非常入味,肉質軟嫩了,配菜還有很多枝竹,冬菇,竹筍等!調味不會太濃,陣陣羊肉香!我們比較喜歡羊腩煲,所以就直接用它來作鍋底來吃火鍋了,煮公仔麵煮烏冬一流!而第三主角就肯定是這裡的海鮮了,有十多款可選,魚蝦蟹貝類都有!不過一定不要錯過的是貴妃蚌,蟶子和鮑魚了,特別是蟶子,大大隻,吃起來特別過癮,口感又嫩又脆,味道鮮甜!訂坐還有波士頓龍蝦送,每人半隻,剛好我們這裡是爆膏的,肉質彈牙!而很多人吃火鍋必吃的牛肉就要找店員直接下單,吃起來牛肉味香濃,口感嫩滑!外面還有丸類菜類炸物等可以自取,可能不是主打,選擇不算太多,不過夠吃的!驚喜的就肯定是這裡的雪糕了,提供了Movenpick和Dreyers雪糕任食,隨隨便便吃幾杯就真的回本了!

2024-01-30
2024-01-26 747 views
之前見到鋒哥元朗店猛咁賣廣告... 都一路想試既.. 佢生啤11款任飲嘛..... 不過咁.. 我之後見到佢係屯門有開.. 咁尋晚凍凍地.. 諗住近近地試下......佢有2個選擇既.. 一個就逐碟散叫.. 另一個就任食... 我咁岩果個時段既任食價係368.. 咁就海鮮任夾....啤酒任飲.....由於女朋友唔大食.. 而家又好想試下海鮮... 咁就叫任食.... 咁試由此可.. 一試就奶左...我地叫左個雞煲... D雞當然冇味... 死咸同死辣.... 唯一可取係多肉同好大舊... 基本上食完個雞煲都飽左半....跟住夾海鮮... 有蝦 有生蠔 蟶子 花甲 蜆.... 不過我真係唔記得影相... 蟶子冇洗乾淨.... 啲蠔結哂冰...花甲最正常 啲蜆有沙...咁以任食黎講.. 佢既選擇真係好少... 啲牛肉又當然唔係好東西.. 呢個價錢真心有啲貴.. 除非你好鍾意飲啤酒... 唔係既話.. 呢個價錢可有其他選擇....

2024-01-23 202 views
冬天最岩就係打邊爐🍲最近得知鋒哥廚房喺屯門開左新分店,於是就去試下!我同朋友揀左份兩個半鐘嘅套餐,每人三百幾蚊任飲任食真係好抵👍🏻仲可以一次過食晒雞煲、羊腩煲同火鍋😋火鍋湯底可以免費更換,仲有安格斯牛頸脊🐂送,再like埋餐廳社交媒體專頁即送每人半隻波士頓龍蝦🦞服務員態度亦好好,場內環境又大又空曠舒適,真係好正呀🥰性價比極高!首先介紹下頭盤嘅雞煲🐓先,我同朋友揀左小辣🌶️味道,麻辣味好香濃,雞肉好嫩滑,配料好豐富,非常惹味!食完雞煲之後就轉食羊腩煲🐑羊腩肉非常軟腍,皮薄肉嫩,冇乜羶味,咸香又惹味!食完羊腩煲再轉打邊爐🍲有5款免費自選湯底同1款收費湯底揀,我同朋友就揀左碗只可以點一次嘅極品花雕醉雞鍋🥘湯底,湯底入面有藥材成份,聞落去有好香嘅藥材味,食落口嘅味道好香甜,雞肉好嫩滑,用花雕腌製而成嘅雞肉好重酒味,爽呀!額外附送嘅安格斯牛頸脊🐂色澤好均勻,肉質好新鮮;波士頓龍蝦🦞嘅肉質好鮮甜,完全冇腥味,而且營養價值好高!場內仲有好多火鍋配料、炸物、海鮮、飲品、雪糕、啤酒🍻任君選擇💁🏻‍♀️真係超抵食呀!你地都快啲黎試下啦🤗鋒哥廚房 (屯門)📍屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1號舖

真係超抵食呀!
你地都快啲黎試下啦🤗

鋒哥廚房 (屯門)
📍屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1號舖
2023-12-11
2024-01-19 168 views
同屋企人求其入咗一間餐廳食飯,就係一間好茶餐廳🍴岩岩新開餐廳所以環境都好新正的加上顔色都好豐富❤️食物都係大大份的!!✨豉油王大蝦炒麵這個是我叫的,有3大隻蝦係炒麵上面😊炒麵豉油味係最重的但不會過鹹,而且炒麵唔會好乾🙌🏻✨梅菜扣肉飯🍚梅菜扣肉飯🍚,真係一試難忘!肉塊🍖厚切而且肥瘦相間,放入口中即刻感受到外層嘅肉皮微微酥脆,入面嘅肉質卻又嫩滑多汁。每一啖都帶有梅菜嘅鹹香,同豬肉嘅鮮味完美交織,令人一次又一次咀嚼,欲罷不能👍。飯嘅質地恰到好處,吸滿咗梅菜扣肉嘅湯汁,令每一粒米飯都飽含風味,令人食指大動😋。旁邊嘅青菜清新,提供咗必要嘅口感平衡🌿,而且綠色系視覺上亦為整體菜色增添一抹亮麗色彩。呢碗梅菜扣肉飯,不單只係一道菜,更像一場華麗嘅口味旅行🌟。對於愛好傳統廣東菜嘅朋友黎講,這個梅菜扣肉絕對能夠滿足你對美食嘅追求❤️️。最後,隨碟而來嘅一杯茶🍵亦非常對味,滋味溫潤,為整頓飯畫上完美嘅句號。如果你尚未嘗試過,真心推介你黎試一試,相信必定會令你喜出望外💯!✨熱奶茶🥤奶茶就是平時茶餐廳會飲到的,茶奶味都ok👄✨熱華田☕️最驚就係冇味,好彩呢個都係有味的🤣唔會好甜~
✨豉油王大蝦炒麵
✨梅菜扣肉飯🍚

✨熱奶茶🥤
奶茶就是平時茶餐廳會飲到的,茶奶味都ok👄

✨熱華田☕️
最驚就係冇味,好彩呢個都係有味的🤣唔會好甜~