星期六放工想relax一下,走到大坑小區,舊區內有林林總總的美食,無意發現一間不太起眼的外賣店。店員介紹該店的美食特色,原來是主打印尼菜外賣到會店,店前是收銀櫃,店後先製作工場,所有到會食物都是無添加無味精,100%用香料製作,可以說是從家中的廚房搬到地鋪如果有外賣到會訂單,外賣店未必是日日營業,想黎之前可以致電來查詢✨印尼鮮蔬沙律Indonesian Salad (Rujak),青瓜,沙葛及花生碎為主,越食越辣越惹味,店員在下單時已提醒,不能吃辣的,要留意 ✨惹味巴東牛肉Rendang Beef,製作過程複雜,所有香料都是由人手由原材料製成,烹煮時間起碼要10小時,香料味道十足,非常天然,沒有太辣,也沒有很膩✨自家製印尼青咖喱醬配薄餅,印尼青咖喱鹹鹹香香,不像泰式青咖喱一樣那麼多椰汁,薄餅沾上一點青咖喱醬一起吃,令人一口接一口 ✨迷你水滴型小漢堡Mini Burger Platter,漢堡麵包也是廚師自家製的,2層的小漢堡,要分兩口才能吃到,散點$58/4個,比空氣麵包還要便宜✨手工西柚蜜Grapefruit Soda,店員大力推薦,西柚是人手處理的,沒有加糖水,夾雜著西柚果肉及皮粒

無添加
無味精,
100%用香料製作,可以說是從家中的廚房搬到地鋪

✨手工西柚蜜Grapefruit Soda,店員大力推薦,西柚是人手處理的,沒有加糖水,夾雜著西柚果肉及皮粒,入口清爽,連飲品都是純手口

店員非常用心地介紹該店,與出面的印尼菜不相同,店員可按照客人要求,更改食物材料,如果要素食者,都可以一一安排,不過需時製作
  • 巴東牛肉
小店主要做外賣同到會到會可以自訂 有咩要求都可以同廚師講~而且大部分食材都係店家自己製作好有心思!🫶-👩🏻‍🍳Idiots翻兜之選❤️‍🔥 Indonesian Salad (Rujak)比較少見嘅印尼沙律~入面有青瓜同沙葛 好爽脆😋加上自家烘嘅花生 香辣得嚟好清爽👅❤️‍🔥 Rendang Beef巴東牛好嫩滑 甜甜辣辣🔥配印度薄餅好夾 食完都唔會好口乾☺️❤️‍🔥Mini Burger PlatterBurger嘅餡有2件炸雞 芝士 青瓜同番茄店家用青瓜取代生菜 所以芝麻醬汁唔會被水份溝淡特別一提麵包係自家搓嘅!👍❤️‍🔥Grapefruit Soda柚子醬係自家製💞飲落有少少回甘 唔會太甜~
小店主要做外賣同到會
到會可以自訂 有咩要求都可以同廚師講~
而且大部分食材都係店家自己製作
好有心思!🫶

👩🏻‍🍳Idiots翻兜之選

❤️‍🔥 Indonesian Salad (Rujak)
比較少見嘅印尼沙律~
入面有青瓜同沙葛 好爽脆😋

店家用青瓜取代生菜 所以芝麻醬汁唔會被水份溝淡
特別一提麵包係自家搓嘅!👍

❤️‍🔥Grapefruit Soda
柚子醬係自家製💞
飲落有少少回甘 唔會太甜~
2024-06-27
2024-06-30 22 views
.貌似西餐其實係主打印尼 🇮🇩fusion菜😋位於📍天后大坑👍🏻 從醬料到麵條等所有既食材🍅🥦都係自家新鮮手製🙌🏻用料係老闆娘家鄉既印尼特色自製醬料‼️而唔係買現成既返黎加工‼️由老闊娘從印尼引入無添加防腐劑食材💥餐廳既員工超nice..同我地都傾左好多關於number 8既每款食物既製造👍🏻好祥細講解呀💯起碼知道自己食緊既係健康既食材🙃❤️‍🔥近期推出咗8分鐘Mega漢堡挑戰賽🤨要係8分鐘之內完成一個mega漢堡包😆自問我就肯定唔得架喇🤣如果帶埋papa黎佢應該冇問題既🤭🤭店員話之前有個身材超正又靚既女仔成功挑戰到🤨仲話之後仲食多左個餐🤣天生麗質既野點輪到我丫🙂‍↔️有多款美食到會訂🤩配合客人口味 客製化製作👍🏻🍔迷你水滴小漢堡外型睇落好mini嘅漢堡我同豆兩個都食唔晒😂雙層吉列豬口感香脆配上燒汁同芝麻醬‼️再有炸薯條配芝士🫕醬大人小朋友都勁鐘意‼️印尼巴東牛肉Rendang Beef🐮製作過程複雜,所有香料都是由人手由原材料製成,烹煮時間起碼要10小時,香料味道十足,非常天然,唔係太辣 🌶️唔係很油膩印尼甜茶🍹加入冰糖嘅甜茶•味道清甜健康凍手工西柚蜜梳打🍸西柚肉係完全用新鮮西柚手打👍🏻又有口感可

❤️‍🔥近期推出咗8分鐘Mega漢堡挑戰賽🤨

有多款美食到會訂🤩配合客人口味 客製化製作👍🏻

🍔迷你水滴小漢堡

印尼巴東牛肉Rendang Beef🐮

印尼甜茶🍹
加入冰糖嘅甜茶•味道清甜健康

凍手工西柚蜜梳打🍸
西柚肉係完全用新鮮西柚手打👍🏻又有口感可以食到啖啖果肉而且勁清甜

@number_8_burger
📍 NUMBER 8 FUSION BURGER (大坑)
大坑銅鑼灣道134號地舖
2024-06-30 33 views
隱身於大坑銅鑼灣道有一間用心小店,店面雖不算華麗,但心機手工菜已經俘虜了不少人嘅胃😆Number 8 fusion burger 主打外賣及到會美食服務,有接近50款小食、主菜、甜品同飲品🤗唔好睇餐廳舖面細細堂食位置唔多,原來有大部分位置都留嚟做廚房製作食物,淨係廚房都有成千呎😲😲2位店長都相當健談,傾傾下知道哩到所有醬料、果醬都係全人手、純天然、無添加嘅心機之作,希望俾食客嚐到最正宗純粹嘅印尼菜,相當佩服2位嘅創業理想🫡Fried Calamari 酥炸魷魚圈🦑即叫即炸,炸粉薄身又不減香脆口感,加埋檸檬汁🍋同芥末沙律醬,作為前菜小食不錯👍🏻Indonesia Satay Platter沙嗲拼盤揀咗豬肉同雞肉,一客有10支份量十足嘅肉串,即叫即燒,上台仲熱辣辣出煙嫁🤭炭爐燒嘅串燒果然有多一份香氣,沙嗲沾上自製芝麻醬同秘製辣椒醬,真係食唔停口呀🤭溫馨提示辣椒醬🌶️嘅辣度都唔低嫁Mini Burger Platter 水滴型漢堡💧嘅麵包🍔都係自家製,雙層burger 食落都幾飽肚,雙層炸雞柳加上清爽青瓜🥒蕃茄,配上芝麻醬好好味😋Grapefruit soda夏日清涼之選,西柚人手拆肉,加入黃

Fried Calamari

Indonesia Satay Platter

Mini Burger Platter

Grapefruit soda
夏日清涼之選,西柚人手拆肉,加入黃糖水、蜜糖🍯麥芽糖調製,甜度適中,消暑解渴🤭

Indonesia black tea
第一次嚐試印尼甜茶,店長介紹話甜度已因應香港人口味調整過,而且哩款甜茶嘅咖啡因含量唔高架
2K
最近喺天后搵到間外觀平平無奇但充滿內涵嘅餐廳主打印尼fusion菜從醬料到麵條等食材.都係自家新鮮手製用料更是由老闊娘從印尼引入無添加防腐劑多款到會美食可配合客人需求 客製化製作✨迷你水滴小漢堡外型小巧可愛嘅漢堡外層自家製作嘅麵包加入雙層吉列豬.口感香脆配上燒汁同芝麻醬大人小朋友都勁Like嘅皇牌菜式✨印尼沙律以沙葛.青瓜作主角配合均勻切割.口感爽脆加入花生碎同醬汁.帶出香辣嘅味覺健康清新之選✨印尼沙嗲拼盤肉質嫩滑 唔會燒至乾柴沾上芝麻醬更惹味✨印尼甜茶加入冰糖嘅甜茶.味道清甜健康✨柚子梳打選用新鮮粉紅西柚打製成果醬.啖啖都充滿柚子果肉冰凍足料.味道亦唔會太甜

最近喺天后搵到間外觀平平無奇

打製成果醬.啖啖都充滿柚子果肉
冰凍足料.味道亦唔會太甜
2024-06-28
Tea
NUMBER 8 FUSION BURGER大坑有很多美食,這次和朋友去了附近一家印尼小店,主要提供外賣和到會服務,食物充滿東南亞風味。Indonesian Salad (Rujak)沙拉由青瓜和沙葛組成,並加入大量的花生碎和辣椒,吃起來越來越辣,越辣越過癮。Indonesian Satay Platter選擇了兩種沙爹串燒,分別是牛肉和雞肉,牛肉使用了羅望子進行醃製,帶有一點酸味,肉質結實,而雞肉串則相對較嫩滑一些,搭配上自家製的辣椒醬/芝麻醬很合適。Mini Burger Platter共有兩款小漢堡,自家製的漢堡有兩層,加入了青瓜片、番茄片等配料,牛肉款很容易咬,醬汁開胃,蝦堡則香脆可口。Grapefruit Soda同樣是自家製的Soda,清爽甜美,Grapefruit微澀不甜,是夏日消暑的好飲品。
NUMBER 8 FUSION BURGER

Indonesian Salad (Rujak)

Indonesian Satay Platter

Mini Burger Platter

Grapefruit Soda
今次黎到一間特色既印尼漢堡小店,老闆之前係做到會餐單外送,依家就自己出嚟開呢間舖頭,融合咗老闆娘家鄉既印尼特色自製醬料,重點係所有食材都係新鮮自製,而唔係買現成既返黎加工,令到所有野既味道更加貼合客人要求同健康👏🏻水滴吉列豬堡 + 三重芝士薯條(餐價$84連飲品)呢個漢堡包嘅最大特色就係佢嘅麵包係完全自製,模具都造成獨創既水滴型,而老闆最強調既係所有麵包制造唔會落一滴水,令到麵包更加厚實同香濃,中間既吉列豬扒炸到非常香脆,加上自己煮既醬汁,令到成個漢堡包非常惹味🍔另外跟餐上薯條,個特別賣點就係佢地自己製造嘅三重芝士醬汁,我地都特別選擇咗蒜蓉味,老闆話蒜蓉要先炒香,之後再加上芝士去煮個醬汁,會令蒜蓉味道唔會太辣,又可以好好融合入到芝士🍟印尼沙嗲拼盤($158)沙嗲拼盤有牛肉豬肉同雞可以選擇,咁我哋就選擇咗食雞肉串燒,呢個沙嗲拼盤嘅賣點都係佢地自家製嘅串燒醬料,用印尼特色既醬料加埋花生碎,成個醬料少少辛辣但係又有花生嘅香味,可以好好襯托到沙嗲串燒🍡凍印尼甜茶(跟餐已包)店員特別介紹咗呢兩樣特色飲品比我哋,第一個係印尼嘅甜茶,有啲似中國嘅紅茶,加上少少嘅甜味,店員推介呢個甜茶有清涼既效果,好

水滴吉列豬堡 + 三重芝士薯條(餐價$84連飲品)

印尼沙嗲拼盤($158)

凍印尼甜茶(跟餐已包)
店員特別介紹咗呢兩樣特色飲品比我哋,第一個係印尼嘅甜茶,有啲似中國嘅紅茶,加上少少嘅甜味,店員推介呢個甜茶有清涼既效果,好適合配合炸物🍹

凍手工西柚蜜梳打($37)
而另一款手工西柚蜜梳打,西柚肉係完全用新鮮西柚手打,飲既時候可以品嘗到啖啖果肉,同埋好新鮮黎自西柚既獨特味道😋

呢間餐廳全部食物都係有原材料製造完成,完全唔會用預製菜,健康衛生又比較有特色,佢地仲有其他到會既菜式組合,下次屋企搞party可以一試😆
2024-06-18 23 views
就咁睇名,會以為佢淨係食burger。其實佢係一間印尼菜。根據美食網頁搵到呢一間大坑餐廳,原來係主力做”到會”服務,幸好現場都有少量座位,而且係有冷氣嘅。水滴漢堡當然係佢嘅主力之一,咪睇佢細細份,原來食落都幾飽。不過食完我會覺得佢嘅主力其實係唔同嘅調味醬。聽呢度個姐姐講,舖頭其實有千幾呎,而廚房入邊就係工場,即時煮出唔同嘅調味料。漢堡嚟講,芝麻醬同柚子醬都相當不錯。更加特別嘅,係佢嘅印尼沙律。辣辣地又好清新,我最鍾意係青瓜同花生。個醬好明顯係自己整,唔係買返嚟。我哋仲叫咗印尼小食拼盤。同泰國菜嘅串燒唔同嘅係…都係醬!芭東醬同森巴醬好味到可以用嚟點薯條。最後一定要提佢杯柚子梳打,柚子新鮮到不得了,十足新摘落嚟嘅水果。
就咁睇名,會以為佢淨係食burger。

漢堡嚟講,芝麻醬同柚子醬都相當不錯。

2024-06-18
水滴型漢堡‼️🍔 背後竟然係印尼小食店🔹喜歡請like & follow🥹對我來講是很重要的支持🔹路過大坑,起初被他們的水滴型漢堡吸引了漢堡包設三個size ▶️Mini , Regular , Mega 🍔漢堡包呈水滴狀,造型獨特由今日起至暑假可參加Mega Challenge,八分鐘內挑戰1KG 大胃王漢堡餐!後來經店員一番熱情介紹才發現「受騙」了!原本水滴型漢堡只是吸引大家的手段店主的初衷是希望推廣更多不為人熟知的印尼菜式給大家而且95%食材都是自家製,包括印尼醬汁、麵包希望大家食到新鮮高質的味道不是千篇一律預製菜聽完真的超滾動!我們也嘗鮮了幾款食品① 水滴煎牛排堡 (Regular) $62🔹牛排以原塊牛柳取代常見的漢堡扒🔹自選醬汁!除了芥末沙律醬、黑醋汁、柚子醬、照燒汁及芝麻醬外,可加$3選配別具東南亞風味的巴東醬、參巴醬或青咖哩② 印尼鮮蔬沙律Indonesian Salad (Rujak) $39🔹以青瓜、沙葛、花生碎、特製醬汁混合而成,醬汁中有蝦醬成份但一點也不突出,不吃蝦醬也可接受沙律爽口惹味,有點辣③ 惹味巴東牛肉 Rendang Beef $65/set 🔹所有醬料
水滴型漢堡‼️🍔 背後竟然係印尼小食店

路過大坑,起初被他們的水滴型漢堡吸引了
漢堡包呈水滴狀,造型獨特

由今日起至暑假可參加Mega Challenge,
八分鐘內挑戰1KG 大胃王漢堡餐!

後來經店員一番熱情介紹
才發現「受騙」了!
原本水滴型漢堡只是吸引大家的手段
店主的初衷是希望推廣更多不為人熟知的印尼菜式給大家
而且95%食材都是自家製,包括印尼醬汁、麵包
希望大家食到新鮮高質的味道
不是千篇一律預製菜
聽完真的超滾動!

我們也嘗鮮了幾款食品
① 水滴煎牛排堡 (Regular) $62
🔹牛排以原塊牛柳取代常見的漢堡扒

🔹以青瓜、沙葛、花生碎、特製醬汁混合而成,
醬汁中有蝦醬成份但一點也不突出,不吃蝦醬也可接受
沙律爽口惹味,有點辣

③ 惹味巴東牛肉 Rendang Beef $65/set [配熱飲及湯]
🔹所有醬料都是由手作自家製的!
慢慢由手工搗碎。辛香料味道不會太強烈,並帶花生香,口感不油膩,
配飯或薄餅一流

④ 手工西柚蜜Grapefruit Soda $37
🔹連西柚蜜都是自家製,誠意十足
吃到西柚果肉及皮粒,口感清爽!

⑤ 印尼甜茶 $24
🔹印尼涼茶,具有清熱功效,味道像淡味極少糖版的王老吉

📍 NUMBER 8 FUSION BURGER
大坑銅鑼灣道134號地舖

1K
大坑有唔少隱世小店,呢間主打東南亞風味嘅漢堡,有分迷你、正常同特大版本,依家做緊個Mega Challenge,八分鐘挑戰大胃王餐、另外亦有多款印尼小食供應,經過試試無妨😃 前菜有Indonesian Salad (Rujak),主要以青瓜、沙葛、花生碎、特製辣汁混合而成,爽口惹味,適合夏天享用。另外有個Satay Platter,香氣四溢,肉質嫩滑,唔覺唔覺就清光~ 漢堡要咗Water Drop Fried Shrimp Hamburger,自家製麵包採用牛奶、蛋同牛油,完全無落一滴水,鬆軟好食、整體層次感豐富,連蝦都係自己打嘅,配上柚子醬食落更開胃。飲品方面店員推介呢度嘅Grapefruit Soda,混合新鮮西柚,有粒粒口感,而且甜度唔高,值得一試。小店仲有做埋特製化嘅到會服務,因應客人要求而設計菜式同口味,出面好少有。

1K
週末中午突然下起雨,走進一漢堡店吃點小食暫避一下主打市場少見的東南亞風味漢堡,以外賣為主店內有一張餐桌,水滴形漢堡性價比高又有特色成功挑戰在八分鐘內完全吃完整個巨大漢堡只須$1報名費 三重芝士薯條有黑松露、香辣及大蒜口味供選擇,芝味鹹香自家製惹味巴東牛肉以傳統做法還原印尼古早風味迷你水滴吉列雞堡麵包烘得焦脆,配以自家製柚子醬,份外清爽迷你水滴大菇堡兩層餡料都有蕃茄、生菜及芝士,口感豐富多層次飲料新鮮西柚梳打酸酸甜甜,充滿氣泡感,清新解膩印尼甜茶以空運印尼紅茶加冰糖誠意製作,自然健康
週末中午突然下起雨,走進一漢堡店吃點小食暫避一下
主打市場少見的東南亞風味漢堡,以外賣為主
店內有一張餐桌,水滴形漢堡性價比高又有特色
成功挑戰在八分鐘內完全吃完整個巨大漢堡只須$1報名費
三重芝士薯條有黑松露、香辣及大蒜口味供選擇,芝味鹹香
Fried with Triple Cheese sauce
自家製惹味巴東牛肉以傳統做法還原印尼古早風味
Rendang Beef
迷你水滴吉列雞堡麵包烘得焦脆,配以自家製柚子醬,份外清爽
Mini Burger Platter
迷你水滴大菇堡兩層餡料都有蕃茄、生菜及芝士,口感豐富多層次
Mini Burger Platter
飲料新鮮西柚梳打酸酸甜甜,充滿氣泡感,清新解膩
Grapefruit Soda
印尼甜茶以空運印尼紅茶加冰糖誠意製作,自然健康
Indonesian Black  Tea
2024-06-09
Lunch
Rendang Beef
Grapefruit Soda
Indonesian Black  Tea
2024-05-12 48 views
今日去左大坑買burger🍔返屋企歎,呢間印尼style burger好吸引,決定要帶返去品嚐。天后地鐵站行過去不太遠,店員親切介紹食物,大部分食品都是手工製作。👍買了2個全日餐同家人分享, 水滴吉列魚堡及水滴手打撈麵。魚堡好大份,配柚子醬,麵包幾特別,口感 煙韌。🥰手打撈麵夠彈牙,配料豐富😋配菜有薯條及印尼沙律,so yummy。😍 飲品有熱情果茶及🍎蘋果茶,唔係太甜好清新👍。 整體幾好味可以再買

買了2個全日餐同家人分享, 水滴吉列魚堡及水滴手打撈麵。

魚堡好大份,配柚子醬,麵包幾特別,口感 煙韌。🥰

手打撈麵夠彈牙,配料豐富😋

配菜有薯條及印尼沙律,so yummy。😍

飲品有熱情果茶及🍎蘋果茶,唔係太甜好清新👍。

整體幾好味可以再買

2024-05-12
2024-05-03 14 views
呢日喺天后站附近呢間外賣店買咗啲印尼食物🤣$55「水滴手打撈麺Home Made Indonesian Noodles」:撈麺煮得軟腍腍,仲加有 炸蝦餅 同埋 沙葛😁$47「印尼炸雞沙津Indonesian Salad with Chicken」:炸雞炸得脆脆哋,仲有啲漬過嘅青瓜同埋沙葛😁$65「黑醋雞扒飯 Cutlet Chicken Rice with Black Rice Vinegar (所有飯餐配熱飲同埋湯一杯)」:雞扒用脆漿包住都係炸過 😁;熱飲要咗杯「熱檸茶🍋☕️」😁
呢日喺天后站附近呢間外賣店買咗啲印尼食物🤣

Dinner
2024-05-02 19 views
今日放工想食burger,諗起大坑附近應該有呢類型嘅舖頭,就行過去睇吓,見到有一間叫做Number 8 fusion burger 嘅外賣店,所以就買咗以下食物返屋企食喇。水滴煎牛扒堡set ($84)再+$25升級至Mega burger:我升級咗做Mega burger,入邊有四大塊牛扒,蕃茄片同埋沙律菜。牛扒中帶有少少粉紅色,仲留到肉汁喺入邊。牛味濃郁。油脂比一般漢堡扒少。以呢個牛扒嘅份量,其實係好抵食。漢堡醬汁揀咗芥末沙律醬-酸酸辣辣嘅味道,感覺冇咁油膩。配菜揀咗印尼炸雞沙律-沙律包括沙角粒,青瓜粒,大量花生碎同埋印尼沙律醬汁。沙角粒好爽脆,青瓜粒味道清新。再配埋花生碎,更添印尼風味。炸雞即叫即炸,炸皮鬆脆。飲品揀咗熱情果凍茶-酸酸美味嘅熱情果味。味道清新。水滴吉列魚堡tea set($44):兩點至六點有tea set供應,好抵食。當然burger size係Mini size,但加埋小食,作為一個tea絕對係夠飽。呢個迷你漢堡好cutie!炸皮唔會太厚。魚肉唔會散修修。漢堡醬汁揀咗芥末沙律醬-芥末沙律醬配魚肉都係好夾。配菜揀咗炸薯條-薯條加咗辣粉,好惹味。薯條熱辣辣出爐!飲

漢堡醬汁揀咗芥末沙律醬-酸酸辣辣嘅味道,感覺冇咁油膩。
飲品揀咗熱情果凍茶-酸酸美味嘅熱情果味。味道清新。

水滴吉列魚堡tea set($44):
漢堡醬汁揀咗芥末沙律醬-芥末沙律醬配魚肉都係好夾。
配菜揀咗炸薯條-薯條加咗辣粉,好惹味。薯條熱辣辣出爐!
飲品揀咗蘋果凍茶- 蘋果茶味道清甜,好啱夏天飲。

喺等漢堡包嘅時候,聽職員講佢哋老闆嘅媽咪係土生土長印尼人,識整好多印尼料理。而佢哋嘅醬汁除咗芥末沙律醬同埋芝麻醬,其他醬汁全部都係佢哋自己整㗎,仲要唔係用攪拌打爛,而係用石磨去磨。至於佢哋嘅麵包都係自家製。咁有heart嘅小店有機會要再幫襯吓先
今次我哋去咗大坑嘅NUMBER 8 FUSION BURGER , 係一間印尼料理嘅FUSION BURGER , 等嘢食嘅期間都有同我哋傾下計  ,原來佢哋嘅麵包同埋撈麵最勁係連醬料都係全部自家手製😲😲, 點解會諗到fusion落burger度呢 ,原來係因為老闆覺得buger 係任何人都會鍾意食嘅, 大人細路都啱食🤗🤗! 喺其他burger店一定食唔到嘅青咖哩醬同埋巴東醬都有😋😋水滴煎牛扒堡 MEGA SIZE $80 🍔🥩今次嚟到大坑都係為咗試佢哋嘅漢堡 , 因為非常期待所以就是在佢哋最大嘅mega size🤗 , 再試埋佢哋舖頭自家製獨有嘅巴東醬 , 係名副其實嘅巴東牛肉漢堡 !自家製嘅麵包比出面嘅burger店鬆軟 😋😋, 巴東牛肉一入口就可以感覺到辣椒的勁道🌶️,然後是各種香料的混合體,之後則是充滿肉味嘅牛扒 🥩, 即使係平時唔食開辣嘅朋友 , 都一定可以食到 ,仲要係mega size份量十足😆😆 ! 兩個人分嚟食都飽😆!印尼手打撈麵 套餐 $65🥡🥡同出面嘅印尼撈麵唔同 , 佢哋嘅撈麵系全部自己自家製 , 有問過主要嘅調味都係醬油膏蔥油同埋炸蒜 🧄, 但係同indomie

水滴煎牛扒堡 MEGA SIZE $80 🍔🥩

印尼手打撈麵 套餐 $65🥡🥡
同出面嘅印尼撈麵唔同 , 佢哋嘅撈麵系全部自己自家製 , 有問過主要嘅調味都係醬油膏蔥油同埋炸蒜 🧄, 但係同indomie完全唔同 , 麵質好彈牙仲要吸收咗蒜油同埋醬油嘅香味 , 食到停唔到口😋😋, 再加埋上面嘅topping有芽菜炸雞同埋炸蝦餅😼, 無論係口感同埋份量都相當豐富😼😼

松露芝士薯條 (跟套餐)🍟🥔
上面嘅撈麵同埋麵包都係自家製, 薯條當然唔例外啦 , 粗薯條全部都係薯仔現刨🥔, 係類似five guys嘅薯條但係就炸得再堅庭啲 , 再配埋松露薯條係邪惡之選 😈😈!