呢日同幾個朋友都好想食下中菜🤣我地就約左去中環一間菜館😂飲下茶、叫下白飯小菜一齊食😋菜館燈火通明,環境乾淨企理。同場有唔少一家大細去食👨‍👩‍👦‍👦我地4個人叫左4款菜式,好夠飽👍🏻❥ 椒鹽大尾魷魷魚份量好多😍椒鹽味好香口,食落爽口彈牙😚炸粉唔會好厚,點埋喼汁好好袋,一件接一件食唔停😝❥ 馳名鳳梨生炒骨每次去酒樓食小菜必叫生炒骨🤩呢度既生炒骨都好有質素,甜甜酸酸,啖啖肉,唔會剩係食到d骨🤭配埋白飯食一流👏🏻👏🏻❥ 星記小炒王小炒王大大碟,好有穫氣!材料豐富,有蝦仁、韭菜、魷魚、腰果,好香口!❥ 輝哥煎鹹雞(半隻)呢碟都係大大份🤩雞件好多!食落充滿鹹香,雞肉嫩滑,不錯👍🏻❥ 老火例湯好夠火喉,味道濃郁,清清地唔會太多味精!最後仲有糖水,有蓮子、雪耳、杞子、紅棗,滋補又暖胃,為呢一餐畫上完美句號🥰
呢日同幾個朋友都好想食下中菜🤣
我地就約左去中環一間菜館😂
飲下茶、叫下白飯小菜一齊食😋

菜館燈火通明,環境乾淨企理。
同場有唔少一家大細去食👨‍👩‍👦‍👦

我地4個人叫左4款菜式,好夠飽👍🏻

❥ 椒鹽大尾魷
魷魚份量好多😍椒鹽味好香口,食落爽口彈牙😚
炸粉唔會好厚,點埋喼汁好好袋,一件接一件食唔停😝

❥ 馳名鳳梨生炒骨
每次去酒樓食小菜必叫生炒骨🤩
配埋白飯食一流👏🏻👏🏻

❥ 星記小炒王
小炒王大大碟,好有穫氣!
材料豐富,有蝦仁、韭菜、魷魚、腰果,好香口!

❥ 輝哥煎鹹雞(半隻)
呢碟都係大大份🤩雞件好多!
食落充滿鹹香,雞肉嫩滑,不錯👍🏻

❥ 老火例湯
好夠火喉,味道濃郁,清清地唔會太多味精!

2022-12-12
2023-01-04 241 views
今日經過,見到呢間米芝蓮推介嘅酒樓,想去試吓門口有少少難搵,上到嚟仲有見到好大個招牌,好有以前舊式香港風味嘅感覺午市嘅小菜款式都算多,價錢就一般 湯嘅款式就唔會一日都唔一樣,都係老火湯,而且寫明冇味精,係住家老火湯喎今日係西洋菜湯,果然冇味精,純天然材料,西洋菜味好濃,好夠火喉魚香茄子煲,份量都幾大,送飯食就最啱啦。最特別係茄子煲唔係用豬肉碎,係用雞粒炒香,除咗茄子之外,仲有雞粒食添滑蛋蝦仁炒叉燒:火候十足,滑蛋鮮嫩,蝦仁又係新鮮嘅,加上大大嚿叉燒,炒埋一齊,每啖都有叉燒香味。份量都幾大下,兩個人未必食得晒兩個餸姐姐好好人,見我哋第一碗湯飲晒,但未食完飯,主動話幫我哋添湯飯後甜品去雪耳紅棗燉龍眼:清甜潤肺,好好飲。
今日經過,見到呢間米芝蓮推介嘅酒樓,想去試吓
午市嘅小菜款式都算多,價錢就一般

飯後甜品去雪耳紅棗燉龍眼:清甜潤肺,好好飲。
2022-12-13
Lunch
2022-12-31 214 views
一年又就嚟完喇,每年我哋屋企人都會出去食團年飯,由於屋企人鍾意食中菜,所以每年都係揀茶樓黎食,今年睇到呢間星記海鮮飯店,所以一早已經book咗枱,不過我嚟嘅時候唔係正日,所以餐廳都唔係特別多人,但係好多都係家庭客黎。一入到餐廳,見到餐廳寫住米芝蓮推介,先至知道原來餐廳係拎過米芝蓮一星嘅,我同屋企人叫咗三個小菜,分別係呢度嘅鳳梨馳名生炒骨,星記小炒王, 同埋椒鹽大尾魷👍 呢度既生炒骨真係唔錯,粉薄肉多,炸得唔會太過火,而且菠蘿嘅酸甜剛剛好,另外,生炒骨唔會太淋,食到真係啱啱炸出嚟嘅😍食下食下,覺得唔係好夠食,所以另外叫咗鹹雞半隻,咸雞都好值得推介,咸雞一上到嚟就聞到好香嘅蒜頭味,因為雞一係用咗香蔥同埋蒜蓉一齊炒,另外雖然係得半份,但係份量係冇手軟到㗎,一食落去鮮雞味好出,果然侍應冇介紹錯。最後要介紹一下呢度嘅湯,呢個係湯水每日都唔同,嗰日咁啱就係蓮藕章魚老火湯,啱曬全家一齊飲,蓮藕粉中帶爽,另外我哋叫咗一煲,呢度係叫做例牌,分量真係唔少,都夠我哋四個人每人飲兩碗,另外,仲有啲湯渣食下🥰🥰

2022-12-31 2836 views
因為食後感比較一般,提5起勁寫食評,眼見今日係除夕,係時候清理一下未寫既食評呢間食店算係老友既飯堂,今次我第一次跟隊去食 dinner。當晚約咗6:30,去到只得幾枱客。枱距係ok,幾適合吹水。員工都好nice,笑臉迎人。今晚我地5條,所以叫咗6碟 (我已5太記得餸名,只能說出係乜材料):1. 蟶子配油泡米粉餅:呢個一定要襯熱食,因為涼咗 d 汁會比較稠,咸度會增加,而且米粉餅涼咗會靭。味道係幾好,d汁混米粉餅一起吃係好好味。可能酒家要俾食客數得出蟶子數目,所以條條蟶子皇就一抽抽。如果呢碟5係按蟶子數量來計錢,而是按例牌來算,咁蟶子可以切細件點,就會更完美。因為可以一啖蟶子,一啖米粉餅,感覺更正~2. 椒鹽九肚魚:口感太削,比較稀巴爛。椒鹽味也不足。3. 海中寶:食賣相。我地研究過隻蝦5係鮮活,所以味道一般。4. 咕嚕肉:係呢度 signature dish,的確係6碟中最好食~酸甜適中5. 豉油皇炒面:係炒得爽,但我自己覺得味道略為淡咗d6. 蒸雞:我睇食評大部份都讚雞,但我真心覺得色澤可以,但雞係無味,肉質5滑。差d講句。。。我覺得平時食白切雞 or 豉油雞會滑d。呢碟真係失望架。

2. 椒鹽九肚魚:口感太削,比較稀巴爛。椒鹽味也不足。

5. 豉油皇炒面:係炒得爽,但我自己覺得味道略為淡咗d

6. 蒸雞:我睇食評大部份都讚雞,但我真心覺得色澤可以,但雞係無味,肉質5滑。差d講句。。。我覺得平時食白切雞 or 豉油雞會滑d。呢碟真係失望架。。。

整體來講,試過我就算

蟶子
九肚魚
海中寶
咕嚕肉
豉油皇炒面
2022-11-19
$400 (Dinner)
蟶子
咕嚕肉
2022-12-29 142 views
本來諗住就咁食餐晚飯,但係入到餐廳,就發現咗呢間其實係咪芝蓮推介,所以梗係要坐低試一試佢嘅手勢。餐廳係香港站附近,如果有c出口行過嚟,唔到六分鐘,另外餐廳有兩個入口,所以約人等嘅時間要講清楚邊一個入口啦😂😂一入到嚟侍應姐姐就好熱情同我哋打招呼,我哋入到去大概七點鐘左右,基本上餐廳都坐爆曬人,我哋等咗一陣位就有,大部分都係家庭客為主。所以我都唔例外,要返啲家常小菜先,首先我叫咗呢度嘅老火例湯,佢嘅例湯每一日都唔同,我叫咗例牌,大概可以裝到八至九碗細碗,而且餐廳仲會幫手筆啲湯渣出嚟,當係一味餸。👍我嗰日叫咁啱喺蓮藕章魚湯,飲落好清甜,而且蓮藕好粉,好味。另外我叫咗4個小菜,分別係咕嚕肉,小炒王,椒鹽魷魚,一份例牌雞。小炒王好有鑊氣,分量好多。魷魚都新鮮,炸粉唔會太厚👍👍而且食完之後,餐廳都有免費送上甜品,我嗰日係蓮子百合糖水,飲完好滿足,總括嚟講餐廳都值得推薦

我嗰日叫咁啱喺蓮藕章魚湯,飲落好清甜,而且蓮藕好粉,好味。
小炒王好有鑊氣,分量好多。魷魚都新鮮,炸粉唔會太厚👍👍

2022-12-27 145 views
俗語有云:「冬大過年」,冬至當然要同屋企人食番餐好。我就特登揀左呢間位於中環嘅星記海鮮飯店同屋企人做冬。餐廳曾多次獲得米芝蓮推介,非常把炮,屋企人同我都好期待。可能因為近住冬至嘅關係,我地去到當日都滿席,好彩有預先訂位。我地分別揀左幾款家常菜式,全部味道都唔錯。✨椒鹽百福豆腐椒鹽豆腐係一道幾花技巧嘅菜式,屋企平時都好少煮,出到黎當然要點。豆腐外皮香脆,炸粉唔會太厚,豆腐嫩滑豆香味濃。✨ 豆豉粹爽蝦蒸鮮肉餅平時食開都係咸魚或土龜蒸肉餅多,爽蝦蒸肉餅就比較少見,非常岩送飯嘅家常菜。✨ 輝哥煎鹹雞同樣非常家常嘅一道菜,雞件以蒜頭同香蔥炒香,鍋氣十足。✨ 星記小炒王小炒王都係好岩送飯嘅一味菜式 我最鍾意入面幼嫩嘅韮菜 味道唔錯。

✨椒鹽百福豆腐

✨ 豆豉粹爽蝦蒸鮮肉餅

✨ 輝哥煎鹹雞
同樣非常家常嘅一道菜,雞件以蒜頭同香蔥炒香,鍋氣十足。

✨ 星記小炒王

2022-12-24 125 views
朋友小聚,食中菜總有一種團圓嘅氣氛椒鹽豆腐炸得外酥裡嫩,切粒嘅大小比一般嘅餐廳大,成塊磚頭咁,更考驗師傅嘅功夫(其實都係考驗大家嘅筷子功,同朋友研究過要用陰力夾起)炸皮調味適中,加上炸蒜一齊食,好邪惡,但係作為前菜好開胃小炒皇一上檯香氣飄散,白色嘅霧唔係熱氣,而係鑊氣!韭菜顏色翠綠新鮮,用料足,魷魚同蝦仁,蝦米嗰啲炒得好香又唔油膩,加埋畫龍點睛嘅腰果,菜甫等去調味,簡直係港式嘅「米飯小偷」輝哥煎鹹雞雞嘅菜式最怕鞋口,佢呢度每件雞球都夠嫩滑,雞皮煎得好香脆,痴住香蔥因為夠鑊氣,所以爆炒完嘅雞肉都仲係夠juicy豆豉爽蝦整肉餅肉餅有驚喜,食得出係用新鮮嘅肉混合而成,再加上鮮蝦仁嘅鮮甜味,豆豉吊一吊味例湯係青紅蘿蔔菜乾豬展湯,湯底清甜滋潤,重點係加上蜜棗,甜而不膩,仲有得refill
朋友小聚,食中菜總有一種團圓嘅氣氛

(其實都係考驗大家嘅筷子功,同朋友研究過要用陰力夾起)
炸皮調味適中,加上炸蒜一齊食,好邪惡,但係作為前菜好開胃

小炒皇一上檯香氣飄散,白色嘅霧唔係熱氣,而係鑊氣!

輝哥煎鹹雞
因為夠鑊氣,所以爆炒完嘅雞肉都仲係夠juicy

豆豉爽蝦整肉餅

2022-12-17 1716 views
臨近冬至都係食返中菜的時候 中環區其實內街都有唔少好野食 傳統酒家中菜格局 可以選擇星記✨今次一行4 人 七點黎到已經見到有d家庭客差唔多食完😂 基本上餐廳都以家庭客為主點左幾道菜和中湯品嘗老火例湯- 連湯料上 湯底非常入味清甜 份量一點也不失禮 等於間接多左個菜 😌椒鹽大尾魷每人都有大概4-5 舊 炸得酥脆 魷魚彈牙 加埋椒鹽粉惹味好多 係一道我認為適合後生小朋友的必點菜式😂鳳梨生炒骨開胃之選 都係小朋友最愛 生炒骨配上菠蘿三色椒 送飯一流 酸甜味的調控的恰到好處 我認為炒得幾出色輝哥煎鹹雞(半隻)傳統中菜屋企人都會想叫返碟雞的菜式 煎鹹雞蔥炒香味濃 雞件都斬開適合上年紀人士 大小適中 星記小炒王小炒王係雜錦之選 滿足要食菜的老一輩但又照顧到年輕人士的口味 炒魷魚 蝦仁配上韭菜花上菜都仲熱辣辣 有鑊氣最後傳統中式酒家都會有糖水結尾今次係清潤的雪耳糖水 清甜潤喉 非常滿足星記都係一間適合家庭式聚會飯局的好選擇 可以一試✅

點左幾道菜和中湯品嘗

老火例湯- 連湯料上 湯底非常入味清甜
份量一點也不失禮 等於間接多左個菜 😌

椒鹽大尾魷

鳳梨生炒骨

輝哥煎鹹雞(半隻)

星記小炒王
上菜都仲熱辣辣 有鑊氣

最後傳統中式酒家都會有糖水結尾

今次係清潤的雪耳糖水 清甜潤喉 非常滿足

星記都係一間適合家庭式聚會飯局的好選擇 可以一試✅
2022-12-12
2022-12-14 215 views
要數到連續拎咗好多年米芝蓮嘅中菜,星記應該係當中比較經濟實惠又有水準嘅選擇,好啱同屋企人黎食。煎咸雞用咗大量蔥蒜起鑊香到爆,話明煎咸雞當然係有鹹香味,我好鍾意佢夠入味得黎咸淡啱啱好,空口食都唔會太咸。 生煎嘅雞肉完全唔會乾,水潤嫩滑,重點係非常乾爽,夾起完全冇油,好健康。好鍾意椒鹽鮮魷用咗大大隻嘅魷魚,食得出係今日即劏嘅新鮮貨,爽口扎實,炸到脆一脆點喼汁食一流。自從自己煮飯之後就少食蒸肉餅,出街見到都會叫,發現用嘅肉靚唔靚真係食得出好大分別。 呢度肉餅好有彈性,半肥瘦得嚟剁得好仔細,唔會食到明顯嘅肥豬肉,如果住附近嘅話真係有衝動成日買返屋企加餸。 但份量真係比想像中多好多,我相信夠四個人用嚟餸哂碗飯。老火湯同八寶茶都好唔錯,服務殷勤,會同屋企人再黎。

老火湯同八寶茶都好唔錯,服務殷勤,會同屋企人再黎。
2022-12-11 195 views
去中環搵朋友食個快飯,佢話呢間係佢新嘅飯堂,原來係米芝蓮推介嘅中菜館。午市有$88套餐包例湯,一個餸,一碗飯同埋糖水。見佢係馳名凰梨生炒骨就叫黎試下,同埋一個臘腸粒扒菜苗。馳名凰梨生炒骨: 上菜嘅時候已經覺得好有鑊氣,佢唔似平時出邊酒樓食開嘅生炒骨,通常嗰啲會好多汁係隻碟到,但係呢一個夾起嚟嘅時候會見到一絲絲嘅。雖然冇乜汁,但係每一粒都係啱啱好,而且新鮮炸起,豬肉亦揀得好好,唔會話特別多骨,肥瘦剛剛好絕對值得一讚。凰梨亦都唔覺得係平時食開嘅罐頭菠蘿。臘腸粒扒菜苗: 份量好多,而且菜苗都夠兩個人食。上面嘅臘腸粒芡汁臘腸粒唔會吝嗇,加埋菜苗啱啱好。呢個會較濃味,所以配埋飯啱啱好!甜品: 冰糖蓮子紅棗雪耳,啱啱入冬夠晒潤,雖然只係酒樓嘅糖水,但係每一碗佢都俾足哂料!總結:呢度坐得舒服,雖然係酒樓,但係地方乾淨,而且所有侍應都好好禮貌。我哋平日嚟,大概一點過少少,已經見到全場滿座啦。中環以呢個價錢有咁嘅質素絕對值得嚟!有機會再試埋佢嗰晚市先!

甜品: 冰糖蓮子紅棗雪耳,啱啱入冬夠晒潤,雖然只係酒樓糖水,但係每一碗佢都俾足哂料!

2022-12-10 213 views
以前喺灣仔經常食星記午餐,原來而家只係得返中環店,念念不忘當時留下嘅美好印象,今晚同朋友嚟回味下。椒鹽大尾魷可以話係我人生食過最厚嘅炸鮮魷,厚肉得黎好彈牙,鮮味好濃,粉漿仲要超薄但都做到甘香酥脆,三兩下就同朋友搶住食晒,必食。鹹蛋蒸鮮肉餅真係做到名副其實,並唔係普通嘅蒸肉餅,好明顯咁食到肉嘅鮮味香甜。 平時呢啲家常菜都食得多,我鍾意師傅好有心機咁將成隻鹹蛋黃平鋪喺肉餅上面,連鹹蛋白都融入左係肉餅,蛋黃起沙,完全滿足到我對鹹蛋嘅慾望。小炒王好多時因為韭菜花夠香,其他配料普通都已經好食,但呢度完全刷新左我對小炒王嘅要求同想像,每一款配料都做到極致咁好食,夾埋一齊真係無懈可擊。 尤其鍾意炸白飯魚酥脆唔過火,脆得黎仲感覺到白飯魚嘅質感,食到尾都依然咁脆。 當中無論海鮮定乾貨質素都好好,包括蝦仁、鮮魷、蝦乾,用料比起屋企不計成本咁煮更加靚,真心物超所值。

2022-12-08 164 views
同事個個都話呢間餐廳好食,今日終於有機會過嚟呢間餐廳食晚飯😎原來呢間餐廳係多界米芝蓮推介餐廳❤️❤️❤️西洋菜羅漢果煲豬骨(老火例湯)味道清甜👍👍❤️❤️❤️馳名鳳梨生炒骨鳯梨用新鮮貨味道天然酸酸甜甜, 而排骨就帶少許肥肉, 炸過後肉質就更甘香酥化, 絕對係新鮮即炸即做❤️❤️❤️星記小炒王小炒皇食材一般都是蝦米, 菲菜花, 炸腰果及銀魚仔, 而星記特别之處就是將蝦米換成了大蝦, 大蝦新鮮肉爽, 韭菜夠嫩不會起渣, 呢味鑊氣小炒特别有睇頭✨糖水八寶茶估唔到唔算好甜,而且味道好真實唔會好假!好潤喉飲得好舒服!今天所揀選的菜式, 都是平日一般的街坊小菜, 呢度師傅手勢認真唔錯, 食物質素亦夠新鮮, 就算只是幾味家常小菜亦能盡心去做, 令人食得出呢一份誠意
同事個個都話呢間餐廳好食,今日終於有機會過嚟呢間
餐廳食晚飯😎原來呢間餐廳係多界米芝蓮推介餐廳

❤️❤️❤️西洋菜羅漢果煲豬骨(老火例湯)
味道清甜👍👍

❤️❤️❤️馳名鳳梨生炒骨

鳯梨用新鮮貨味道天然酸酸甜甜, 而排骨就帶少許肥肉,
炸過後肉質就更甘香酥化, 絕對係新鮮即炸即做

❤️❤️❤️星記小炒王

小炒皇食材一般都是

糖水八寶茶

估唔到唔算好甜,而且味道好真實唔會好假!好潤喉飲得好舒服!

今日同舊同事慶祝生日,帶咗佢去呢間穩陣嘅餐廳!米芝蓮推介,食物質素果然有保證!✨老火例湯:西洋菜羅漢果煲豬骨湯味夠濃郁煲得夠火候, 材料方面亦好足料, 完全冇落味精, 西洋菜正值當造期, 食落清甜冇揸,絕對有媽媽湯的感覺✨椒鹽大尾魷大尾魷夠厚身, 肉質彈牙味鮮, 炸粉醬上得夠薄身, 炸得䢀身夠脆, 面在灑上椒鹽炸蒜, 令我食唔停口😋✨輝哥煎鹹雞半隻食得出呢味係用新鮮雞做, 雞肉都算滑嫩, 只糸簡單咁調過味再煎香, 入口鹹鹹香香, 呢味菜式特别好餸飯☺️✨甜品八寶茶材料有蓮子百合雪耳杞子紅棗圓肉紅腰豆及無花果, 帶少少甜味, 飲落清甜潤喉, 好適合依家個天氣飲用👍👍餐廳啲位都坐得幾舒服,好適合成大班人嚟或者兩個人嚟撐枱腳都適合😝
今日同舊同事慶祝生日,帶咗佢去呢間穩陣嘅餐廳!
米芝蓮推介,食物質素果然有保證!
✨老火例湯:西洋菜羅漢果煲豬骨

✨椒鹽大尾魷

大尾魷夠厚身, 肉質彈牙味鮮,

✨輝哥煎鹹雞半隻

入口鹹鹹香香, 呢味菜式特别好餸飯☺️

甜品八寶茶

材料有蓮子百合雪耳杞子紅棗

2022-12-03 175 views
今日黎左一間連續多年獲米芝蓮必比登美食嘅-星記海鮮飯店lunch 時間果然都要book位,好彩有book枱,如果唔係真係冇得食🥹原來飯店重開左兩個幾月😀唔怪得知裝修好新😍而且座位與座位之間都幾寛敞,坐到好舒服喺中環黎,呢個lunch set Menu已經係抵,$88蚊可以食到米芝蓮推介嘅野正係好正😌仲要每一日有唔嘅老火湯飲😋今日係星期二,老火湯係青紅蘿蔔粟米煲豬骨,個老火湯好濃郁,飲得出非常足料🔺紅燒豆腐炆魚柳魚柳酥脆可口,豆腐大件同淋身,而且仲係好滑嘟嘟,而且豆腐同魚柳朔吸哂d紅燒汁,非常之入味😆最適合送白飯食🔺滑蛋蝦腰扒上湯菜心蝦仁爽口彈牙,而且仲有唔少蝦仁😍個滑蛋好滑好香😍而個菜心非常翠綠😍差唔多比我食晒😆搞到朋友冇得食 🔺八寶糖水呢個糖水,非常足料非常養生😙入邊有紅棗、桂圓,杞子,雪耳等等,都係非常滋潤嘅🤪好適合冬天食用
今日黎左一間連續多年獲米芝蓮必比登美食嘅-
星記海鮮飯店

🔺紅燒豆腐炆魚柳

🔺滑蛋蝦腰扒上湯菜心
蝦仁爽口彈牙,而且仲有唔少蝦仁😍

🔺八寶糖水
呢個糖水,非常足料
2022-11-29
Lunch
前排同女朋友屋企人食晚飯,uncle安排左呢間位於中環擺花街嘅「星記海鮮飯店」。Uncle係呢度嘅熟客,所以佢最後都噏得出呢度嘅招牌菜,所以呢一晚食嘅都係由佢拍板。餐廳裝修簡單、舒服,光線明亮。店員服務殷勤有禮我哋先嚟咗一個西洋菜豬骨湯。值得一讚嘅係,西洋菜好多、而且豬骨大大嚿好足料,所以碗湯係好好飲嘅!跟住係Uncle私心想食嘅「椒鹽大尾魷」。呢度用嘅鮮魷應該係幾大隻嘅,肉夠厚,而且口感彈牙。配埋椒鹽去炸,好惹味!跟住我地食「馳名鳳梨生炒骨」。叫得做「馳名」生炒股,佢當然有過人之處啦:同平時外面食嘅生炒骨唔同,佢呢度外層嘅炸粉唔會好厚好硬,用嘅肉亦好嫩。而最正嘅係,佢嘅醬汁應該係獨門配方,酸酸甜甜嘅程度恰到好處,一試難忘!至於小炒王方面,廚師整得好有鍋氣,蝦乾夠曬鹹香,配合埋啲腰果食同啤酒,非常正另一個主菜係「輝哥煎鹹雞」。俾大家睇下,賣相相當吸引。佢呢度嘅煎雞用嘅雞好好肉地,而且肉質幾鮮味。佢用左啲蒜去煎,夠曬香!總結:雖然Uncle叫嘅菜式都係家常便飯,但經過米芝蓮推介嘅大廚炮制,果然非同凡響!

• 馳名鳳梨生炒骨
  • 椒鹽鮮魷