2023-01-04
今日同朋友黎試試呢間壽司鋪,本身見佢細細間以為要全程企係度食,但原來入面都有位。位置唔多,想食要早啲嚟食物選擇幾多,有單點、拼盤、刺身、丼飯等,QR code點餐好方便三文魚籽海膽大滿足(迷你丼)($99)滿瀉既海膽,睇落都好治癒了!膽味道甘甜,質感細膩,幾乎入口即溶,加埋爆汁香甜既三文魚籽,好味👏🏻👏🏻😋😋 飯既位量係約小半碗飯,以迷你丼黎講算合理立脂壽司拼盤(上)($98)加單點和牛壽司、深海池魚壽司、中吞拿魚腩壽司、本鮪赤身壽司拼盤呢個價錢有三文魚、油甘魚壽司、甜蝦、帶子同海膽壽司,幾抵食!我特別欣賞每種壽司都有自家既調味,令到味道更加突出,好似中吞拿魚腩壽司上面落少少香蔥,中和魚腩既油脂,食到天然魚油脂肪的甘香味既同時,又保持清新。和牛壽司都好有驚喜,肉質差唔多入口即化,牛香濃郁
三文魚籽海膽大滿足(迷你丼)($99)