2023-09-26
一次美味嘅盛宴呢間餐廳真係帶嚟咗驚喜嘅味蕾之旅。首先,佢哋嘅胡瓜絲,清新爽脆!邊爐都不錯呀然之後就係我地叫嘅半份安格斯牛板翼,肉質鮮嫩多汁,營養滿分。呢確係肉食者嘅天堂白鱔同珊瑚蚌都係我第一次試嘅食材,令我留下深刻嘅印象。白鱔嘅質感有彈性,珊瑚蚌嘅海洋鮮味令人難以忘懷!仲有鮮竹筀手打蝦滑、黑豚腩肉、皇帝菜、淮山條、紐西蘭精品羊肉卷、鮮龍躉片、手打四寶丸同武隆苕粉。每樣嘢都有獨特嘅風味,令人欲罷不能。最令我印象深刻嘅係武隆苕粉,佢有獨特嘅口感同微辣嘅湯底,真係使我回味無窮。另外,紐西蘭精品羊肉卷嘅嫩滑同鮮美都值得一提總括黎講,呢頓四川火鍋嘅體驗非常滿意。食材新鮮,湯底美味,服務周到。呢間餐廳真係帶嚟咗一個難以忘懷嘅晚上,我地一定會再返嚟。如果你都係四川火鍋嘅愛好者,絕對唔可以錯過呢間餐廳!
呢間餐廳真係帶嚟咗驚喜嘅味蕾之旅。
首先,佢哋嘅胡瓜絲,清新爽脆!邊爐都不錯呀