2021-12-08
食和牛唔一定要千千聲既Wagyu ya 推出既新和牛套餐,只需要$888(兩位起)就可以食到A5 和牛✨ 真心抵食同食到好飽𓐍 和牛沙律𓐍 和牛紫蘇天婦羅𓐍 和牛鵝肝三文治𓐍 話梅小蕃茄𓐍 和牛拼盤 (牛舌,西冷,肉眼,牛三角,薄燒)𓐍 和牛櫻花蝦舞茸釜飯 𓐍 牛奶布甸首先店員每上一道菜都會簡解下好值得一讚!第一次食和牛天婦羅,用左紫蘇葉包左和牛再炸成天婦羅,面頭仲加左金箔好矜貴呢💓 和牛鵝肝三文治係佢地個𝗌𝖺𝗇𝖽𝗈 𝗎𝗉𝗀𝗋𝖺𝖽𝖾 版,鵝肝煎得好香加埋和牛整成三文治,𝗁𝖾𝖺𝗏𝗒 得黎但好好食!食完咁𝗁𝖾𝖺𝗏𝗒既野店員會付上話梅小蕃茄比你清清口腔,之後就到今日既主角 - 和牛拼盤啦 ✨ 由牛舌開始食到牛三角,牛三角係比較稀有部位,入口溶化滿滿油脂香,真係太太太幸福了!店員會幫手燒和牛薄燒,燒完可以加埋香蔥同蒜片再沾蛋漿,好想再𝖾𝗇𝖼𝗈𝗋𝖾 呢個🤤最後仲有一個和牛櫻花蝦舞茸釜飯同甜品,我地都好驚嘆呢個套餐真係好抵食,飽到101%😹 而且餐廳抽風系統做得好好食完都唔會成身味
食和牛唔一定要千千聲既
𓐍 和牛沙律
𓐍 和牛紫蘇天婦羅
𓐍 和牛鵝肝三文治
𓐍 話梅小蕃茄
𓐍 和牛拼盤 (牛舌,西冷,肉眼,牛三角,薄燒)
𓐍 和牛櫻花蝦舞茸釜飯
𓐍 牛奶布甸