2023-10-19
同家人有次食過和藏,知道佢地採用日本直送新鮮食材, 是日再相約閨蜜一齊試試! 煮衛生乾淨! 木系風格裝潢,,日系感滿滿100分! 和牛他他紫菜卷即包即食,紫菜好脆,海膽同三文魚籽好鮮甜,同creamy 嘅和牛他他&帆立貝一齊食,好正!仲希一款係配海膽同牡丹蝦,配搭多變但油脂較多的和牛他他也帶出油香及肉香,Yummy!和牛肩紫蘇蔥油醬拌麵口感岩岩好,汁亦都足以掛上蔥油醬。燒和牛他他丼飯 .醬漬蛋黃 •海膽•三文魚籽除了燒和牛他他,一定要好享受三文魚籽在嘴內撲撲爆開嘅口感,再舖滿海膽, 味道獨特又豐富!和牛五卵壽司拼盤有鮮甜嘅鳥魚子、嫩嫩嘅海膽、魚油脂香嘅明太子及三文魚子同甜美可口嘅魚子醬,樣樣都好新鮮。熱騰騰出曬煙既和牛野菜湯烏冬🍜滋味滿分, 烏冬又爽又滑!再配埋嫩滑既和牛同配菜,食一碗會覺得好暖胃😌和牛他他,紫菜天婦羅口感迫出油脂,令和牛他他甘香無比,配上紫菜天婦羅上,冷熱交替,令味道同層次更升華!推介!
和牛肩紫蘇蔥油醬拌麵口感岩岩好,汁亦都足以掛上蔥油醬。
燒和牛他他丼飯 .醬漬蛋黃 •海膽•三文魚籽
除了燒和牛他他,一定要好享受三文魚籽在嘴內撲撲爆開嘅口感,再舖滿海膽, 味道獨特又豐富! 和牛五卵 壽司拼盤
有鮮甜嘅鳥魚子、嫩嫩嘅海膽、魚油脂香嘅明太子及三文魚子同甜美可口嘅魚子醬,樣樣都好新鮮。 熱騰騰出曬煙既和牛野菜湯烏冬🍜滋味滿分, 烏冬又爽又滑!再配埋嫩滑既和牛同配菜,食一碗會覺得好暖胃😌
和牛他他,紫菜天婦羅