2020-02-14
其實我就好少食日式燒牛肉嘅,我就係見到好似好多人comment 唔錯又好似幾好食又唔係好貴所以就book咗平日6:30pm 我哋好似係鋪頭最早嚟嘅, 一開波已經10幾個Staff 係到roar d 日文口號/打招呼. 陸陸續續有其他客人嚟佢哋都係10幾個人一齊喺度嗌, 初頭都會睇睇下menu比佢哋嚇親呢度啲服務跟足由頭到尾, waitress/waiter 好體貼解釋d牛唔同部位, 酒類都非常清楚。推介左我地食omakase 松(620 一set)同自家kimchi. 我地就嗌左杯梅酒同啤酒梅酒易入口啱女仔飲; 啤洒有d果味Kimchi-好食,唔太咸, 棵菜好新鮮每次d肉嚟d staff 都會講解每款燒幾多秒, 又有個牌仔instruction.最印象深刻係牛byebye肉+最後塊嘢撈d 蛋. 成set 量感覺上唔多但可能好多fat, 好飽肚, 但係係油而不膩👍🏻👍🏻👍🏻Happy tummy 埋單1600 for 2
梅酒易入口啱女仔飲; 啤洒有d果味
Kimchi-好食,唔太咸, 棵菜好新鮮
Happy tummy 埋單1600 for 2