2024-06-19
推薦❤️絕對值得黎食嘅居酒屋!食材新鮮,啖啖滿足,職員亦都好客熱情,平均一個人大約600-700港幣就食到飽,而且質素不錯,我覺得開心過食自助餐🍶放工之後黎呢度放鬆一下心情,飲杯酒食下野,會係唔錯嘅選擇!----------------------煮白梅貝🟠HKD66呢個白梅貝甜到連內臟都好好食,推薦!蟹子沙律🟠HKD58食佢開開胃口都係好刺身『廚師發板』🟠HKD520當日職員向我地介紹,如果想叫刺身,都可以比個價位佢,由廚師按價錢同人數,由廚師幫我地去set,感覺幾似廚師發板。薄切蜜柑鯛沾佢地特調醬汁都幾好食,厚身嘅蜜柑鯛燒香後味道更香,伊佐木同油甘魚鮮甜,生蠔大大隻亦甜身,而職員分享最近鮟鱇魚肝當造,所以會肥美啲同多魚油,食落口感的確不錯!濃湯蝦烏冬🟠HKD148職員見我地連湯都飲曬,就話比我地知呢個濃湯蝦湯底經過8小時製作,唔怪得咁香,配烏冬一流~魷魚餃子🟠HKD68粒粒魷魚內餡,非常有咬口,送酒不錯炸墨魚餅🟠HKD128我地隔咗一隔先食個墨魚餅,但依然脆口,炸粉口感特別,不錯豬腩肉🟠HKD32食落唔肥膩,不錯雞肝串🟠HKD32一個字~正柚子鹽燒白鱔🟠HKD68白鱔有一定厚度,調味
----------------------
煮白梅貝🟠HKD66
呢個白梅貝甜到連內臟都好好食,推薦!
蟹子沙律🟠HKD58
食佢開開胃口都係好
刺身『廚師發板』🟠HKD520
濃湯蝦烏冬🟠HKD148
魷魚餃子🟠HKD68
粒粒魷魚內餡,非常有咬口,送酒不錯
炸墨魚餅🟠HKD128
我地隔咗一隔先食個墨魚餅,但依然脆口,炸粉口感特別,不錯
豬腩肉🟠HKD32
食落唔肥膩,不錯
雞肝串🟠HKD32
一個字~正
柚子鹽燒白鱔🟠HKD68
白鱔有一定厚度,調味不錯
鴨心串🟠HKD32
兩個字~超正
雞股🟠HKD32
人生第一次食,完全無怪味,似雞軟骨
雞頸肉🟠HKD32
有咬口,送酒不錯