2022-10-03
高質火鍋放題火鍋要無限任食先至最盡情,仲要夠晒高質,位置係旺角非常方便,裝修風格一啲都唔老土,座位闊落又乾淨。而家仲要M5和牛set每位加$20可以升級食A4和牛,好似只係做到11月尾,我實在諗唔到唔加既理由。澳洲M5和牛牛肩胛有牛肉的嫩度,脂肪平均又夠肉汁A4鹿兒島泰元和牛後腿肉睇佢粉嫩既紅色已經流哂口水,和牛入口即溶,肉味香濃,大大片非常滿足。日本帶子Size十分大粒,肉身豐厚,爽口彈牙,味道鮮味甘甜。必嗌👍🏻薄切封門柳牛肉味極為濃郁,肉質鬆軟,不易變韌。俄羅斯豬梅肉肥瘦均勻,豬肉油花分布均勻,而且口感嫩滑。越南虎蝦雖然唔係游水蝦係雪藏,但肉質爽口,啖啖肉,唔會霉!美國安格斯牛板腱,牛小排雖然唔係和牛,但安格斯既肉味都好濃,絕對唔輸蝕1++韓牛後腿肉韓牛肉味甘甜,雖然唔係和牛一咬溶化。個staff仲推薦我哋食蝦滑、牛滑個手打牛滑好正!係無芫茜版既山竹牛肉球,口感好好又有少少香甜既味道,打邊爐食牛肉球好有新鮮感😋好鍾意佢出面既菜,丸子選擇都夠哂多,醬料都好岩我口味,又有花椒油又有味粉,呢間絕對會encore!
澳洲M5和牛牛肩胛
有牛肉的嫩度,脂肪平均又夠肉汁
A4鹿兒島泰元和牛後腿肉
日本帶子
薄切封門柳
牛肉味極為濃郁,肉質鬆軟,不易變韌。
俄羅斯豬梅肉
肥瘦均勻,豬肉油花分布均勻,而且口感嫩滑。
越南虎蝦
雖然唔係游水蝦係雪藏,但肉質爽口,啖啖肉,唔會霉!
美國安格斯牛板腱,牛小排
雖然唔係和牛,但安格斯既肉味都好濃,絕對唔輸蝕
1++韓牛後腿肉
韓牛肉味甘甜,雖然唔係和牛一咬溶化。
個staff仲推薦我哋食蝦滑、牛滑