2023-03-21
見平時咁多人排隊,就星期日4點去碰下運氣睇下會唔會可以即入啦。一如所料無人排隊,咁就開門入去。但係呢,就無招呼,更俾侍應指去一邊等 但係好多位的,等左5秒就入座啦。咁我諗點解要指我去一邊等呢?不過唔梗要啦,唔使排隊心情都係好既。咁就order左雞白湯麵同炸雞。等既期間,發覺d歌都幾好聽 哈哈。但係等左20分鐘都未到,亦見遲來的都有麵食啦,向侍應查詢,先發現係漏單,點解咁少人都會漏單呢。最後30分鐘先到。都算啦,個雞白湯麵,湯底ok,但偏咸,麵質軟身,但係炸牛旁加番分,香脆帶甜,豬肉亦有相對油香。 但係呢,個炸雞係等到我食完個拉麵先到的。。咁食完就找數。我行去counter俾錢,不接受paywave,要實體卡,心感奇怪。重要個侍應係搶我張卡,大大力咁插入部機,毫無禮貌。之後,我簽完名之後,叫我自己拎番張卡,重無諗過俾張底單我,我等一等佢先問我要唔要番張單。體驗極差。禮貌零分。
體驗極差。禮貌零分。