2018-07-07 92 浏览
今日同同事收工,想去食個飯先返屋企。同事推介左我去尖沙咀嘅北海道爐端,性價比好似不錯咁所以就去咗!浜燒三色蟹蓋,海膽肥美,配搭埋蟹膏蟹肉同三文魚子真係一隻嘅配搭!芝士意大利麵,香濃而不肥膩。難得係日本餐廳試到唔錯嘅意大利粉!香酥雞軟骨,係我最愛嘅雞軟骨啊!炸得好脆!而且份量都幾多!稻草塩燒鰹刺身,呢個刺身真係第一次食好特別!配搭埋個醬汁兩個味真係好夾!醬油燒情海台奄春蛋,第一次食燒嘅暗春蛋真係好特別!煙煙銀銀嘅口感!鹽燒三文魚腩,都係賣飛佛!呢度都幾多人收工嚟食個飯!係唔錯嘅收工好去處!

香酥雞軟骨,係我最愛嘅雞軟骨啊!
炸得好脆!而且份量都幾多!

鹽燒三文魚腩,都係賣飛佛!

呢度都幾多人收工嚟食個飯!
係唔錯嘅收工好去處!
2018-07-06 89 浏览
唔打唔撞嚟到呢間爐端燒,好彩早到(7點左右),之後坐滿人,差d冇位呀~ 因為冇食晏晝飯嘅緣故特別肚餓 我點咗超多嘢招牌唐揚雞塊,雞肉調味嘅味道超好,甜甜地。 呢個菜其實唔可以用塊嚟形容, 應該係雞件,好大嚿,但唔油膩! 好好食,佢嘅炸漿超薄雞件連皮一齊炸,平時我會去皮食,今次成嚿食曬。 雞皮炸咗之後脆口之餘又一點煙韌感覺,我好鐘意。北海道甲羅燒, 有鵪鶉蛋蟹膏蟹肉。 首先將鵪鶉蛋同蟹膏蟹肉撈勻再用磯燒方法烤三至四分鐘, 烤出嚟好香好滑唔會太熟啱啱好。推介手握壽司x3: 我選左最愛左口魚邊,魚肉超級新鮮,一般不太新鮮嘅肉都係乾身,但係佢呢個白色魚肉油脂度十足,令立立,食落齒頰留香,又鮮又甜。第二至愛海膽軍艦當然唔少得,用新鮮包嘅紫菜住脆卜卜,配埋見到表面粒粒狀嘅新鮮海膽視覺味覺都好滿足。另外都叫左蟹棒蟹籽壽司, 蟹籽多到嘅份量蟹棒都盛唔住,要用匙羹食!雖然已經點左好多小吃,但都忍唔住叫左個海鮮丼飯,冇叫錯。刺身種類好多: 榮螺,元貝 ,蟹棒,鯛魚,吞拿魚,三文魚腩, 八爪魚,已經 完全蓋住碗飯。另外撈埋即磨山葵, 山芋蓉(即准山)同甜蛋絲, 滋味又飽肚,價錢算平值得食。炸八爪魚, 八爪

因為冇食晏晝飯嘅緣故特別肚餓 我點咗超多嘢

炸八爪魚, 八爪魚鮮味十足 仲有鹹香( 海水味)彈牙有趙口,佐酒一流。

另外重叫左明太子牛油魷魚鬚, 魷魚鬚新鮮彈牙,配埋牛油及明太子嘅咸香,好襯。

同埋是日煎魚鮫,呢個係白肉魚。我個人都係比三文魚鮫,因為肥d滑d濃味d。

飲品方面我選擇左白桃果汁,有果肉及乳酸味,味道偏甜(自己自行加一杯水剛剛好),是真正水蜜桃味道!

2018-07-06 75 浏览
香港系一個美食天堂,日本餐廳都真係唔少,但係要搵到一間有日本風味嘅餐廳就真係唔多,今日黎到北海道爐端燒,就真係可以一嘗日本嘅風味啦。無論設計同裝潢,到十足十日本嘅風格,服務員親切有禮,我差啲以為自己去咗日本添。明太子蛋捲香濃軟滑嘅蛋卷,入面包住邪惡無比嘅明太子,入口滑溜,香氣洋溢,明太子嘅香氣深透着每一個細胞真係食極都唔夠。煎餃子餃子皮軟身得來又帶點燒焦嘅香味,入邊嘅豬肉餡鮮甜無比,而且size唔算好大,啱啱好一啖一隻,而且裏面仲充滿餃子鮮甜嘅汁,真係多多都食得晒。雜錦魚生魚生好厚身,而且好新鮮,放上冰上面,更顯氣派。肥美嘅三文魚,入口鮮甜,充滿魚油味油甘魚嘅魚脂好豐富,鮮甜無比。吞拿魚入口滑溜,鮮味十足。榮螺爽口彈牙。凡立貝鮮甜軟身,好滑溜,三文魚子,入口清脆,喺口入邊散發住一陣陣魚油嘅香味。燒蟹蓋配三文魚子海膽濃烈嘅蟹膏香味,配上鮮甜嘅海膽,海膽鮮味得來又creamy ,三文魚子喺口中山發着清新嘅魚油香氣,蟹肉鮮甜而且份量好多,入口盡是驚喜

明太子蛋捲
真係食極都唔夠。

煎餃子

雜錦魚生

燒蟹蓋配三文魚子海膽
2018-07-04 84 浏览
訂左8點,一去到已經有人等緊,仲聽到有人講日文,似乎好正喎,日本人都黎食~ 等左無耐就有台,去左坐塌塌米。2個女仔叫左浜燒鮑魚2隻、燒蠔2隻、燒蟹蓋1隻、油甘魚同吞拿魚刺身、明太子雞蛋卷、雞軟骨、日式酒蒸大蜆帶子稚貝,仲有一支伯樂星sake!好似叫左好多,但係全部都係海鮮,所以2個女仔KO得晒👍🏼 個staff上菜時會話俾我地知每款海鮮要燒幾耐,我地唔駛也也胡唔知燒幾耐。三款海鮮我最愛係蠔因爲好鮮甜而且我燒得太好😆,第二就係蟹蓋,因為有我最愛嘅海膽同蟹膏(提示:燒得太耐面頭嘅蟹籽會熟左變硬)。油甘魚肥美而且偏厚切,滑溜到暈~仲有個蛋卷,熱辣辣送出黎,入口軟滑中間流心,必點之選。總恬而言,間野係好食嘅,好似日本居酒屋咁可以慢慢食,無人催你走,我同朋友可以暢談暢飲。朋友仲話我地下次一齊再食,好呀~

2018-07-04 57 浏览
Had a dinner gathering with my friend at Majimeya which is a Japanese Robatayaki. It was pretty crowded when we arrived with some Japanese customers. That made me set the bar higher and expected better quality food. We ordered 8 dishes and a bottle of sake. Both of us were happy with the food ;) First, we had Tuna and Hamachi sashimi. I was impressed with the Hamachi which was sweet and tasty. Then we had the shellfishes cooked with white wine which was fresh, and the soup with seaweed was prett

Then we had the shellfishes cooked with white wine which was fresh, and the soup with seaweed was pretty nice.

Robatyaki came next. We ordered brown meat crab, abalone and oyster. The staff instructed us the time needed for each item been booked. The brown meat was amazing but we might have cooked for a bit too long it started to burn right above shell. The other items were on average. A reminder that if you take the oyster, you must drink the liquid/ soup remained after finishing the oyster. You will be surprised.

Egg with cod roe didn’t look attractive but when you taste it you will find the balance between the sweetness of the egg and the creamy cod roe. Highly recommended dish ;)

Lastly, the chicken cartilage was ok, a snack for chit chatting together with sake. But there would be other choices for such.

For sure will come again. I like it~~
2018-07-03 159 浏览
今次來到尖沙咀的樓上日式料理餐廳,佈置仿日式居酒屋。 金目鯛一夜干 $128一夜干し即是把新鮮的魚剖開,清理乾淨內臟後,把魚浸於鹽水中,然後經風乾而成。金目鯛一夜干魚肉香甜,帶點咸香,肉質結實。 海膽刺身 $98色澤光亮,味道鮮甜。 稻草燒塩鰹刺身 $ 98高知縣的著名菜式,用稻草來煙燻鰹魚刺身,魚肉帶點煙燻味,附有脆炸蒜片。 香味醬油燒鱈場蟹 $ 188燒得不錯,外層香脆,內裡仍保存著鱈場蟹肉肉汁. 鹽燒烏賊鬚 $ 48燒得不夠乾身,太軟稔,不香口,味道也不夠。 醬油燒青海苔鵪鶉蛋$28 - 佐酒小食。
今次來到尖沙咀的樓上日式料理餐廳,佈置仿日式居酒屋。
金目鯛一夜干

金目鯛一夜干 $128
海膽刺身

海膽刺身 $98
色澤光亮,味道鮮甜。
稻草燒塩鰹魚刺身

稻草燒塩鰹刺身 $ 98
香味醬油燒鱈場蟹

香味醬油燒鱈場蟹 $ 188
燒得不錯,外層香脆,內裡仍保存著鱈場蟹肉肉汁.
鹽燒烏賊鬚

鹽燒烏賊鬚 $ 48
燒得不夠乾身,太軟稔,不香口,味道也不夠。
醬油燒青海苔鵪鶉蛋

醬油燒青海苔鵪鶉蛋$28 - 佐酒小食。

2018-07-02 103 浏览
同事介紹喺公司附近的大廈3樓食北海道爐端燒打開menu 原來除左 爐端燒 ,其他日菜都有!幾好!我地樣樣order 一啲.. 🍣 雖然不是大大件的 但做得幾好!三文魚子夠多又鮮、左口魚邊 好正!刺身類好低食!海膽剌身 係必叫之一好野黎!牡丹蝦刺身很大隻鮮甜!稻草燒 angus 牛排🥩 係呢度推介特色菜式。牛排燒得粉嫩,唔錯!😌另外重點推薦浜燒凡立貝 , 生蠔!生蠔是可以真係生食嗰種,燒幾成熟都得!凡立貝好大隻、兩款醬汁配搭都很好!好好味!😋😋CP 值極高!可以加入回頭食店list !👏🏻

同事介紹喺公司附近的大廈3樓食北海道爐端燒
打開menu 原來除左 爐端燒 ,其他日菜都有!幾好!
我地樣樣order 一啲..

CP 值極高!可以加入回頭食店list !👏🏻
2018-07-01 3375 浏览
今日友人帶左我黎呢間位於尖咀嘅居酒屋食晚飯。格局佈置都非常日式,另一邊都有居酒屋必有似包廂隱密度高嘅座位。一坐低就叫番杯酒飲。西班牙特飲 白酒$48飲落唔甜,感覺加左檸檬及西柚嘅味道。另一杯朝採梅酒加冰$38第二round 要左杯黑加侖子燒酒梳打 $48提子感覺似無甘甜嘅利賓納、加上燒酒同梳打水幾好飲。招牌酥脆雞塊 $62一碟有5-6塊,超大一塊。炸雞肉咬落juicy 嫰滑。明太子牛油燒烏賊鬚 $58魷魚鬚唔會燒得好乾。牛油醬油鱈白子 $88即鱈魚精巢,含豐富蛋白質。食落帶魚肉嘅口感,無腥味。精選刺身併盤 $178(油甘魚、三文魚腩、八爪魚、吞拿魚)三文魚腩超肥美,吞拿魚同油甘魚都鮮味。日本產甜牡蠣 $58/1日產嘅生蠔特別鮮甜肉厚,海水咸味無甘重。三文魚籽丼 $128三文魚籽、蛋絲、紫菜略嫌三文魚籽不夠澎湃。明太子雞蛋卷 $68對於明太子控嘅我超滿意呢個蛋卷。每份蛋卷都滿滿明太子,咬落蛋汁同明太子咸香融合,十分滿足。呢道氣氛同食物質素都唔錯,但要注意有限時還桌時間。
今日友人帶左我黎呢間位於尖咀嘅居酒屋食晚飯。

一坐低就叫番杯酒飲。
西班牙特飲 白酒$48
飲落唔甜,感覺加左檸檬及西柚嘅味道。

另一杯朝採梅酒加冰$38

第二round 要左杯黑加侖子燒酒梳打 $48
提子感覺似無甘甜嘅利賓納、加上燒酒同梳打水幾好飲。

招牌酥脆雞塊 $62
一碟有5-6塊,超大一塊。
炸雞肉咬落juicy 嫰滑。

明太子牛油燒烏賊鬚 $58
魷魚鬚唔會燒得好乾。

牛油醬油鱈白子 $88
即鱈魚精巢,含豐富蛋白質。
食落帶魚肉嘅口感,無腥味。
精選刺身併盤 $178
(油甘魚、三文魚腩、八爪魚、吞拿魚)
三文魚腩超肥美,吞拿魚同油甘魚都鮮味。

日本產甜牡蠣 $58/1
日產嘅生蠔特別鮮甜肉厚,海水咸味無甘重。

三文魚籽丼 $128

三文魚籽、蛋絲、紫菜
略嫌三文魚籽不夠澎湃。

明太子雞蛋卷 $68

對於明太子控嘅我超滿意呢個蛋卷。
每份蛋卷都滿滿明太子,咬落蛋汁同明太子咸香融合,十分滿足。

呢道氣氛同食物質素都唔錯,但要注意有限時還桌時間。
2018-06-26
  • 明太子雞蛋卷
  • 招牌酥脆雞塊
2018-07-01 93 浏览
Majimeya 北海道爐端燒 🍻 喺 大廈3/F 平日晚上時間竟然係Full House 要等左一陣... 好勵害.. 我地叫左 : 浜燒凡立貝 浜燒牡蠣 海膽刺身牡丹蝦🦐刺身小茄子🍆燒鰻魚左口魚邊🐟鵝肝🦆三文魚🍣子 先講壽司 🍣 雖然不是壽司專門店 但絕對不hea .. 紫菜爽脆、鵝肝有點小如果厚片一點就更好,強烈推介左口魚邊 魚油豐厚 好正!🎉海膽剌身 一整版才$98 又甜又滑 我地encore 左一版!牡丹蝦刺身$88 兩隻 很大隻又鮮又甜!太低食了吧!😍我個人重點推介的是 浜燒凡立貝 好大隻、醬汁配搭很好!真係有: 🤩嘩!好好味的感覺!🤩🤩🤩呢到食物質素非常高、價錢又真係好低食,吾怪得喺大廈的3/F 都滿座!😋😋
Majimeya 北海道爐端燒 🍻 喺 大廈3/F
左口魚邊🐟
鵝肝🦆
三文魚🍣子

2018-06-30 89 浏览
今日和朋友食生日飯,揀左在尖沙咀食爐端燒裝修好靚,氣氛很好!地方也很闊落丸燒大帶子$48/只~蒜蓉牛油味好濃,帶子好鲜甜,彈牙醬油燒青海苔鵪鶉蛋$28~燒到恰到好處,蛋黄還是軟軟的鹽燒魚$88~有一種 煙燻的味道,魚肉結實又不失嫰滑,魚味濃,點埋沙律醬食仲正串燒5款$118~係厨師發辦,包括有免治雞肉棒牛柳粒拼蔬菜雞羽煙肉芝士卷和一口蕃薯仔,香草羊架燒$58/只~肉質唔錯肉味噌温泉蛋飯$58~ 蛋味極濃的蛋醬融合在微辣的味噌肉碎中,再加上粒粒圓潤, 黏黏立立 的日本米飯,真係好食到飛起,平時晚上我已戎了食米飯久了,但今晚真是食到一粒也不淨,好回味
今日和朋友食生日飯,揀左在尖沙咀食爐端燒

裝修好靚,氣氛很好!地方也很闊落

丸燒大帶子$48/只~蒜蓉牛油味好濃,帶子好鲜
甜,彈牙

醬油燒青海苔鵪鶉蛋$28~燒到恰到好處,蛋黄還
是軟軟的

鹽燒魚$88~有一種 煙燻的味道,魚肉結實又不失
嫰滑,魚味濃,點埋沙律醬食仲正

串燒5款$118~係厨師發辦,包括有免治雞肉棒

牛柳粒拼蔬菜
雞羽
煙肉芝士卷
和一口
蕃薯仔,

香草羊架燒$58/只~肉質唔錯

再加上粒粒圓潤, 黏黏立立 的日本米飯,真係好食到飛起
,平時晚上我已戎了食米飯
久了,但今晚真是食到一粒也不淨,好回味

2018-06-26
2018-06-30 2347 浏览
友人話未食過浜燒,今晚就約她來到尖沙咀一間日式爐端燒店,邊燒邊傾,一心把酒談心,可惜坐在店子等了又等,結果是....友人突然加班,今晚就只剩下我一人,嗚...既然來到,坐在裝潢滿有日本居酒屋色彩的店子,就不要浪費咁有feel的環境,一於獨自快樂。餐店地方不算很大,設有吧枱、多張四至六人枱,亦間了幾間四人獨立房和一間榻榻米房間,枱子放得密密麻麻,大家都要坐得親密一點,今晚就場面熱鬧,好有feel呀!翻開厚厚的餐牌,有Majimeya 推介、浜燒、一系列酒精及非酒精飲品、酒肴、沙律、刺身、逸品、名物、揚物、名物藁燒、爐端燒、爐端串燒、飯湯麵和甜品,還有份壽司推介和特色串燒,選擇不少。******************************一心來浜燒,當然不會錯過,仲要食豪啲,點了一份北海道蟹蓋海膽魚籽蟹膏燒 ($128)。店員把小爐具端來,原來要自己動手,真係有點擔心。蟹蓋內放滿令人難以抗拒的邪惡蟹膏、蟹肉 和海膽,還有一些三文魚籽。待三四分鐘就聞到些香氣,是時候啦!黏滑甘香的蟹膏 加上鮮嫩的蟹肉,仲有油潤鮮美的海膽,伴埋鹹鮮的三文魚籽,集合四鮮同吃,真是鮮味爆燈,啖啖教人回味,推介!
翻開厚厚的餐牌,有Majimeya 推介、浜燒、一系列酒精及非酒精飲品、酒肴、沙律、刺身、逸品、名物、揚物、名物藁燒、爐端燒、爐端串燒、飯湯麵甜品,還有份壽司推介特色串燒,選擇不少。
北海道蟹蓋海膽魚籽蟹膏燒
一心來浜燒,當然不會錯過,仲要食豪啲,點了一份北海道蟹蓋海膽魚籽蟹膏燒 ($128)。店員把小爐具端來,原來要自己動手,真係有點擔心。蟹蓋內放滿令人難以抗拒的邪惡蟹膏、蟹肉 海膽,還有一些三文魚籽
鹽燒味噌鮭魚腩
吃完浜燒就吃鹽燒,就是鹽燒味噌鮭魚腩 ($52),一客三件,體積中等。燒弄時間掌握得剛好,肉嫩而不乾身,夾雜一些魚脂,不算很肥美,故吃落不會太漏滯,最喜愛是那塊魚皮,微脆可口,油潤肥美,吸引!
精選刺身拼盤3種
愛吃刺身的我,如有朋友相伴的話,必選5種刺身拼盤,但一人就....精選刺身拼盤3種 ($178)也是不錯的選擇。3種刺身是由廚師隨機發辦,我就遇上三文魚腩、油甘魚 帶子,剛巧都是我喜愛的,加埋悉心擺放,還伴上玖瑰花瓣乾,賣相不錯。
精選刺身拼盤3種
厚切的三文魚腩 相當肥美,油脂分佈平均,肉質柔軟油潤, 鮮味十足;油甘魚 也不錯,色澤亮麗帶油光,肉質油潤中帶微爽,滿有魚香。
精選刺身拼盤3種
但最愛還是帆立貝,預先切半,伴上晶瑩剔透的三文魚籽 和翠綠的小葉,賣相吸引。慢慢把其挾起,肉厚肥大,口感柔軟,味道鮮甜,伴着鹹鮮的三文魚籽 更好吃。
稻草烤塩鰹刺身
刺身停不了,再來一客稻草烤塩鰹刺身 ($98),以一束稻草和葉子盛載上枱,共有七片,伴上金黃香脆的炸蒜片 和青香的蔥草,還配備酸汁 山葵
稻草烤塩鰹刺身
每片鰹魚 大小厚薄相若,經稍稍烤過,外紮實,內柔軟;味道淡淡,只有微鹹,吃時蘸些酸汁 添美味。
李白就「月下獨酌」,在花間準備一壺酒;而我今晚就「燈籠下獨酌」,在爐端燒店準備一杯茶。雖有時也享受一人飯局,但今晚是被爽約,很獨單,跟李白一樣感苦悶....
2018-06-27
$501.6 (晚餐)
2018-06-29 1576 浏览
期待而久既爐端燒,今日終於食到啦!呢間餐廳係地鐵站附近,位置方便就腳。主打爐端燒,裝潢走日式風格,我既位置仲可以直接望住師傅烤串燒既模樣,彷如置身係日本居酒屋之中。座位寬敞,坐得都幾舒適。除左爐端燒,仲有壽司,刺身,串燒等等各款日式料理。北海道蟹殻蟹肉蟹膏燒($78)之前見人地打卡好靚,一直想食好耐既蟹膏燒!蟹殻盛載住豐富既蟹肉同蟹膏,撈埋鵪春蛋既蛋液,燒幾分鐘就食得。蟹味十足,入面仲有絲絲蟹肉,相當惹味。浜燒鮑魚($62)河豚乾($68)聞落去香噴噴,烤得岩岩好。味道甜甜地,就算唔點沙律醬都勁好食👅朋友話同日本既味道幾乎一樣。明太子牛油魷魚燒($58)魷魚爽口彈牙,牛油味再濃啲就完美。稻草烤塩鰹刺身($98)就咁睇表面以為係全熟,點知咬落去係刺身既口感。配上蒜片,蔥花同醬油,味道豐富。魚片新鮮,帶點稻草既獨特香味,幾特別。海膽($98)意想唔到會係成板海膽既份量,味道鮮甜,夠曬Creamy,入口完全冇腥味,好新鮮👍🏻我只能夠用幸福黎形容!下次黎既話要同朋友一人嗌一板先得👅檸檬秋海($46)
期待而久既爐端燒,今日終於食到啦!

除左爐端燒,仲有壽司刺身,串燒等等各款日式料理。

北海道蟹殻蟹肉蟹膏燒($78)

浜燒鮑魚($62)

河豚乾($68)

明太子牛油魷魚燒($58)
魷魚爽口彈牙,牛油味再濃啲就完美。

稻草烤塩鰹刺身($98)

海膽($98)

檸檬秋海($46)
2018-06-28 70 浏览
三色刺身 | 玉子燒 | 明太子魷魚鬚 | 芝士卡邦尼意粉 餐廳係居酒屋形式 可以坐得耐啲同傾計 如果book左位就穩陣啲~ 不過座位就有啲迫而食物質素都唔錯既 尤其是竟然個意粉好好食😍 好多汁掛汁 份量就兩人share都冇問題😎刺身有三文魚、油甘魚、帶子 都厚切~ 不過當然就唔及專食魚生果啲咁鮮 但都算好食的~ 🙈
芝士卡邦尼意粉

三色刺身 | 玉子燒 | 明太子魷魚鬚 | 芝士卡邦尼意粉

餐廳係居酒屋形式 可以坐得耐啲同傾計
如果book左位就穩陣啲~ 不過座位就有啲迫

芝士卡邦尼意粉
2018-06-28 85 浏览
Weekday 8點鐘嚟到尖沙咀樓上呢間爐端燒, 人氣迫人。等咗一陣侍應帶我哋去到火爐前bar檯。火爐比餐檯高出一節, 勉強可以望住師傅現燒食材, 幾有風味。不過怕油煙怕熱嘅朋友, 卜檯時記得叫餐廳預留其他餐檯啦。鹽燒魷魚鬚 $48簡簡單單嘅鹽燒魷魚鬚, 份量不多, 食落軟身, 燒乾一點就更有風味啦。海膽 $98一板密鋪海膽, 每瓣非常迷你, 一小匙6-8瓣, 入口清甜, 尚算新鮮。金目鯛一夜干 $128一夜干, 係日本人延長鮮魚保存期嘅方法之一。醃製後嘅金目鯛, 由於魚身水分已被鹽分抽乾, 肉質變得緊實, 鹹味重, 質感介乎於鮮魚同咸魚之間。今餐最好食嘅係左口魚邊壽司$48(2件), 左口魚邊肉質爽口, 油脂豐富。

等咗一陣侍應帶我哋去到火爐前bar檯。

不過怕油煙怕熱嘅朋友, 卜檯時記得叫餐廳預留其他餐檯啦。

鹽燒魷魚鬚 $48

海膽 $98

金目鯛一夜干 $128

2018-06-28 120 浏览
野食幾好但無咩服務我坐底時口中有食物 眼鏡女侍應態度好差咁話「小姐 唔可以食外來食物 你再食我地收你切餅費」???邊度有餅你切?我表示咁我出去食啦 唔好煩啦侍應再度好惡「你唔食咪得囉」係咪要我即刻lur落你塊面度?第一次見咁惡既侍應...佢其他同事無咩 係佢態度咁差最推介明太子沙律 好好食

野食幾好但無咩服務

???邊度有餅你切?
我表示咁我出去食啦 唔好煩啦
侍應再度好惡「你唔食咪得囉」
係咪要我即刻lur落你塊面度?
第一次見咁惡既侍應...
佢其他同事無咩 係佢態度咁差
明太子沙律