2021-04-29
自從疫情之後酒吧關閉,都好少再出中環Soho區飲嘢🥲🥲以為嗰度會越來越多餐廳結業🥲🥲今日同男朋友去大館行完,就諗住喺附近食埋野先返屋企,原來嗰邊依然咁熱鬧🥳🥳🥳仲有啲新嘅餐廳開咗!今日就同男朋友嚟到呢一間喺蘇豪區算係新淨嘅餐廳!一入到去,就已經俾佢嘅裝修吸引🥳🥳🤩🤩淺色同埋雲石做機調嘅餐廳!🤩🤩🤩好有少女心亦都好有風格!😍😍😍喺店舖入面原來仲有一個露台仔,要呼吸嘅朋友都唔使一定要行出門口🙆🏻♀️🙆🏻♀️今次同男朋友食咗兩個主食再加一個小食,然後一人一杯嘢飲🥳🥳🥳Half cooked tuna spring roll呢個春卷好特別,入面嘅餡唔係普通嘅肉,而係一個吞拿魚🥰🥰🥰咬落外脆內軟,完全顛覆咗一般春卷嘅食法🥳🥳🥳Japanese scollop spaghetti 呢個帶子意粉係用日本刺身帶子,🤩🤩大大粒,煎香左先上碟,特別嘢味,😋😋😋加埋佢個意粉用咗蒜頭嚟炒,夠晒香口🥳🥳Grilled US IPB rib eyes呢個肉眼脂肪分布非常平均,我哋叫咗Media,咬落同埋識落都十分之鬆軟🥳🥳🥳My cup of tea呢杯Cocktail可以話係呢一度嘅招牌🥳🥳🥳一冷一熱,兩杯唔同
今日就同男朋友嚟到呢一間喺蘇豪區算係新淨嘅餐廳!一入到去,就已經俾佢嘅裝修吸引🥳🥳🤩 🤩淺色同埋雲石做機調嘅餐廳!🤩🤩🤩好有少女心亦都好有風格!😍😍😍 喺店舖入面原來仲有一個露台仔,要呼吸嘅朋友都唔使一定要行出門口🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Half cooked tuna spring roll
Japanese scollop spaghetti
Grilled US IPB rib eyes
My cup of tea
呢杯Cocktail可以話係呢一度嘅招牌🥳🥳🥳一冷一熱,兩杯唔同口感,先飲熱再飲冷,感覺好特別!強烈推薦大家一試!
Monkey shoulder
冇酒精飲品,牛奶味超濃!p.s個奶樽杯好得意🥰🥰🥰🥰