2017-10-29
這間餐廳其實日日搭車都經過,就係青山道大街,招牌超大一定睇到佢。當然就被吸引我過嚟食一食!這間餐廳工業風設計簡單又舒服,空間感好大,樓底夠高!這裏初頭以為是一間新式茶餐廳,入到去發現食物種類同一般茶餐廳都有分別,主要係食意大利粉意大利飯扒類, 但價錢就係平民價錢。睇完樣樣都想食如果意大利粉意大利飯一定係乾身的,因為我唔係好舒服想食濕濕地,又比我見到有個意式海鮮湯意粉,就叫一個來試吓! 蕃茄濃湯,蕃茄味香濃,海鮮種類都多,有青口大蝦蜆,當然其實都係雪藏但係冇乜雪藏味,整體配搭都幾好我朋友就叫咗個好抵食的$88安格斯牛扒大餐,睇見圖片就知道夠豐富.大大塊牛扒,又有薯條又有番茄又有蔬菜!豐富得來又健康又夠飽, 係十分夠飽!最主要係物超所值,這個價錢邊度搵!這裏也有好多特色飲品甜品,下次可以再來試吓!
這裏也有好多特色飲品甜品,下次可以再來試吓!