2019-05-30
文記車仔麵嘅性價比比起其他車仔麵高 每一次嚟深水埗都一定要食 價錢係由朝到晚都一樣既 每次去到門口都好多人排隊所以趕時間嘅人就要小心啲 所以多數人都會選擇買外賣鋪頭有兩間一間主要做外賣一間主要做堂食 要食就預咗要同人一齊坐因為鋪頭冇獨立嘅位置講下野食先,首先講吓個瑞士雞翼,非常之入味同埋價錢合理 食得出瑞士雞翼嘅甜味即是就唔係車仔麵裏面一段時間, 甜味依然可以留係雞肉嘅裏面,可以鎖住瑞士汁。另外個腐乳通菜係必須要叫 怕食辣嘅人要小心啲因為腐乳好多同埋都係辣既 係價錢合理($15)分量比較適合兩個人一齊食我認為呢度嘅招牌菜係蘿蔔,我每次嚟到一定會叫嘅餸, 因為蘿蔔吸收晒全部嘅湯底,食得出應該係煲左好耐嘅蘿蔔, 而且唔會硬,咬落去林得來又多汁湯底要注意因為呢間鋪頭普遍都係偏向辣嘅所以叫嘅時候最好唔食得辣就叫小辣/唔辣我本身係唔食辣嘅所以就冇特別叫辣嘅湯底
要食就預咗要同人一齊坐因為鋪頭冇獨立嘅位置
我本身係唔食辣嘅所以就冇特別叫辣嘅湯底