2019-09-14
今日中同聚舊 大家都諗住食烤魚就來試下依間新開既餐廳餐廳座位開揚 都坐得幾舒服 同埋餐廳開到都幾夜 可以當宵夜食下今次食咗酸菜蒜香烤魚 魚肉鮮嫩又滑 勁入味 餐廳好細心 有特 大 中 小 微辣 俾客人選擇 平時唔食得辣又想食少少辣 所以我地揀咗微辣 建議如果平時唔太食得辣可選微辣 因為佢會愈煮愈辣 到最後我地食到好似變咗小辣咁 但係超好食的平時鐘意食薯粉又類既嘢 可以試下佢嗰手工寛粉 係寬既薯粉來 放埋落烤魚到 啲粉吸曬啲湯汁又辣辣地 真係食度唔停口佢仲有好多配菜 可以選 選擇都幾多下 幾適合俾一大班人食 可以迎合返大家既口味值得一提的是店員服務態度好好 一嚟就好細心 見到我地凍就轉位俾我地 佢仲好有心機介紹嗰烤魚俾我地 原來嗰烤魚係用咗比平時出面餐廳較貴的魚 今日大家都食得幾開心,下次一定會再來!
就來試下依間新開既餐廳
今日大家都食得幾開心,下次一定會再來!