2021-11-19
<Hong Kong🇭🇰•Causeway bay>“啜我唷!愛爾蘭Dooriel Creek生蠔”本來諗住喺銅鑼灣行街買衫衫,但去PMQ突發瞬間消耗體力😶🌫️轉彎就食餐好嘅補補先🤪一向都知道Oyster Station有做生蠔優惠😍$10/隻每日精選生蠔🦪每次都覺得一人食六隻係唔夠喉!呢次開定白酒😙一人24隻🦪🦪🦪▪️Dooriel Creek, Ireland 🇮🇪 以親民優惠價HKD 10來講,生蠔唔算好細😗即叫即開,非常新鮮!鹹味適中,口感較清爽,鮮甜帶少少礦物泥味不錯😙食多一打仲得😋抵!▪️荷蘭大姑配黑松露意大利燴飯 HKD 138食完生蠔想食啲熱野暖胃😋大菇多汁飽滿!Risotto夠Creamy,黑松露味香香,食完暖笠笠🤪第一次喺天后食,遇上友善又好服務嘅Cat👍🏻今次就冇咁幸運啦😮💨希望下次去其他分店嘅時候都會遇到一個服務態度好啲嘅店員!📍蠔站 (銅鑼灣)銅鑼灣銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場9樓......#chantaljj銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #抵食生蠔 #抵食#oysters #oyster#生蠔#oysterbar #oysterlover #oys
“啜我唷!愛爾蘭Dooriel Creek生蠔”
▪️Dooriel Creek, Ireland 🇮🇪
以親民優惠價HKD 10來講,生蠔唔算好細😗 即叫即開,非常新鮮!鹹味適中,口感較清爽,鮮甜帶少少礦物泥味 不錯😙食多一打仲得😋抵!
▪️荷蘭大姑配黑松露意大利燴飯 HKD 138
食完生蠔想食啲熱野暖胃😋大菇多汁飽滿! Risotto夠Creamy,黑松露味香香,食完暖笠笠🤪
📍蠔站 (銅鑼灣)
銅鑼灣銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場9樓
#chantaljj銅鑼灣
#銅鑼灣美食
#抵食生蠔 #抵食
#oysters #oyster#生蠔
#oysterbar #oysterlover #oysterbay