2018-02-08
呢間餐廳一直都想試,但一直冇機會,有幾次我提議食最終都食唔成,今日最終都如願以償!一入到去,就聞到一股好濃郁、好香既芝士味,超級吸引!一問之下先知原來係餐廳既王牌菜,黑松露菌醬意式pizza,就毫不猶豫咁點左,加上幾味主菜同小食。餐廳以海盜為主題既小小佈置~等左冇幾耐,d野食就開始到,第一樣就係黑松露意式pizza,真係好香!食落個味好有層次,creamy得黎又唔肥膩,而且外皮好脆有口感,不愧為餐廳既王牌!店員仲提供左三種食法,一係就咁食,二係連醬食,三係夾埋d沙律食,值得一提既係夾沙律食會有好fresh既感覺,一定要試!係我地食到lum lum 脷既時候,店員送上法國鵝肝,個賣相以經贏晒!食落去更加不得了,夠香之餘油而不膩,有驚喜!我地仲點左小食拼盤同一個天使麵,兩樣都不錯。整體黎講食物水準高,而且餐廳環境唔錯,好好座,值得再試!
餐廳以海盜為主題既小小佈置~
我地仲點左小食拼盤同一個天使麵,兩樣都不錯。
整體黎講食物水準高,而且餐廳環境唔錯,好好座,值得再試!