2024-09-04
👧🏻😋👅🍽✨靚料高質火鍋🥰性價比之冠🤩-🧓🏻 太子靚料火鍋地方闊落仲有4間VIP房, 門口有大水缸生猛海鮮, 見其他大枱有食一大盤刺身同海鮮, 我地兩人就揀返精緻小品🧓🏻 餐廳開到2am方便大家歡聚暢飲, 宵夜優惠九點後入座全單八折再送每人一支嘉士伯大樽裝-🍲 翅群花膠雞鍋 $198💯勁足料啖啖都有翅或花膠, 邊爐前飲一碗鮮甜開胃, 雞肉嫩滑充滿黃油; 店員加湯都係加雞湯唔會越打越淡, 將美味持續到食飽🥰-🥩 爺爺牛皇拼盤 $398✨以本地牛, 霜降牛, 牛𦟌, 牛胸爽同牛肉粒鋪滿大圓碟, 全部手切開蝴蝶邊, 塊塊肉汁爆棚-🥟餃餃震拼盤 $98💯水餃, 韭菜餃, 秘製西洋菜餃各3粒, 粒粒飽滿, 菜肉餡濃香得黎唔會鹹, 餃皮都好滑-🧆招牌四寶丸 $88✨四款招牌分別係梅菜豬肉丸, 鮮牛丸, 手打鮮蝦丸, 手打墨魚丸, 質地好彈牙, 每粒都明顯食得出特色, 另外單點丸類仲有更多款-🍜 其他💯豬潤 $48 大大碟每一塊都新鮮厚身肥美, 入口好順滑而有咬口💯鍾華記自家制生麵 $35 上菜前廚房已飛水, 所以冇咩鹼水味, 輕輕淥幾下就食得, 麵質爽彈, 配上雞湯更鮮甜💯前菜小食 $15 全場
靚料高質火鍋🥰性價比之冠🤩
🧆
招牌四寶丸 $88
🍜
其他
💯前菜小食 $15 全場唯一唔係即叫即做, 入座前已放枱面, 但又幾好食! 椒鹽三文魚大大舊, 皮脆肉滑, 只係凍左少少, $15抵
💯時令水果 贈送 二人份都算幾多! 哈密瓜同西瓜甜到起沙, 又夠晒冰凍, 打完邊爐食係一流