2020-07-22
2063 浏览
事源用左優惠app book左美麗華分店,但發現原來幾日前有確診患者曾去過,所以改book 幸福中心總店...原本滿心期待....原來總店在地庫,好隱世feel, 一入去同店員講用app book左有優惠,坐低望下menus 有咩食,姐姐即刻話: 果份無平架! 好,我明白的,我都book過好多次優惠,淨點主餐牌食品...到點菜後,發現主餐牌燒烤品無,軟殼蟹拉麵又無,比你殺個昔手不及,心情一再打擊下點左:1. 辣沾麵: 麵質唔錯的,夠彈夠咬口,沾麵汁夠魚介味又不會太咸,但不夠熱...因為豬肉片太肥,每片有8至9成脂肪,的確有油香才好食,前提要夠熱2. 特製熊本豬骨湯拉麵: 一般比普通貨式更一般,麵質不錯,有特別簡選,但...就係無特別3. 炸雞軟骨: 普通,我諗好難整得唔好食總括而言,原價不會去食
3. 炸雞軟骨: 普通,我諗好難整得唔好食
總括而言,原價不會去食