2022-08-25
➡️食盡金鐘之自助餐 — Cafe TOO—————————————————————由於好耐都冇食自助餐,又撞岩朋友最近生日,話想食buffet,於是就黎左呢間位於港島香格里拉酒店既Cafe Too食lunch buffet啦!有一點要注意既係,呢間lunch buffet係冇生蠔係嫁🧐,不過當然有會正常海鮮冷盤例如蝦, 螺,同埋凍蟹啦🤗而當中特別推介既卡係凍蟹啦,蟹都refill得快既,而且有好多蟹膏🦀,唔錯!😛另外相對其他自助餐,個人覺得呢間既中式熟食都多既,有港式點心,生滾粥, 燉湯, 一樂燒鵝,檀島大蛋撻等等,所以唔食生野既人都好適合食呢間🥰最後推薦既係甜品區,款式非常數量多而且好靚, 有小朋友一定鍾意既七彩繽紛馬卡龍,同埋榴槤控必食嘅d24榴槤同貓山王榴槤甜品🤩💭Other comment:酒店自助餐環境寬敞唔會太擠迫, 食物款式,尤其熟食種類多, 適合老人家同小朋友🤗🍽食物: 8/10🌌環境: 8 5/10👔服務: 8/10🎖CP值: 7/10
—————————————————————
💭Other comment: