2018-12-06
個日同男朋友想靜靜地就去左太古城行街,大家都唔知食咩,食黎食去都係個d,但行行下發現一間幾吸引既西餐,員工好有善咁介紹佢地d菜色俾我地,最後俾佢打動左🤣入左去食!一開始女朋友想飲朱古力,所以就叫左杯黎飲,都唔錯👍🏼之後就叫左個pizza,最特別就係佢個pizza皮。好似話係用唔同嘅麵粉mix埋一齊,皮薄,個邊邊位好crunchy,好有層次! mushroom味勁重,再加上熱辣辣咁送到上黎,仲可以拉絲添😋價錢又唔算特別貴,同出面差唔多。真心推介,嚟到一定要試下!之後叫左個都幾貴既lobster麵,起初以為得個貴字,點知好有quality! 厚厚嘅蟹肉再加埋超濃郁嘅番茄醬。侍應仲好細心咁問我地面鍾意啲意粉煮軟定硬D😎最後我地order左硬d既而又真係幾好食👍🏼最後甜品order 左個warm chocolate pudding-最驚喜嘅係個焦糖海鹽雪糕😆 同個朱古力簡直係絕配,佢個雪糕裡面有hazelnut,但要大大粒個隻😎真係好正,唸返起都好想再去食😝