2020-05-12
終於試到呢間中環近期最火熱嘅coffee shop🥰環境舒服之餘, 位於1樓嘅doubleshot更可以優閒地俯瞰甚有特色嘅擺花街, 中意一路飲咖啡一路望下街嘅你, 可以黎呢度一試!呢次黎由於最佳窗口位已經被坐左啦😫但店員都安排左個窗邊位置比我, 一樣好chill同夠開揚☺️今次我試左佢個mini katsu sando同burnt cheesecake☺️1. Mini Katsu-sando一向都好喜歡食katsu sando嘅我,第一時間就點左呢樣🤤 結果都無令我失望, 佢個豬排好juicy, 加上好配搭嘅沙律醬, source同蔥花, 麵包亦都烘得岩岩好, 唔會乾身, 成件事好夾好好味😍👍🏻2. Burnt Cheesecake然後就點左呢排好興嘅burnt cheesecake😍濃濃嘅芝士加上少少燶嘅蛋糕面, 平衡返傳統cheesecake嘅膩, 好味😊3, 黎得coffee shop chill當然唔少得點杯咖啡啦😝Cupping room嘅咖啡出品一向有保證啦😉叫左杯flat white, 果然保持一貫cupping room水準👍🏻就係咁, 就chill左成個下晝☺️以後又多
呢次黎由於最佳窗口位已經被坐左啦😫
1. Mini Katsu-sando
2. Burnt Cheesecake
然後就點左呢排好興嘅burnt cheesecake😍
就係咁, 就chill左成個下晝☺️
以後又多左間中環歇腳咖啡店啦🤭