2017-06-21
每到放假,無論自己定同家人,諗唔到去邊食,都會黎Gastrobox 食個lunch先!呢度地方同環境令我可以每次放假都去,食物質素都好好,Lunch價錢都唔貴,最喜歡無論Lunch定Dinner,佢地都係course by course 上野食,亦唔會因為你地係share而出曬成枱野食比你,感覺好似平價既Fine Dining 呢!今次西冷扒特別推介,有次都唔係話好Surprise ,今次係好食又香牛味Risotto 同pasta 都keep到水準,好味份量都好足,唔會話因為係Lunch會份量小d😆而每次黎到我都會叫杯熱咖啡,就係覺得一餐好食既西餐係要配上杯唔錯既咖啡先完滿!而佢呢度雖然唔係話超好味超香,但就岩岩好,令我有滿足既感覺,而且環境舒適,令我每次gathering既first choice都諗起呢度!
Risotto 同pasta 都keep到水準,好味
份量都好足,唔會話因為係Lunch會份量小d😆