2022-07-27
喺OpenRice訂位有七折,五點三十分入場,七點二十分前離座先會有呢個優惠,一日半日早啲食晚飯🤪Running燒係用電話掃QR code落單,揀好食物之後去到下一個畫面記得記得要㩒OK,因為見到幾張枱都唔記得㩒OK,跟住追嘢食先知原來佢哋冇落到單,不過可能舖頭比較細,員工都算足夠,嘢食好快送到亦冇甩漏,姐姐仲好好人好好禮貌👍🏻豬牛雞我哋都有叫,不過牛肉最好食,有一款燒牛扒燒完肉質都仲係好林,另外有款一塊塊細嘅牛肉,size啱啱好可以用生菜包住食🥬另外熟食都好吸引,B仔雞翼尖正常,佢嘅炸雞同年糕就好好食「本人鍾意食年糕」,個醬勁辣,食唔到辣記得唔好叫地獄辣,真係會噴火🔥海鮮有元貝,大大隻帶子,蒜蓉芝士燒蠔,大大隻海蝦,全部都係任食,不過燒元貝同燒蠔簡直係晒Gas,因為阻住個爐面又燒得耐,我呢啲心急人上唔等得㗎嘛🤣最後點少得甜品,本來我係要士多啤梨味,不過見到隔離枱細路食緊「嗰隻」芒果雪條之後就問阿姐有冇得換芒果雪條😁每一個爐都有個抽風機,食完都唔覺頭髮同個身都有陣韓燒味👌🏻係不久嘅將來我都應該會再幫襯Running燒,呢個時段人頭費連加一$214#openrice訂位有優惠
每一個爐都有個抽風機,食完都唔覺頭髮同個身都有陣韓燒味👌🏻
#openrice訂位有優惠