2009-12-25 6 浏览
其實我只去過一次,唯一的記憶是「黑」和「慢」,整間餐廳實在太黑了,如果食物裏面有曱甴一定看不見。此外上菜速度亦令人發’monk’,可能是廚房太細做唔切。谷氣一輪才有野食,就算多好食都冇心情啦!
2009-10-28 39 浏览
第1次去食呢間野,早1日訂位會有9折,環境都OK,不過餐廳唔大,但都可以坐出面如果鐘意熱熱地 食左兩個月終於打番啦...細細間餐廳,但職員都幾多,唔會好耐都冇人理你,個waiter仲好細心咁介紹有咩好食 salad...可以選豪"or salad,但我食salad,都幾大碟,但d 噪"都勁酸..但d料係好味,d菜都新鮮 soup...唔記得飲左d咩野.. 主菜...食左個姐酒牛x意粉...d味幾濃呀...好大碟...食唔曬呀... 另1主菜...鵝肝意大利飯...我鐘意食呢個多d...有兩大piece既鵝肝一碟...好好味 食飽飽都仲叫左兩個dessert...一個係火焰咩野...總之有火個個...不過快到...未影得切,已經熄左 ok..但普通左少少...點解好重酒味咁 另一個係朱古力類似thunder既野...等左我地20分鐘..唔推介人地食呢個..1..呢個價錢但個dessert唔係好大...2..唔係好特別..3...佢用d mousse做上面..唔會溶..但我鐘意雪糕多d..4.某一間既chocolate thunder好食好多倍...我之前都打過個間野 我覺得成餐環境唔好睇
食左兩個月終於打番啦...

soup...唔記得飲左d咩野..

ok..但普通左少少...點解好重酒味咁

我覺得成餐環境唔好睇少元朗..入到去真係tst都係差5多姐...仲有外國人食...個鵝肝飯必食..但甜品去第2度食..2個甜品都要over $100.抵唔抵你地食完咪知~

salad
皇牌
相機冇電
2009-08-04
皇牌
  • 鵝肝意大利飯
2009-09-04 8 浏览
今次係第二次黎Savour Cafe dinner~~真係食過返尋味呀! 上次食左一次之後成日心思思~~今次叫左以下幾款~1. 黑松露鵝肝意大利飯 (極加推介)~ 真係好好好好味呀! 個鵝肝面係卜卜卜卜脆架!!! 2. 黑松露西冷 (呢個都尚可)~~ 唔太特別~3. 朱古力軟心Pudding~~ (不可不吃)~~~ 朱古力唔太甜, 味道岩岩好!!!~ 正呀!!要左一個餐(加$30)~~~ 要左個黑醋炸蝦沙律 + 餐包 + 忌廉湯~ (好好味呀!!!)I will be back !!~~Nice !!~
今次叫左以下幾款~

2. 黑松露西冷 (呢個都尚可)~~ 唔太特別~

(好好味呀!!!)
I will be back !!~~
Nice !!~

2009-09-04
2009-08-05 12 浏览
在元朗, 能吃到水準不錯的西餐並不多, 同區已逐一試過, 唯這家yan 介紹之後未試的. 是夜心情欠佳, 二人選擇來到靜一靜., 舒舒服服吃個西餐. 以為地點不便, 人一定不會多? 平日七時到來, 基本上已滿坐.幸好早到一步不用等位. 餐牌內main course 價格絕不便宜, 沒有set dinner 的情況下, 一個牛扒索價近二百或更高. 意粉亦近百元, 令我立即覺得自己身處中環soho 一樣, 然而這裡仍坐無虛席, 難道內有乾坤? 雖然沒有 Set dinner, 仍有不少 add value優惠, 加 $38 /位 有appetizer + 湯. 後來侍應又推介即開生蠔, 心癮起, 來兩隻好了. 美國品種, 新鮮程度一般, 海水味不重. 先來麵包藍: 麵包條明顯呈乾硬化狀態, 可略去. 小圓包及蒜蓉法包反而烘得夠熱夠脆, 還附上烤蒜頭, 夠誠意吧~ 南瓜忌廉湯: 黃澄澄的樣子看似很平凡, 但原來味道出乎意料地叫好, 十分香濃且甜美可見用料十足.意式什菜湯: 喝過前者頓時感到失色, 因為質感太稀.吉列大蝦沙律: 那隻炸蝦的配搭有點奇怪, 炸粉頗厚, 東洋味重. 沙律

意式什菜湯: 喝過前者頓時感到失色, 因為質感太稀.
吉列大蝦沙律: 那隻炸蝦的配搭有點奇怪, 炸粉頗厚, 東洋味重. 沙律菜則不過不失.
芝士焗磨菇: 以份量而言可真太少, 不過那能拉出一絲絲芝士的感覺又挽回一點點分數, 多汁的磨菇上鋪上厚厚的芝士, 焗得幾香..

主菜方面, 平日不好紅肉的我, 今夜心血來潮要求一試比安X 餐廳貴近三倍的烤澳洲牛扒, 一等再等, 足足 45 分鐘才有得吃, 外面看來烤得不錯, 但生熟程度還是拿揑得不太好, 原本 MEDIUM 竟變了近 DONE的地步, 唉.... 幸而肉質還好, 至少不像擦膠般, 近邊位因肥膏較更甘香, 有肉味.

愛吃 AL DENTE 口感意粉的我, 一定不會錯過這裡的意粉項目, 香草羊肉粒炒特大貝殼粉有趣又未試過, 上枱一刻沒想到貝殼會這樣的 SIZE, 比湯羹更大不能一口一個. 我第一個直覺是應該把羊肉粒放入貝殼粉同吃, 羊肉帶一點羶香且不太淋身, 貝殼粉沾滿香草汁更是彈牙可口. 整道菜都吃得滿意.

今日真的吃下很多紅肉, 沒有胃納再ORDER 甜品及飲品, 如此價位可能未必有再來機會了.
元朗SOHO?
BREAD & SALAD
拉出 CHEESE 的菇菇~~
估你唔到南瓜湯~
5成變左8成
珍寶香草貝殼粉~
2009-07-22
元朗SOHO?
BREAD & SALAD
拉出 CHEESE 的菇菇~~
估你唔到南瓜湯~
珍寶香草貝殼粉~
2009-07-06 10 浏览
同幾位老朋友在元朗歡聚, 想吃西餐, 睇openrice見呢間食評唔錯, 價錢又ok, 一於訂位試試! 未到時間, waitress已打來問位置, 但準時去到都要等一會才可入座, 因為full house! 估唔到位置較偏遠, 但依然高朋滿座, 可見食物應該有水準!我們商議一輪後, 頭盤決定點了三份餐湯, 一份炸蝦沙律, 主菜有西冷牛扒, 羊架, 雞扒及我摯愛煎魚!餐湯-菠菜湯: 一睇便知龍與鳳, 絕對誠意之作, 將菠菜打融後煮成的忌廉湯, 喝一口非常滑溜, 很creamy! 非一般白汁菠菜忌廉湯能相比! 最難得係大大碗, 飲晒很滿足!! 配埋一塊蒜蓉多士, 無得彈!炸蝦沙律-我沒有試過, 但賣相唔錯! 鬼佬沙律菜配上黑醋汁, 應該ok!!煎魚(唔記得菜名!)-賣相算精緻, 份量亦算多, 自己點了薯菜, 薯仔係焗薯, 不過唔係原隻焗, 但整體味道唔錯!! 收貨!雞扒, 西冷扒及羊架我沒有吃過, 所以沒有任何comment, 不過從賣相及朋友的評語, 絕對合格! 到最尾, 點了餐飲, 但我們還是很任性, 再另外叫多件朱古力軟心旦糕加雪糕!! 這才是一餐完美法國餐吧!!希望下次再有機會來試

希望下次再有機會來試其他款式!
餐湯&蒜蓉包
羊架
西冷扒
雞扒
2009-06-28 8 浏览
終於我都走出香港島 / 尖咀 / 旺角,今次勇闖元朗區。約了一位好久不見的朋友於元朗晚飯,當然要請她這位地頭蟲介紹一下好的餐廳。於是我們便來了這裡。地點可說是旺中帶靜,968落大棠路後走大約5分鐘便到了。餐廳不算很大,但環境裝修倒是很有情調,即使只是兩個女孩子談談心也覺浪漫。請侍應前來介紹,態度誠懇有禮,也介紹得很詳盡。老實說,價錢比我想像中的有點貴,沒有想到在元朗用餐會去到這個價位,所以對這餐不禁有點期望。點餐過後,前來個 Bread basket。我這個餐包怪,對餐包的喜好幾近瘋狂程度。餐包上檯,有圓圓的餐包、蒜蓉包和麵包條,其實它們都沒有什麼問題,只是又不是我吃了會喜歡的那種,可能是不夠熱? 又或者是有點 "翻叮" 的感覺,表面有點硬硬的。這個 "intro" 有點失望啊......starter: 翡翠螺翡翠螺基本上只要沒有沙就會好吃,這裡做到了。而點的sauce很不錯,開胃之餘帶輕微酒味,good!soup: 白松露忌廉湯很香,而且很 creamy,推介!main dish: 白松露雜菌天使麵朋友點的,是她的 favourite,我試了一口,實在是相當不錯,但因為同樣是 cr

終於我都走出香港島 / 尖咀 / 旺角,今次勇闖元朗區。

starter: 翡翠螺
soup: 白松露忌廉湯
很香,而且很 creamy,推介!
main dish: 白松露雜菌天使麵
朋友點的,是她的 favourite,我試了一口,實在是相當不錯,但因為同樣是 creamy 的關係,朋友吃不完整碟,大概份量可以稍作調整吧?!
main dish: 蜜糖汁烤厚豬扒
就實在的,這個 course 非常好吃!終極推介!豬扒肉質鬆而不散,有口感之餘又不會黏牙,而且蜜糖汁甜度剛好,真的很回味!

除了餐包不太好之外,其他的都很不錯,有機會再約朋友在元朗晚飯的話,必再光顧~

• 蜜糖汁烤厚豬扒
2009-06-01 12 浏览
去完白泥睇日落…就同BF去左呢間難得係元朗都咁有情調既意大利餐廳。服務一流…介紹詳盡。意大利菜湯同個白菌湯都好濃好好味…最好味係個鵝肝意大利飯…我同BF都食到好飽…佢個10安士肉眼朳都好正…我ORDER左MEDIUM ,好少真係做到外脆內嫩…好正…太飽…無食甜品…埋單…唔係便宜…但起碼覺得值…下次要試生蠔同甜品

服務一流…介紹詳盡。
意大利菜湯同個白菌湯都好濃好好味…

太飽…無食甜品
埋單…唔係便宜…但起碼覺得值…
下次要試生蠔同甜品

2009-05-31
  • 鵝肝意大利飯
2009-05-07 34 浏览
昨天同朋友慶祝生日,原本打算去尖沙咀食扒的,但太貴,其中一個朋友提議來這裏,於是就轉了來這裏,我都唔知原來呢度有間意大利餐廳,訂左8點,餐廳不是好多人,四周都是燈串,好有情調,燈光柔和,環境不是好大,但都幾舒服.我們四個人叫了三個主菜,每個主菜加30元可跟餐湯及前菜:三個忌廉湯-好味喎,不過我覺得咸左少少,可能太多煙肉的關係,但都幾大碗及rich的餐飽一籃-有四條麵包條,ok,五個細細個的麵包,都幾香脆好味,四件多士,好香好脆,食完麵包及飲完湯都飽飽地主菜:西冷牛扒-都好大塊,幾淋及多汁,配黃芥辣及薄荷醬食,好入味,好香口呀.有些配菜,薯蓉等羊鞍-呢個我覺得肥左少少,但都不太酥,味道都好味,幾大份,有些薯菜及紅蘿蔔粒用蕃茄汁煮,幾特別鵝肝飯-仕應說可以把鵝肝整爛跟飯一起食,會冇咁油,但我地冇將全部都整碎,留返一件係咁食,好脆,都幾特別,d飯又有鵝肝味.好味好飽啦,但我地再叫了兩個甜品一齊食,一個火焰焦糖燉蛋,一個心太軟個心太軟都幾好味,配了朱古力慕絲食,但中間的朱古力醬不是好流出嚟,不會太甜,好味呀火焰焦糖燉蛋好靚呀,點著左有火,我們當生日蛋糕同朋友切,哈哈!味道都好味,焦糖好脆及燉蛋

我們四個人叫了三個主菜,每個主菜加30元可跟餐湯及前菜:

主菜:

火焰焦糖燉蛋好靚呀,點著左有火,我們當生日蛋糕同朋友切,哈哈!味道都好味,焦糖好脆及燉蛋不會太甜.

呢度的服務好好,成日都有仕應幫你加水,所有的菜來到,都有仕應會問你要不要黑胡椒,其它配料等,朋友說去洗手間的時間見到原來餐廳不算大,但有好多仕應的,所以服務真的好好.

2009-05-06
2009-04-11 20 浏览
好味的主菜~ 招牌菜鵝肝義大利飯 不錯不錯氣氛服務都好好~這個令整體評分也高左甜品也不錯~ 好開心ge火焰焦糖笨蛋(燉蛋) ~ 如果西菜以元朗區方面來講 這裡是不錯的選擇 同女朋友開開心心過左個小浪漫生日夜~
好味的主菜~ 招牌菜鵝肝義大利飯 不錯不錯
氣氛服務都好好~這個令整體評分也高左
甜品也不錯~ 好開心ge火焰焦糖笨蛋(燉蛋) ~
如果西菜以元朗區方面來講 這裡是不錯的選擇
同女朋友開開心心過左個小浪漫生日夜~

2008-12-05
庆祝纪念
生日
2009-03-08 4 浏览
借生日飯的一餐給個笑面. 我是由衷的感激元朗開了這家餐廳.還記得savour剛開業時, 從遠處看到多了這麼一圈藍光落在大渠後僻靜處, 很冷艷很高不可攀. 我是待了幾個月才試的. 奇怪是餐廳裡感覺溫暖得多, 讓人很放鬆, 談天談心, 也很自在.吃的方面, 最稱心是吃頭盤. 跟餐的頭盤每天有三款, 按當天來貨而定, 餐牌上未必有, 感覺新鮮, 味道也自然好, 是每次路途上讓饞蟲引頸以待的. 選擇一般有沙律和菌類, 有時還有三文魚, 翡翠螺, 法國鵪鶉...主菜有幾款招牌的, 每次吃也不厭. pizza有風乾火腿水牛芝士薄餅, parma ham片得飛薄, 跟mozzarella和蕃茄配合得天衣無縫, 剛剛好是意大利吃到的味道. (元朗的其它意大利餐廳, 有類似的pizza, 但不曾有這種味道.) 肉類有黑豚豬扒和"海鮮價"的牛扒, 豬扒有分medium和well-done, 別的餐廳未試過, 但又真的比其它餐廳的好吃很多. 飯類有鵝肝意大利飯, 雖然這裡的鵝肝烹調跟用料並非最好一類, 但亦是中上之作, 混到risotto裡去吃更加聰明. 其實啊, 聽經理的推介一般沒錯 (只是價錢較為高昂
借生日飯的一餐給個笑面. 我是由衷的感激元朗開了這家餐廳.

其實啊, 聽經理的推介一般沒錯 (只是價錢較為高昂 =p)

甜品我喜歡吃warm chocolate pudding. 這裡的比較甘苦, 不很甜, 但感覺醇度很高, 苦得來讓人飄飄然.

吃的時候快樂, 吃飽了坐著也不知時日過.
不少次把玩茶匙聊得出神時, 原來已經四五個小時了...
2009-03-06
2009-01-06 18 浏览
My friend and I ate at your restaurant for the first time last week, and I just wanted to tell you that we THOROUGHLY enjoyed it! Our friends had dined with you the prior night (also their first time) and told us they enjoyed your restaurant.We were seated immediately, which was impressive enough on a Friday night. We thought we would have another long wait. Our waiter was energetic and enthusiastic, extremely helpful and attentive, and very personable.The wine menus were also very impressive, a
The wine menus were also very impressive, and I enjoyed the red house wine. The food was DELICIOUS –here are the highlights of our entire meal
Appetizer -
Foie gras - crispy outside and buttery soft inside. Good!
Alaska crab leg - still juicy, taste fresh and moist – although it is cooked and blast frozen.
Soap
Cream Mushroom soup – Creamy with bite-sized pieces, just love it!
Main dish
Rib eye steak – It was HUGE! It was also very tender and has nice marbling, providing the steak with a rich flavor.
Pork Chop – It was juicy, tender, and very nicely cooked.
The meal was finished with Chocolate pudding and Cream Brulee – it was on FIRE!
I must say that my friend is one of the most picky Cream Brulee eaters I have ever seen (she admits this - I'm not telling on her!) and her face lit up when she took the first bite. She was so disappointed when she couldn't finish it because she was so full from the rest of the meal.
I love Chocolate and Chocolate desserts – especially they were made of dark chocolate, not so sweet, incredible!!
2008-12-30 13 浏览
見甘多人讚呢間出品好, 所以就趁朋友生日, 請佢來"豪"一次來到門口, 見到入面大約係六成滿, 有兩張卡位俾人訂左侍應發現我們無訂台, 搞左一輪先俾我地入去** 但到我地走個時, 個兩張台都係無人來坐的, 浪費 ***事先我已經係呢度睇左其他人的食評所以好快就點好左食物1. 意大利飯配鵝肝, $148 原本我係想轉黑松露意大利飯配大蝦的, 但問左兩個侍應都搞唔掂, 所以都係按餐牌叫的好了 2. 特級西冷, 5成熟 $208另加 $30轉了做set (多了頭盤同餐湯)頭盤煙鴨胸沙律, ok炸軟腳蟹, 唔得, 多油又唔熱, 係一早炸定的貨仔麵包有三款, 連同頭盤一齊來的, 但餐湯要5-10分鐘後先到, 有點怪麵包條, 夠脆蒜蓉包, 微暖而已圓包仔, 都只係暖暖地而已餐湯什菜湯, 太甜, 可能落左好多番茄蓉去煮忌廉粟米湯, 又落得太多cream主菜鵝肝意大利飯, 意大利飯有咬口, 鵝肝夠厚身, 但煎得太熟, 無入口即溶的感覺, 唔合格西冷扒, 5成熟, 失敗之作, 薄身又多筋, 切開一點肉汁/血水都無, 入口一點也不juicy食完show左切出來的筋同肥膏俾侍應睇一句"我會向經理反映"

來到門口, 見到入面大約係六成滿, 有兩張卡位俾人訂左
侍應發現我們無訂台, 搞左一輪先俾我地入去

事先我已經係呢度睇左其他人的食評
所以好快就點好左食物

2. 特級西冷, 5成熟 $208

另加 $30轉了做set (多了頭盤同餐湯)

頭盤
煙鴨胸沙律, ok
炸軟腳蟹, 唔得, 多油又唔熱, 係一早炸定的貨仔

麵包條, 夠脆
蒜蓉包, 微暖而已
圓包仔, 都只係暖暖地而已

餐湯
什菜湯, 太甜, 可能落左好多番茄蓉去煮
忌廉粟米湯, 又落得太多cream

主菜

食完show左切出來的筋同肥膏俾侍應
一句"我會向經理反映" 就算了

之後見佢拎本餐牌過來, 以為送甜品/飲品 俾我地補數
原來只係問我地是否會order 甜品
梗係唔要啦

連埋加一 $458, 超唔抵, 所以我一蚊貼士都無俾
因為甘既價錢, 品質不可接受,
食完之後, 我不會推薦俾其他朋友,

環境 : 係唔錯的, 有情調, 適合拖友來食
招呼 : 都ok啦

但甘既價錢, 我寧願去食 mix&match, 或者 oliver了
2008-12-17 11 浏览
dec 13, 08,2人嚟dinner : 1) 麵包籃 (免費)-先食蒜蓉包,又暖熱又脆-再食麵包條,乾脆,呢個就開始蘸上黑醋伴嚟食,酸酸甜甜-後食圓包,仲好暖熱,個皮漲卜卜,內軟-呢個麵包籃好有質素,絶對喺個好開始,希望之後嘅幾味對辦啦~~~~ 2) rack of lamb餐-只要叫個主菜+$30就可以變成餐i) 帶子凱撒沙律-另外仲有翡翠螺, 薄切生牛肉片嘅選擇-個菜都新鮮,但個帶子就唔喺真帶子,質感好似蟹柳咁,所以唔會有鮮味 ii) 番茄什菜湯-另外有個甜椒選擇-口感小"杰"身,但無落到cream嗰種-呢個以什菜湯嚟講,味道幾豐富,做法好特別咁帶辣,我都免強ok-裡面真喺有幾多蔬菜粒-很不錯呢,有驚喜 iii) rack of lamb-叫咗7成-2件都幾厚身吓-肉都幾嫩,cut落去有好輕微血水,我反而喜歡咁樣,免得過老-不過略嫌無嘜羊味 3) 心太軟-因同友人講過有串燒下場,所以佢話唔好叫甜品-我即刻同佢講,咁我主打,你食少少啦-個心太軟1cut落去就知唔脆,仲有少少韌,唔流心,就呢2樣嘢已大大扣分-幸好朱古力味都濃,而且反而做得不錯嘅喺旁邊嘅朱古力mousse,個質感好
dec 13, 08,2人嚟dinner :

1) 麵包籃 (免費)
-先食蒜蓉包,又暖熱又脆
-再食麵包條,乾脆,呢個就開始蘸上黑醋伴嚟食,酸酸甜甜
-後食圓包,仲好暖熱,個皮漲卜卜,內軟

2) rack of lamb餐
-只要叫個主菜+$30就可以變成餐
i) 帶子凱撒沙律
-另外仲有翡翠螺, 薄切生牛肉片嘅選擇

ii) 番茄什菜湯
-另外有個甜椒選擇
-口感小"杰"身,但無落到cream嗰種
-裡面真喺有幾多蔬菜粒
-很不錯呢,有驚喜

iii) rack of lamb
-叫咗7成
-2件都幾厚身吓
-不過略嫌無嘜羊味

3) 心太軟
-因同友人講過有串燒下場,所以佢話唔好叫甜品
-我即刻同佢講,咁我主打,你食少少啦
-幸好朱古力味都濃,而且反而做得不錯嘅喺旁邊嘅朱古力mousse,個質感好似朱古力truffle中間嘅朱古力蓉咁,有少少凍,好綿

- 估唔到裡面嘅裝修好有soho feel, 有水晶燈, 有暗暗嘅情調

- 其實以咁嘅質素嘅環境,以元朗區真喺好難搵,但佢收嘅價$$$$,亦喺同區難搵,完全拍得住soho

- 見佢做緊hsbc信用咭9折優惠
無意中睇到這間Savour Cafe餐廳,看食評不錯,所以男友決定和我一試XD迷路很久終於來到..氣氛不錯呢,經理和待應態度好好,令人在這個環境好舒服啊~~那個經理還主動提意幫我們合照^^ 點了:黑松露野菌意大利飯伴法國鵝肝 羊鞍 南瓜忌廉湯 藍梅芝士餅黑松露野菌意大利飯伴法國鵝肝超正,值得推介,套男友的話入口即溶南瓜忌廉湯,OK,不知怎樣說,但好味的,但D面包食完都快飽了=.=羊鞍,6成熟,應該熟D會好食D 藍梅芝士餅,最後的甜品,好飽但都食了,不錯呢~
點了:黑松露野菌意大利飯伴法國鵝肝
羊鞍
南瓜忌廉湯
藍梅芝士餅

羊鞍,6成熟,應該熟D會好食D
藍梅芝士餅,最後的甜品,好飽但都食了,不錯呢~
  • 黑松露野菌意大利飯伴法國鵝肝
2008-10-02 9 浏览
我系好小寫食評ga,但我都系好支持lee間cafe.我都有成两個多月冇去啦.我至愛既鵝肝飯.加左$10,都好明白.但都好值得.今日去食dinner___加左$30轉setstarter~生牛肉什菜,凱撒saladsoup ~甜椒忌廉湯,再加$20轉埋個好味牛尾湯main crouse~鵝肝飯,是日推介m7和牛個反真系做得好好,鵝肝都系做到外脆內軟.$148真系低食和牛以$388黎講系直得一試.都算不錯.但成數就熟左d.仲有叫左杯$68既餐后酒...勁好飲呀.不過現在好似旺左好多.要等枱同埋服務已經冇之前咁周到.
我系好小寫食評ga,但我都系好支持lee間cafe.
今日去食dinner___加左$30轉set
starter~生牛肉什菜,凱撒salad
soup ~甜椒忌廉湯,再加$20轉埋個好味牛尾湯
main crouse~鵝肝飯,是日推介m7和牛
個反真系做得好好,鵝肝都系做到外脆內軟.$148真系低食
和牛以$388黎講系直得一試.都算不錯.但成數就熟左d.
仲有叫左杯$68既餐后酒...勁好飲呀.
不過現在好似旺左好多.要等枱同埋服務已經冇之前咁周到.

• 鵝肝飯(如怕so味既可試其他)