2022-11-06
。Burrata ($110) - Burrata非常軟滑creamy,滿滿奶香,刨成薄片的脆玉瓜用醋漬過,就咁食不錯,但同burrata未覺得特別夾。。Project Salad ($85) - 沙律反而有驚喜,羅馬生菜軟嫩鮮甜,配埋個honey mustard dressing好清新開胃。。Tartufa Pizza ($180) - 黑松露mascarpone芝士pizza,一上枱已經聞到好香黑松露和芝士及火腿的鹹香味,非常吸引,食落亦都好香口,pizza底夠薄,但會有點濕,大致都不錯。。Pici Tiramisu/ White chocolate mousse ($65/each) - 唔洗多講,tiramisu係集團signature,好cream唔會太重酒味。而White chcoclate mousse都幾有驚喜,可能加了raspberry醬,唔會覺得好漏,味道亦不錯。