餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2022-06-27 53 瀏覽
星期日約朋友去銅鑼灣行街街🤓係金百利眾多餐廳入面揀左食傷心酸辣粉😉睇餐牌個時真係選擇困難症👀湯麵撈麵都有各有幾款🤩最後揀左 酥香脆豬腩 套餐✨估唔到可以係傷心酸辣粉食到咁高質嘅脆豬腩🤤熱辣辣炸起嘅豬腩炸到脆卜卜😋睇落好似好肥膩咁~但其實好多肉汁好Juicy架🥰套餐仲包埋一杯冷泡白桃烏龍茶🍵濃濃嘅烏龍茶~滲透住微微嘅白桃味😍碗米線我揀左豬骨湯💞上面有大量榨菜、芫荽蔥粒、肥瘦適中嘅肉碎💓最欣賞係啲花生粒😝浸左湯都仲係好脆口!好食😋朋友叫左一碗豬大腸滷蛋酸菜米線🍜酸菜比得好多😇豬大腸滷水得入味🤩滷蛋都好大隻!另外我地仲叫左招牌大腸頭share食😍呢個絕對係兒時回憶嘅味道🫶係街頭嘅炸豬大腸呀喂😍炸到超級香脆!一啲都唔油冧冧😌點埋個泰式辣醬食另一番風味💗佢仲要係清潔得好乾淨無晒啲肥膏😇果然係招牌菜☺️好推介鍾意食炸大腸嘅朋友呀❤️傷心酸辣粉 (金百利廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場5樓R3室R3室
星期日約朋友去銅鑼灣行街街🤓
係金百利眾多餐廳入面揀左食傷心酸辣粉😉

睇餐牌個時真係選擇困難症👀
湯麵撈麵都有各有幾款🤩

最後揀左 酥香脆豬腩 套餐✨
估唔到可以係傷心酸辣粉食到咁高質嘅脆豬腩🤤
熱辣辣炸起嘅豬腩炸到脆卜卜😋
睇落好似好肥膩咁~
但其實好多肉汁好Juicy架🥰

套餐仲包埋一杯冷泡白桃烏龍茶🍵
濃濃嘅烏龍茶~滲透住微微嘅白桃味😍

碗米線我揀左豬骨湯💞
上面有大量榨菜、芫荽蔥粒、肥瘦適中嘅肉碎💓
最欣賞係啲花生粒😝
浸左湯都仲係好脆口!好食😋

朋友叫左一碗豬大腸滷蛋酸菜米線🍜
酸菜比得好多😇豬大腸滷水得入味🤩滷蛋都好大隻!

另外我地仲叫左招牌大腸頭share食😍
呢個絕對係兒時回憶嘅味道🫶
係街頭嘅炸豬大腸呀喂😍

炸到超級香脆!一啲都唔油冧冧😌
點埋個泰式辣醬食另一番風味💗
佢仲要係清潔得好乾淨無晒啲肥膏😇
果然係招牌菜☺️
好推介鍾意食炸大腸嘅朋友呀❤️

傷心酸辣粉 (金百利廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場5樓R3室R3室
2022-06-26
  • 酥香脆豬腩
  • 招牌大腸頭
2022-06-22 49 瀏覽
態度極度惡劣,下午2點外賣自取等成45分鐘先有得拎有哂記錄,我係熟客幫襯過10幾次,每次態度都好差,我都習慣咗冇投訴過,但係今次個收銀實在太串態度極度惡劣,令我第一次喺OpenRice寫評論。坦白講你好full好忙,關我咩事啫做咩發脾氣落我度,唔想做生意就唔好開門啦。另外,叫得外賣一定係趕㗎喇都係想快啲有得食,下午兩點叫嘅外賣竟然要等40分鐘先有得拎,唔會再幫襯,啲嘢食嘅份量又越嚟越細,各位想俾人黑面就去啦
態度極度惡劣,下午2點外賣自取等成45分鐘先有得拎

2022-06-20 81 瀏覽
今日忽然間好想食酸辣嘢, 所以就去咗 ❥⧽ 傷心酸辣粉 ❥⧽ 食lunch 喇。𓊈水煮鮮牛肉 ✧ 傷心酸辣粉 ✧ 涼拌黑木耳𓊉水煮鮮牛肉好嫩滑呀, 味道香濃, 但唔會太嗆喉。酸辣粉有肉碎, 花生同炸菜喺面, 薯粉煙韌, 如果覺得太辣, 可以食涼拌黑木耳中和返。𓊈自選麻辣串串𓊉我揀咗20串, 小辣, 有泡椒肥牛, 香茜肥牛, 芝士豆腐, 滑牛肉, 豬腩片, 豬大腸, 花枝丸, 牛肚, 豬皮, 魷魚, 黑木耳, 薯仔片, 豆皮, 豆卜, 青瓜。每串都係一件/ 一片, 可以一次過試曬好多唔同種類嘅嘢食, 好正。𓊈酸辣土豆絲 ✧ 涼拌炸醬晶絲薯粉𓊉涼拌薯粉真係好好味, 份量十足。酸辣土豆絲整得好爽脆惹味。✧✧ 整體食物都好食呀, 辣到我流曬鼻水, 正。

𓊈水煮鮮牛肉 ✧ 傷心酸辣粉 ✧ 涼拌黑木耳𓊉

𓊈自選麻辣串串𓊉

𓊈酸辣土豆絲 ✧ 涼拌炸醬晶絲薯粉𓊉
涼拌薯粉真係好好味, 份量十足。酸辣土豆絲整得好爽脆惹味。

✧✧ 整體食物都好食呀, 辣到我流曬鼻水, 正。
水煮滑牛肉
自選麻辣串串
傷心酸辣粉
涼拌黑木耳
涼拌炸醬晶絲薯粉
𝐵𝐿𝑈𝐸 𝑇𝑈𝐸𝑆𝐷𝐴𝑌🦋工作壓力大,有時會想食d辣野衝擊一下味蕾😉放工約埋兩個朋友去食麻辣野🤓係香港食麻辣串嘅地方唔多偶然發現傷心酸辣粉銅鑼灣分店有得食😊而且價錢唔貴!最平個Set $88都有20串!🫢麻辣串我揀左BB辣👶🏻已經好夠惹味🏆一定要食呢度嘅豬大腸!佢先係滷水過嘅,再浸上麻辣汁,勁正!✅另外仲揀左蓮藕、百葉結!都係掛汁一流嘅!💪🏻當然唔少得我最鍾意食嘅芝士腸啦😃朋友叫左碗招牌傷心酸辣粉配口水雞😻呢個佢揀左中辣!啱晒重口味人士食呀!辣辣麻麻得超過癮!口水雞無雪味,肉質滑溜爽彈👌味道啱啱好!非常推介!下午茶價連飲品只係$50超級抵食!🫢🫢另外叫左份胡麻手撕雞撈烏冬,手撕雞份量都幾多🤤胡麻醬汁比得一啲都唔孤寒!!!!撈埋啲青瓜同凍烏冬一齊食!呢個餐仲送埋涼粉奶茶🥤茶味香奶味濃 正呀🧡$48/ set我就叫左個特盛米線配冬陰公湯,超多餸包括雲耳,肥牛,墨魚丸,牛丸,大大碗超抵食🙂 $43/ set ( 凍0茶加$3)因為放工放得早,趕得切六點前下午茶時段食,叫到成枱都係野食,埋單只不過係二百幾蚊!CP值真係非常高🤓@sourspicynoodle 📍𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟:傷心酸辣粉
𝐵𝐿𝑈𝐸 𝑇𝑈𝐸𝑆𝐷𝐴𝑌🦋
工作壓力大,有時會想食d辣野衝擊一下味蕾😉
放工約埋兩個朋友去食麻辣野🤓
係香港食麻辣串嘅地方唔多
偶然發現傷心酸辣粉銅鑼灣分店有得食😊
而且價錢唔貴!最平個Set $88都有20串!🫢
麻辣串我揀左BB辣👶🏻已經好夠惹味🏆
一定要食呢度嘅豬大腸!
佢先係滷水過嘅,再浸上麻辣汁,勁正!✅
另外仲揀左蓮藕、百葉結!都係掛汁一流嘅!💪🏻
當然唔少得我最鍾意食嘅芝士腸啦😃

朋友叫左碗招牌傷心酸辣粉配口水雞😻
呢個佢揀左中辣!啱晒重口味人士食呀!
辣辣麻麻得超過癮!

口水雞無雪味,肉質滑溜爽彈👌
味道啱啱好!非常推介!

下午茶價連飲品只係$50超級抵食!🫢🫢

另外叫左份胡麻手撕雞撈烏冬,
手撕雞份量都幾多🤤
胡麻醬汁比得一啲都唔孤寒!!!!
撈埋啲青瓜同凍烏冬一齊食!

呢個餐仲送埋涼粉奶茶🥤茶味香奶味濃 正呀🧡
$48/ set

我就叫左個特盛米線配冬陰公湯,超多餸

CP值真係非常高🤓

@sourspicynoodle

📍𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟:
傷心酸辣粉 (金百利廣場)
銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場5樓R3室
2022-06-13
  • 麻辣串
  • 口水雞
  • 胡麻手撕雞撈烏冬
  • 特盛米線
  • 傷心酸辣粉
App落單以為快啲,差唔多時間落到去個app話可以拎,但係包都未包好仲話叫我等等多10分鐘先話仲包緊,天氣咁熱我等左15分鐘先拎到,嗰陣時又冇乜人非凡忙時段點解啲態度可以咁冇下次
等多10分鐘先話仲包緊,天氣咁熱我等左15分鐘先拎到,
嗰陣時又冇乜人非凡忙時段點解啲態度可以咁
冇下次
2022-05-13 81 瀏覽
食傷心酸辣粉對上一次都唔知幾多年前突然好想食就同朋友一齊係open rice叫外賣首先要讚下open rice連碗麵可以多酸少酸都有得揀真係好好講返個麵,唔洗出聲都已經分湯好細心而味道我揀左多酸微辣,佢調得好好因為出面有d多酸的話,就會酸到好誇口感剛剛好,彈牙但唔會硬
食傷心酸辣粉對上一次都唔知幾多年前
突然好想食就同朋友一齊係open rice叫外賣

講返個麵,唔洗出聲都已經分湯好細心
而味道我揀左多酸微辣,佢調得好好
因為出面有d多酸的話,就會酸到好誇
口感剛剛好,彈牙但唔會硬
2022-04-01 160 瀏覽
食左幾次都知道佢嘅雞份量好少,所以最近都改叫加大碼嘅餐,其實都唔係特別多好多雞,但今日好離譜!加大碼嘅雞得都係得兩舊肉,其他全部係皮、骨⋯其實你哋有無諗過食客感受?呢D皮、骨你哋自己會食嗎?正常都應該斬左掉左佢,人哋俾錢食埋呢D真係好嬲好失望!好過分!我一直都係忠實粉絲,但呢幾年真係越嚟越差!老板們你哋應該給員工適當培訓!晤應該俾呢D骨頭、淨雞皮人!其實北角那間好好多!又有禮貌!銅鑼灣呢間真係要檢討一下,尤其職員一幅寸嘴樣真係見到唔開胃!無下次!😪
口水雞加大餐
外賣自取
因疫情嚴重夜晚唔可以堂食,每晚都揀有乜好食外賣。經朋友介紹咗一間幾正嘅外賣打邊爐,小編又真係未試過外賣打邊爐喎,就去試吓。傷心酸辣粉有好多間分店,遍布港九新界共9間分店,梗有一間喺左近。小編揀咗銅鑼灣分店,半個鐘就可以返到屋企。疫情期間,他們有同心抗疫外賣火鍋套餐,共4款,包括重慶麻辣雞煲、胡椒豬肚雞煲、重慶香辣烤魚同老檀酸菜烤魚,4款都好正,價錢由細份嘅$99到$169,一啲唔貴呀,小編揀咗胡椒豬肚雞煲就立刻訂。當晚在預訂時間去到分店,等咗一陣他們已經將食物pack好可以畀我攞走,非常有效率,而食物亦pack得好整齊企理,加上摸到嗰食物盒好熱,新鮮,抵讚👍。半個鐘返到屋企,摸下嗰湯仲熱,拆開原來有三盒咁多,一盒火鍋配料,兩盒係雞湯底,兩盒嘅湯底加上裏面啲雞好多,真係畀足料,係多到怕兩個人都食唔晒,抵讚👍。另一盒火鍋配料,有肥牛、腸仔、花枝丸、牛丸、蟹柳、雪耳、薯粉同生菜,一大盒,材料豐富又新鮮份量又適合兩人,抵讚👍。急不及待快快起嗰爐煮熱嗰湯,嗰胡椒豬肚湯好正好好味,雞好滑豬肚亦爽,仲有兩盒飲品,十個讚啦👍。整體嚟講呢個二人餐豐富又抵食,絕對值得一試。👍

整體嚟講呢個二人餐豐富又抵食,絕對值得一試。👍
2 分鐘 (外賣自取)
2022-03-09 161 瀏覽
無晚市既日子真難搞😮‍💨不過好彩而家外賣都方便最近試左 傷心酸辣粉既抗疫外賣火鍋套餐 有四個湯底可以揀 有重慶麻辣雞煲, 胡椒豬肚雞煲,重慶香辣烤魚同老檀酸菜烤魚款款都好吸引😋今次試左老檀酸菜烤魚烤魚原條上勁大條 表面煎得金黃香脆 魚肉非常多同好嫩滑 🙌🏻配埋鹹酸度適中既酸菜湯底真係非常惹味💯火鍋配料包括有肥牛,花枝丸,腸仔,蟹柳,牛丸,雲耳,生菜同薯粉 種類都算多 而且每一款都好不錯將薯粉放落去個酸菜湯度煮 吸晒成個湯嘅精華真係好好味😋仲包埋兩包飲品 整體來講呢個二人餐幾豐富🙌🏻值得一試
無晚市既日子真難搞😮‍💨
將薯粉放落去個酸菜湯度煮
吸晒成個湯嘅精華真係好好味😋
仲包埋兩包飲品
整體來講呢個二人餐幾豐富🙌🏻值得一試
K小姐美食推介💕—天氣忽冷忽熱❤️‍🔥唔緊要⚠️打邊爐🍲食雞煲既心係唔會變既😆無錯‼️今日就F男友出遠門💯黎到位於銅鑼灣既呢間「傷心酸辣粉」 @sourspicynoodle 食雞煲🍲🥳😆快啲睇落去有咩好推介喇😍😍😍—到店時間大約2️⃣點鐘,除左馳名既傷心酸辣粉🍜之外,原來仲有「9️⃣0️⃣分鐘豬肚雞煲放題」🤩另外仲有「羊腩煲」「烤魚」「麻辣雞煲」供選擇‼️都只係💰9️⃣9️⃣(1位用)炸😳😱—「豬肚雞煲」方面🍲•雞件同豬肚份量好足💯湯底濃郁,仲有淡淡既胡椒味,唔會太辛辣,唔錯•食材都好新鮮,豬肚好爽口,大大件•當日既雞件略微細件,唔係好有「肉地」🙈配上胡椒湯底同杞子,有鮮味•食足9️⃣0️⃣分鐘雞煲之餘,仲有火鍋常見既丸類🍢蔬菜類🥬供選擇架🥳👏🏻—除左豬肚雞煲之外,我地仲點左2️⃣款涼拌菜😋🔼麻辣豬肚絲 $31-睇下我地係幾熱愛「豬肚」🤣份量好足夠😍-配上脆卜卜既花生🥜好香口-當日點左小辣,辣道剛剛好—🔼麻辣肥腸 $31-同樣份量都好有驚喜-即叫即整好新鮮-肥腸都唔會好油膩,配上麻辣口味,真係好爽口呀😍🤩—原來咁出名既「傷心酸辣粉」仲有咁多推介同埋特色菜式,無論鍾意食辣定係雞煲/烤魚既朋友仔🥰今日不妨同K小姐一齊「傷心酸辣
K小姐美食推介💕

「豬肚雞煲」方面🍲
•食材都好新鮮,豬肚好爽口,大大件

除左豬肚雞煲之外,我地仲點左2️⃣款涼拌菜😋
🔼麻辣豬肚絲 $31
-睇下我地係幾熱愛「豬肚」🤣份量好足夠😍
-配上脆卜卜既花生🥜好香口
-當日點左小辣,辣道剛剛好

🔼麻辣肥腸 $31
-同樣份量都好有驚喜
-即叫即整好新鮮
-肥腸都唔會好油膩,配上麻辣口味,真係好爽口呀😍🤩

原來咁出名既「傷心酸辣粉」仲有咁多推介同埋特色菜式,無論鍾意食辣定係雞煲/烤魚既朋友仔🥰今日不妨同K小姐一齊「傷心酸辣粉-豬肚雞煲放題」喇😆😢😋🤩

📍 傷心酸辣粉 (金百利廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場5樓R3室

味道😋:3.8/5
價錢💰:4.5/5
環境🌻:3/5
位置🏡:3.5/5
2022-03-01 121 瀏覽
禁堂食呢排日日夜晚係屋企食飯都食到厭😮‍💨間中想平平地食下街飯咁,經過銅鑼灣見到呢間傷心酸辣粉推出左個抗疫外賣自取套餐🍽有4個餸➕2碗飯咁多,仲有我最鍾意嘅酸菜魚食,平平地就買返去試下😆-同心抗疫外賣自取2人套餐 $198A.老壇酸菜魚酸菜魚最緊要夠酸,呢個酸麻同辣都到位,而且d魚滑得黎有口感唔會超淋個隻,除左魚仲有寬粉同金針菇,呢個價錢食到咁多野算係咁🙈-B.皇牌口水雞口水雞肉嫩滑,麻辣味十足,唯一美中不足就係面頭嘅油有d多🤣-C.手撕包菜菜嘅份量同樣好多,蒜味都幾濃。-D.炸花枝丸total有4粒,外皮炸得頗脆,裡面仲有雞醬都幾夾🙈
禁堂食呢排日日夜晚係屋企食飯都食到厭😮‍💨
間中想平平地食下街飯咁,
經過銅鑼灣見到呢間傷心酸辣粉推出左個抗疫外賣自取套餐🍽
有4個餸➕2碗飯咁多,
仲有我最鍾意嘅酸菜魚食,
平平地就買返去試下😆

同心抗疫外賣自取2人套餐 $198
A.老壇酸菜魚
除左魚仲有寬粉同金針菇,呢個價錢食到咁多野算係咁🙈

B.皇牌口水雞
口水雞肉嫩滑,麻辣味十足,唯一美中不足就係面頭嘅油有d多🤣

C.手撕包菜
菜嘅份量同樣好多,蒜味都幾濃。

D.炸花枝丸
total有4粒,外皮炸得頗脆,裡面仲有雞醬都幾夾🙈
2022-02-21 108 瀏覽
宜家無咗晚市堂食但係又想食個熱辣辣雞煲點算好⁉️傷心酸辣粉推出呢個 外賣火鍋套餐 真心好抵食‼️佢分別有四款套餐可以選擇1.重慶麻辣雞煲2.胡椒豬肚雞煲3.重慶香辣烤魚4.老壇酸菜烤魚而今次我就揀咗重慶麻辣雞煲 番屋企慢慢嘆🤤以($139)呢個價錢 有3-4人份既雞煲已經好抵🤭🤭再加埋少量配菜 包括肥牛,花枝丸,腸仔,蟹柳,牛丸,雲耳,生菜,薯粉同紙包飲品(呢個價錢有咁多嘢食真係超值)❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 9.1/10麻辣雞煲可以揀辣度 今次我揀咗少辣拎到番屋企放番落窩翻熱同係堂食既味道無分別 一樣都係醬汁香濃 索曬入雞肉入面 每一件雞都好厚肉 重點係食到最後都唔會有好多碎骨越食越惹味 🤞🏻🤞🏻值得一讚既仲有牛丸好彈牙Juicy 蔬菜都好新鮮 仲有薯粉既份量都唔少架薯粉係平時食酸辣粉個種 索曬D湯既精華 好煙靭彈牙呢個價錢可以有呢個質素真係無咩可以挑剔❣️❣️
宜家無咗晚市堂食

仲有薯粉既份量都唔少架
薯粉係平時食酸辣粉個種
索曬D湯既精華 好煙靭彈牙
呢個價錢可以有呢個質素真係無咩可以挑剔❣️❣️
下巴仔評分(5星為最高)此次為外賣自取體驗味道:🌟🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟🌟重點推介🤤👍🏻 重慶香辣烤魚套餐(同心抗疫外賣火鍋套餐)天氣氣凍冰冰 想食啲熱辣辣既野 所以就外賣左烤魚🐟返屋企 無諗過二人餐份量咁多😲條魚大打嗰鍋放唔晒 仲有好豐富既配料添❤️ 烤魚魚肉紮實 只有大骨 容易入口 外層炸過🙌🏻吸左好多麻辣湯汁 正🎉 配料有牛肉、丸類、木耳、生菜 同埋特別表揚既薯粉 又滑又肥嘟嘟 都唔駛加料 好飽喇🤣🤣注意事項⚠️- 餐廳仲有供應其他外賣火鍋套餐 胡椒豬肚雞煲、老檀酸菜烤魚都已經係我既名單上 下次要試到💪🏻- 留意套餐只做外賣 送兩包紙包飲品
下巴仔評分(5星為最高)
此次為外賣自取體驗
味道:🌟🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟🌟

重點推介🤤
👍🏻 重慶香辣烤魚套餐(同心抗疫外賣火鍋套餐)

注意事項⚠️
- 留意套餐只做外賣 送兩包紙包飲品
2022-02-18 62 瀏覽
最近疫情嚴重 晚市繼續🈲堂食😢唯有買外賣啦天氣咁凍真係好想食雞煲或者打邊爐 最近試咗傷心酸辣粉嘅胡椒豬肚雞煲 重點係有得外賣返屋企食之餘 價錢親民仲好足料胡椒豬肚雞煲🐔$139套餐包左火鍋配料:肥牛 花枝丸 牛丸 雲耳 生菜 薯粉 仲有兩包紙包飲品返屋企放入鍋翻熱已經聞到個胡椒湯底好香 飲落胡椒味好濃 好暖胃 雞同豬肚既份量重好多添 好足料 ❤️雞煲食到一半加埋其他火鍋配料一齊打邊爐 真係好滿足🥰外賣火鍋套餐有4款選擇 除咗胡椒豬肚雞煲仲有重慶麻辣雞煲 重慶香辣烤魚 同老檀酸菜烤魚可選❤️
最近疫情嚴重 晚市繼續🈲堂食😢唯有買外賣啦
天氣咁凍真係好想食雞煲或者打邊爐

胡椒豬肚雞煲🐔$139

雞煲食到一半加埋其他火鍋配料一齊打邊爐 真係好滿足🥰

外賣火鍋套餐有4款選擇 除咗胡椒豬肚雞煲
仲有重慶麻辣雞煲 重慶香辣烤魚 同老檀酸菜烤魚可選❤️
外賣自取
❝老檀酸菜烤魚外賣自取火鍋套餐❞ ($169)叫佢做「酸菜魚魚魚」係因為一份酸菜魚入面竟然有3條魚(⊙ꇴ⊙) 份量之多令完食之後嘅飽肚感媲美火鍋放題!二人份量加上依個價錢令我首次喺抵食指數一欄比滿分★因為今次叫咗走辣嘅關係,湯底就淨係得返清一色酸味,但只係憑依款酸味都足夠令我決定要飲埋個湯底佢~~相信如果唔嗌走辣嘅話味道應該會更加豐富!火鍋配料方面有肥牛、花枝丸、牛丸、腸仔、蟹柳、雲耳、生菜同埋薯粉,薯粉口感煙韌又索哂酸菜魚嘅湯底,而且一般邊爐都未必食到佢,特別新奇,不過記得唔好煮太耐,會令薯粉口感變淋㗎~其他配料水準亦屬正常發揮。𓂃𓈒 𓂂𓏸 用餐提示 𓏸𓂂 𓈒𓂃依個價錢只適用於外賣自取套餐,好彩餐廳喺各區都有分店,可以搵返就近嘅分店自取。要留意湯底+三條魚+配料+兩包紙包飲品要自取黎講女仔拎起上嚟會有少少吃力,可以的話同朋友一齊去拎就比較好。餐廳亦有做緊其他雞煲、烤魚火鍋套餐,價錢由$139-169都有,無晚市嘅日子喺屋企嘆住打邊爐都很不錯~𓂃𓈒 𓂂𓏸 𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𓏸𓂂 𓈒𓂃餐點味道 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡抵食指數 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎店舖環境 | ✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄用餐體
❝老檀酸菜烤魚外賣自取火鍋套餐❞ ($169)

𓂃𓈒 𓂂𓏸 用餐提示 𓏸𓂂 𓈒𓂃

𓂃𓈒 𓂂𓏸 𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𓏸𓂂 𓈒𓂃