2012-07-15
今日我同我媽媽去食呢間野,因為我媽媽話想食素食,甘因為就近,就去左呢間度食啦!其實去之前都有睇過食評的,好多好評下,就去左拉!結果.......失望!我地系食自助餐的,其實價錢都合理。不過食物就,唉,不好食拉!總之就。食物的味道麻麻地,都五系最緊要的。但最令人失望系D店員的服務,超級超級差咯!令到我媽媽都不想繼續食了。不停叫我走。因為個度D店員,做嘢好慢。又成日望著我地張枱,想我地快點食完,快點走。因為開始有其他客人等位了。仲有啊,其中有一碟菜好難吃,我地就叫D店員拿走,她地拿走之後,過左一陣,仲特登拿過來比我地睇(有兩碟退的,一碟系我地,另外仲有一碟系其他客人退的。可想而知個味道啦!),系度講:個客話五要喔,話好難食。甘GE服務,真是一個字:差!我仲念緊,系五系因為我地做客人的,太過挑剔?後來,我念左下,其實做客人,可能真係對食物有多少要求,起碼五好食的野,就五會食先啦!我地系比錢個個!有選擇的權利。但,作為餐廳,睇到有客人對一道食物有五滿意,系米首先要改進先?
其實去之前都有睇過食評的,好多好評下,就去左拉!
結果.......失望!
食物的味道麻麻地,都五系最緊要的。
但最令人失望系D店員的服務,超級超級差咯!
令到我媽媽都不想繼續食了。不停叫我走。
因為個度D店員,做嘢好慢。
又成日望著我地張枱,想我地快點食完,快點走。
因為開始有其他客人等位了。
甘GE服務,真是一個字:差!
我仲念緊,系五系因為我地做客人的,太過挑剔?