2024-08-10
佢哋呢度嘅石鍋米線好多人嗌,真係原個石鍋熱辣辣上枱,好有特色㗎!我哋今次都嗌咗兩個自選餸菜嘅石鍋米線,第一個就揀咗香辣金湯(中辣),配料就要咗紅燒牛肚🐮、鹹燒腩片🐷、五香辣豬軟骨🐽、支竹,另外仲套餐入面加配咗九制陳皮炸雞🐔(細),呢個炸雞超好食,外皮香脆,裏面嘅雞肉好入味,大家記住要嗌!而第二個自選餸菜嘅石鍋米線,我就揀咗極品蟹皇湯,配唐生菜🥬 、蟹柳🦀 、海蝦🦐 、帆立貝🐚,個人覺得呢一個蟹皇湯,同其他海鮮配料都幾襯,大人細路都啱食!而且佢哋嘅海鮮配料都好新鮮,唔會霉,幾十蚊一碗仲有咁多海鮮,抵食呀!除咗米線之外,我哋仲嗌咗兩款小食,包括 一口開心果風乾熟成牛肉 🐮$56 同埋 牛肉串 $62,我自己就比較鍾意牛肉串多啲,佢哋嘅牛肉串配埋燒烤調味料🧂,零舍惹味!飲品方面,佢哋有唔同款式嘅飲品都有特大桶裝,望落都舍有霸氣!我哋當日就揀咗特大桶裝凍檸樂🍋🥤