2009-11-04
幾年前黎過呢間德興,平時去開尖東果間,但質素都冇大分別。今年趁涼涼地就去打下邊爐,發覺差左...order親乜野,要2碟都只係黎1碟,以往嚮尖東打開,都唔會咁(雖然都唔會次次比足,但不至於每次都只比1碟)肥牛:用order紙order過4次(每次都係寫2碟),但合共只比左3碟,仲要中間第2碟等左好耐都唔比,催侍應,我諗佢冇幫我追啦,一樣都冇,之後再落紙要2碟先又係有1碟,有搵笨之嫌囉,每次order先黎一碟,有時漏單又唔黎,咁乜野叫任食??奶皇水晶飽:以前去佢度鍾意食呢樣,但係我發覺粒飽大粒左好多,厚皮左好多,以前薄皮入面奶皇又大pat,而家又厚皮,粒野大左但奶皇份量好似仲少左添,滾極浸皮都唔得透我一向覺得德興打邊爐質素係幾好,但扣晒分囉,開始減料又用奸計。
今年趁涼涼地就去打下邊爐,發覺差左...