2023-06-24
一早bookmark咗哩間位於尖沙咀《悦火》終於訂到枱同朋友嚟食🔥依家仲好抵食添🤩見《悅火新開張優惠》凡預約訂座,全日全單85折(免加一)仲有開業限定sets供應,真係好啱我地;又唔洗諗揀乜好🤭🤩我地點了倆份限定套餐大家share食🔥開業限定爐端燒12品 $398位🔸️沙律🔸️馬頭魚天婦羅🔸️爐端燒 燒物8品 牛小排、豬五花、牛舌、魷魚、雞比肉、車厘茄、青瓜、青椒仔🔸️茶漬飯🔸️甜品🔥開業限定廚師發辦16品 $498🔹️沙律🔹️生蠔🔹️刺身三品(白新魚卷海膽、帶子赤貝、煙熏春魚)🔹️馬頭魚天婦羅🔹️壽司六品(拖羅、深海池魚、金目鯛、赤陸、海膽、白蝦)🔹️煮物和牛面頰肉🔹️冷烏冬配熱鰹魚湯🔹️甜品🍧開心果雪糕🥰2個限定set最有驚喜馬頭魚天婦羅,炸過的皮口感很脆,不用點任何醬料已經很美味各款刺身壽司都新鮮每日新鮮小長井生蠔超級鮮甜🦪串燒都十分惹味🍡我地都忍唔住叫番杯啤酒🍻🦬牛面頰肉都非常軟淋😋牛味好濃🍧哩度甜品有我最愛開心果雪糕😋食完超開心滿足總括餐廳環境十分之寬敞,店員親切友善;除了有吧檯爐端燒位置,仲有榻榻米卡位🤩另外設有包箱服務,私隱度高,下次可約成班朋友來聚會啱哂👍🎉提提依倆個開業限定sets星期一至日全
見《悅火新開張優惠》
凡預約訂座,全日全單85折(免加一)
仲有開業限定sets供應,真係好啱我地;又唔洗諗揀乜好🤭
🤩我地點了倆份限定套餐大家share食
🔥開業限定爐端燒12品 $398位
🔸️沙律
🔸️馬頭魚天婦羅
🔸️爐端燒 燒物8品
牛小排、豬五花、牛舌、魷魚、雞比肉、車厘茄、青瓜、青椒仔
🔸️茶漬飯
🔸️甜品
🔥開業限定廚師發辦16品 $498
🔹️沙律
🔹️生蠔
🔹️刺身三品(白新魚卷海膽、帶子赤貝、煙熏春魚)
🔹️馬頭魚天婦羅
🔹️壽司六品(拖羅、深海池魚、金目鯛、赤陸、海膽、白蝦)
🔹️煮物
串燒都十分惹味🍡我地都忍唔住叫番杯啤酒🍻
🦬牛面頰肉都非常軟淋😋牛味好濃
🍧哩度甜品有我最愛開心果雪糕😋食完超開心滿足
🎉提提依倆個開業限定sets
星期一至日全日供應(每天限量供應只有20個)
所以一定最少一天前WhatsApp
5596 6283或致電2155 2283與餐廳預訂套餐📞先訂先得架
注意👉(不可與其他優惠同時使用)
👉如果不是點限定套餐,點其他單點食物
餐廳就會每人送咗一杯日本Sapporo 300ML生啤 + 一隻日本長崎小長井新鮮生蠔
(生蠔是每天限量供應的😌送完即止)優惠直至另行通知