2023-08-24 210 瀏覽
收藏了村爺爺好一段時間,這天去完尖沙咀辦事,時間尚早,伴侶便帶我來一起吃晚餐。即使6pm來到,都要等位三數分鐘才能入座。既然村爺爺是龍蝦湯泡飯專家,就點一碗花膠龍躉螺片雞海鮮龍蝦湯泡飯,是生滾龍蝦湯泡飯類別之中最貴的一款!雖說是泡飯,白飯實際是另上,可按個人喜好有不同吃法,也不怕飯泡得太長時間!用料充足,真的有齊花膠、龍躉、螺片、雞件、半邊龍蝦,海鮮還包括魷魚圈、蜆及青口等等。雖然海鮮配料足,卻又不覺得湯的味道寧舍鮮甜,沒有想像中的好吃。另一碗是魚腩豬膶什菌泡飯,有3款湯底可選,而我選了蟲草花螺頭雞湯。魚腩嫩滑無骨又啖啖肉,豬膶則過熟了一點。湯底算是可以,夠味又不會過鹹。豬求其,亦即豬雜,白灼豬雜無羶味,有粉腸、豬膶、豬肚、豬心等,蘸些辣汁比較好吃。嗅覺也許影響味覺,獲安排坐的座位靠近門口位,但一直都聞到陣霉噏味,不確定是店內的氣味或是鄰座食客的氣味,總覺得稍稍影響了用餐。
花膠龍躉螺片雞海鮮龍蝦湯泡飯
魚腩豬膶什菌泡飯 (蟲草花螺頭雞湯)
豬求其

2023-05-14
2023-08-19 231 瀏覽
以抵食龍蝦湯車仔麵及泡飯而聞名的「村爺爺」於油麻地開業以來一直大受歡迎,我自己都到店潮聖過幾次,幾乎每次去都要排隊今日經過油麻地又去回味一番==========🔹鵝腸皇拼黑毛豬 $68鵝腸粗而長,煮得爽脆黑毛豬肥瘦層次分明,充滿肉香蘸上特製辣椒豉油非常美味==========🔹花膠•《龍躉》螺片海鮮龍蝦湯泡飯 $108原隻龍蝦頭賣相得體,打卡一流,份量充足龍躉大片厚肉帶鮮味,連住充滿骨膠原的爽彈魚皮配以長長的細滑花膠、大隻鮮味青口、量多的蜆肉、爽鮮的魷魚圈、細嫩螺頭及大量嫩滑雞肉龍蝦湯鮮甜不膩,非常下飯==========🔹鮑魚花膠蟲草花雞煲翅 $128半隻黃油雞配魚翅、鮑魚、螺頭、蟲草花、元貝仔、元肉及杞子等材料貼心的提供刀叉及即棄手套,方便進食雞肉緊實帶淡淡雞味、魚翅一梳梳爽滑彈牙又無腥味、鮑魚彈牙、元肉清甜又滋補、雞湯夠鮮甜充滿油香==========🔹熱情果梳打 $48 (跟餐$16)配以樽裝雪碧,飲落清新輕甜,非常解渴==========🔹即磨日本炭燒咖啡 $38 (跟餐$6)熱度高,咖啡香濃郁
今日經過油麻地又去回味一番
🔹鵝腸皇拼黑毛豬 $68
鵝腸粗而長,煮得爽脆
黑毛豬肥瘦層次分明,充滿肉香
蘸上特製辣椒豉油非常美味
🔹花膠•《龍躉》螺片海鮮龍蝦湯泡飯 $108
原隻龍蝦頭賣相得體,打卡一流,份量充足
龍躉大片厚肉帶鮮味,連住充滿骨膠原的爽彈魚皮
龍蝦湯鮮甜不膩,非常下飯
🔹鮑魚花膠蟲草花雞煲翅 $128
貼心的提供刀叉及即棄手套,方便進食
==========
🔹熱情果梳打 $48 (跟餐$16)
配以樽裝雪碧,飲落清新輕甜,非常解渴
==========
🔹即磨日本炭燒咖啡 $38 (跟餐$6)
熱度高,咖啡香濃郁
2023-08-19
  • 花膠•《龍躉》螺片海鮮龍蝦湯泡飯
  • 鮑魚花膠蟲草花雞煲翅
2023-08-14 144 瀏覽
再訪高質泡飯專門店,超飽肚又好味,回味無窮😆 環境乾淨企理,食物選擇豐富,價錢好親民,質素很不錯,絕對會回訪😆 餐廳每晚都好多人排隊,好受街坊歡迎,想食就要早啲去喇🙆🏻‍♀️今次二人點了一款冷盤、兩份主食、兩杯飲品,十分飽肚!💟鵝腸皇拼黑毛豬 配秘製豉油有驚喜冷盤!爽口鵝腸好大條,黑毛豬軟腍 有口咬,配上自家製醬汁一流😍👍🏻💟極上龍蝦湯泡飯 配絲苗白飯大大隻龍蝦頭,好正呀😆 滿滿的一大碗海鮮,有青口、元貝、扇貝、魷魚等等,非常足料👍🏻 湯底鮮味十足,配飯食一流!底部有好多生菜 吸收晒湯汁,好味又健康🤤💟花膠《龍躉》雞煲翅 配絲苗白飯、蠔油生菜、秘製豉油濃郁雞湯滋潤清甜 不會油膩,半隻雞份量十足,雞肉同龍躉都好滑嫩,配上花膠、龍眼肉、元貝、杞子等食材,十分豐富又滋補🥰 雞肉配上秘製豉油好好味,鹹香微辣!💟熱情果梳打💟菠蘿梳打飲品超大杯,好味好抵飲

今次二人點了一款冷盤、兩份主食、兩杯飲品,十分飽肚!

💟鵝腸皇拼黑毛豬 配秘製豉油

💟極上龍蝦湯泡飯 配絲苗白飯

💟花膠《龍躉》雞煲翅 配絲苗白飯、蠔油生菜、秘製豉油

💟熱情果梳打
💟菠蘿梳打
飲品超大杯,好味好抵飲
之次經過大排長龍 難得經過見到條隊好似唔係咁長已經係late lunch 一於等下啦 等左大約10分鐘就有枱喇一入門口就已經聞到好香好香既雞湯味!!安排好座位後 其實環境係有少少迫既 但總算乾乾淨淨一黎到見到個海鮮山 真係好誇張 好多超級足料 個湯又好濃 花膠雞 超級香 好味 不過花膠唔係話好厚身 但個湯真係very good!!如果唔使排隊既話我一次會再黎!!!
之次經過大排長龍 難得經過見到條隊好似唔係咁長
已經係late lunch 一於等下啦

等左大約10分鐘就有枱喇
一入門口就已經聞到好香好香既雞湯味!!
安排好座位後 其實環境係有少少迫既 但總算乾乾淨淨

一黎到見到個海鮮山 真係好誇張 好多

超級足料 個湯又好濃

花膠雞 超級香 好味 不過花膠唔係話好厚身
但個湯真係very good!!

如果唔使排隊既話我一次會再黎!!!
2023-01-07
10 分鐘 (堂食)
  • 極上海鮮龍蝦湯泡飯
2023-08-06 4976 瀏覽
常常經過這裡都看到龍蝦湯很吸引,這天上班的地方剛好在附近,就決定去吃一頓元氣滿滿的午餐🤭🔹花膠·《龍躉》螺片海鮮龍蝦湯泡飯這裡海鮮組合頗多,我點了人氣的龍蝦湯泡飯,份量真的很大,超大隻龍蝦搭配多款海鮮,湯底非常鮮甜,光是材料已經很夠飽了😆 加了飯去泡後,飯粒吸盡龍蝦的鹹鮮味,很滿足很豐富,必需說裡面的花膠很有咬口,不會太黏,一定要吃😆🔹鮑魚花膠蟲草花雞煲翅午餐吃這個其實真的太豪華,掀開蓋子已經聞到濃郁的湯味,從賣相已經看到它很足料,特別是滿滿的花膠和蟲草,鮑魚煮得夠腍,相對龍蝦湯它是比較濃的,我覺得不加飯都很夠喔。🔹爺爺三寶三寶份量也是很大,我最喜歡手製魚腐,微微的脆邊咬下去有適當的鹹香,和泡飯很搭配,雞翼很大件南乳味都很鮮明~~🔹熱情果梳打 菠蘿梳打梳打和果肉是分開上的,這很加分,而且味道不會太artificial,很解渴又夠大杯,性價比高

🔹花膠·《龍躉》螺片海鮮龍蝦湯泡飯

🔹熱情果梳打 菠蘿梳打
熱情果梳打 菠蘿梳打

鮑魚花膠蟲草花雞煲翅
2023-08-02 161 瀏覽
有冇試過食地道有奢侈嘅龍蝦湯泡飯?佐敦依間村爺爺一向都好出名,出名在於超正嘅湯底!店舖雖然面積唔大,但係大約7:00已經開始大排長龍,證明呢間係有幾吸引!頭先當然要食佢勁出名嘅龍蝦湯泡飯!佢都有幾個唔同嘅選擇,我哋今次揀咗龍躉、配上青口、蜆肉等等嘅配料,仲有大睇過龍蝦頭,影相一流,泡飯食亦都好好食!第一個一定係鮑魚雞湯螺片,雞湯超濃郁!真係好似屋企煲嘅住家靚湯!我自己就最鍾意食呢一款,感覺都好滋補!另外都唔少得啲小食,最鍾意係鵝腸配合黑毛豬肉,好爽口,配埋佢啲特色醬都一流!以佢啲飲品真係好大杯!單點我建議你點一杯都夠!成支雪碧俾你放入去,菠蘿同埋熱情果口味,我就比較推薦熱情果!好Fresh!成餐滋補嘅套餐,都只係$350鬆啲!真心講真係好抵!

有冇試過食地道有奢侈嘅龍蝦湯泡飯?
佐敦依間村爺爺一向都好出名,出名在於超正嘅湯底!

成餐滋補嘅套餐,都只係$350鬆啲!真心講真係好抵!
2023-07-26 255 瀏覽
第一次頂唔順到要打食評,呢間野真係痴線,環境又迫又臭,店員仲衰,態度勁差!對眼長期反到去後腦,我叫左個肥牛咸蛋龍蝦湯泡飯,個湯底完全無龍蝦味,啲肥牛(un)到卡住係喉嚨呑唔到落肚既,幾樣野加埋一齊成碗嘔吐物咁! 好那癲,不知所謂,成班打好評既一係打手一係垃圾口!講完
2023-07-22 165 瀏覽
第一次跟朋友嚟依度食湯飯,整體感覺好好,絕對要encore !12點前嚟到,仲有位,如果晏少少,都幾多人,可能要等一陣間餐牌係有少少令人眼花撩亂,但認真啲睇,佢哋嘅食物,全部都好吸引!價錢都係!啲材料好多,但價錢好經濟夏日炎炎,叫返杯梳打,飲品比較快上枱一見到,已經O晒嘴,超巨型!百香果梳打,果味突出,又唔會太過甜,就算啲冰溶得7788 ,又不至於令到杯嘢冇味,自己落雪碧,就可以控制得更加好👍🏼👍🏼小食:鵝腸皇配黑毛豬朋友大推嘅小食,冇介紹錯👍🏼黑毛豬肥肉唔算多,口感好爽同鵝腸放埋一齊,就好似鬥爽口咁😄😄鵝腸好乾淨,冇乜脂肪,未點醬汁好似都有少少調味,幾好食😊😊花膠.龍躉螺片海鮮龍蝦湯泡飯個名真係要咁長,先至可以將啲重點寫晒出嚟!花膠柔軟、入味龍躉大大件,夠新鮮,肉好甜🥲螺片,好厚!越食越感動除咗以上嘅主角,個湯飯仲有好多蜆肉、青口、魷魚等等,又有啲生菜、翠玉瓜,令到個湯好鮮甜,成件事好健康,好豐富朋友就揀咗依個鮑魚花膠蟲草花雞煲翅話要俾我見識吓😂😂陣容真係好鼎盛!真係有翅!花膠、螺片、蟲草花用料好足!咁食法,真係夠晒滋補🫶🏼🫶🏼又好睇,又好食,難怪咁受歡迎,晏少少嚟都真係要排隊等位!
第一次跟朋友嚟依度食湯飯,
整體感覺好好,絕對要encore !

12點前嚟到,仲有位,如果晏少少,都幾多人,可能要等一陣間

啲材料好多,但價錢好經濟

夏日炎炎,叫返杯梳打,飲品比較快上枱
一見到,已經O晒嘴,超巨型!

小食:鵝腸皇配黑毛豬
朋友大推嘅小食,冇介紹錯👍🏼
黑毛豬肥肉唔算多,口感好爽
同鵝腸放埋一齊,就好似鬥爽口咁😄😄
鵝腸好乾淨,冇乜脂肪,未點醬汁好似都有少少調味,幾好食😊😊

花膠.龍躉螺片海鮮龍蝦湯泡飯
個名真係要咁長,先至可以將啲重點寫晒出嚟!

花膠柔軟、入味
龍躉大大件,夠新鮮,肉好甜🥲
螺片,好厚!越食越感動

朋友就揀咗依個鮑魚花膠蟲草花雞煲
話要俾我見識吓😂😂
陣容真係好鼎盛!真係有翅!
花膠、螺片、蟲草花用料好足!
咁食法,真係夠晒滋補🫶🏼🫶🏼

又好睇,又好食,難怪咁受歡迎,晏少少嚟都真係要排隊等位!下次一定會同屋企人嚟😎😎
喺附近上完堂揾地方食晏~第一時間就諗起佢!食過好多次,但都係會想再幫襯~🔹南乳雞翼蟲草花螺片雞湯米🔹 個人強烈推介!分量好足!有5隻雞翼嫁!好好味,淡淡南乳味,好juicy嘅雞翼!碗麵係有蟲草花,螺片同雞肉食,唔係得個湯~個湯當然係真材實料啦,唔係味精湯~另外一個出色位係有好多菜,所以成碗米粉好豐富,食完好滿足~通常食完碗麵,飲左大半碗湯都會想飲返杯凍野,不過杯凍檸茶就澀啲,唔算好飲~次次入親去見到老闆都好精力幹勁,好好招呼!鋪位唔算大,但都乾淨企理,唔會太迫,所以我自己一個女仔都會去食~
[油麻地 - 必食湯麵飯]

喺附近上完堂揾地方食晏~
第一時間就諗起佢!
食過好多次,
但都係會想再幫襯~

🔹南乳雞翼蟲草花螺片雞湯米🔹
個人強烈推介!
分量好足!有5隻雞翼嫁!
好好味,淡淡南乳味,好juicy嘅雞翼!
碗麵係有蟲草花,螺片同雞肉食,唔係得個湯~
個湯當然係真材實料啦,唔係味精湯~
另外一個出色位係有好多菜,
所以成碗米粉好豐富,食完好滿足~

通常食完碗麵,
飲左大半碗湯都會想飲返杯凍野,
不過杯凍檸茶就澀啲,唔算好飲~

次次入親去見到老闆都好精力幹勁,
好好招呼!
鋪位唔算大,但都乾淨企理,唔會太迫,
所以我自己一個女仔都會去食~

2023-07-14 124 瀏覽
平日7點零去到,都排左15分鐘隊先入到去坐低。座位偏密,但係佢地都好用心係枱同枱之間配上小木椅,分便客人擺放隨身物品,夠晒貼心。自製魚腐拼越式春卷魚腐放入口就知道係好野,有好濃的魚肉味及咬口感。春卷唔會話油淋淋,微暖享用就岩晒花膠.龍躉 螺片海鮮龍蝦湯泡飯泡飯最重要係湯底,第一次用龍蝦湯底去食湯飯,直頭將個湯底再昇華多一級。除左個湯底好香外,D料都好充足,花膠數件、龍躉大大塊、海鮮有青口、魷魚圈及蜆等等,送飯 perfect!鮑魚花膠虫草雞煲翅泡飯成隻雞浸住,真材實料 (隻雞都算滑) 不在話下,仲可以有原隻鮑魚同翅食,一次達成3個願望。熱情果梳打及菠蘿梳打大大杯,樽裝梳打水另上,份量比一般餐廳多,一定夠飲門口都貼左好多明星來過的合照,果然係性價比高的人氣餐廳食完出黎8點幾都仲係咁多人🙈🙈

平日7點零去到,都排左15分鐘隊先入到去坐低。

自製魚腐拼越式春卷

魚腐放入口就知道係好野,有好濃的魚肉味及咬口感。
春卷唔會話油淋淋,微暖享用就岩晒

花膠.龍躉 螺片海鮮龍蝦湯泡飯

鮑魚花膠虫草雞煲翅泡飯

熱情果梳打及菠蘿梳打

大大杯,樽裝梳打水另上,份量比一般餐廳多,一定夠飲

門口都貼左好多明星來過的合照,果然係性價比高的人氣餐廳

食完出黎8點幾都仲係咁多人🙈🙈

2023-07-07
2023-07-10 2892 瀏覽
路過主打龍蝦湯.泡飯.燉湯專家的「村爺爺」,看見不少顧客等候入座,也吸引我們嘗味。先來村爺爺三寶小食:頂級蠔油冬菇、南乳炒雞翼和手製魚腐。冬菇厚肉爽滑,用蠔油炆是絶配!脆炸南乳炒雞翼香氣四溢,手製魚腐味鮮可口。小食吸引又遇上肚餓,掛住先嘗為快,忘記打卡分享添!鮑魚‧花膠‧蟲草花‧雞煲翅配絲苗白飯~雞肉很嫩滑,還有鮑魚、花膠、蟲草花、薑片、瑤柱、杞子和龍眼肉,用料非常豐富,濃郁香醇又滋潤的雞湯,沒有味精口感,吃得很有滿足感。花膠‧龍躉‧螺片‧雞‧海鮮‧龍蝦湯配米線~多件的無骨滑雞肉,配合多款鮮甜海鮮如:魷魚圈、蜆肉、青口及肥厚螺片等等....花膠與米線掛起濃郁鮮味的龍蝦湯吃,十分美味,還有我的至愛,大大件的龍躉,肉味鮮甜,肉質不粗糙,有Q彈口感的魚表皮,膠質豐富,百吃不厭呢!兩款湯飯麵份量超級多,連熱情果梳打&石榴梳打都是份量超級大,好吃又抵食,絶對是性價比高的滋補養生湯品飯麵!

先來村爺爺三寶小食:頂級蠔油冬菇、南乳炒雞翼和手製魚腐。
冬菇厚肉爽滑,用蠔油炆是絶配!

脆炸南乳炒雞翼香氣四溢,手製魚腐味鮮可口。

小食吸引又遇上肚餓,掛住先嘗為快,忘記打卡分享添!

鮑魚‧花膠‧蟲草花‧雞煲翅配絲苗白飯

情果梳打&石榴梳打
2023-07-10
鮑魚‧花膠‧蟲草花‧雞煲翅配絲苗白飯
情果梳打&石榴梳打
2023-07-06 1651 瀏覽
勁耐之前已經聽過「村爺爺」 呢個名,完全係因為俾佢啲海鮮吸引住😍 全部睇相都貌似好抵食,大大件好足料咁,價錢又唔貴~ 當然要會會佢啦😋 估唔到真係無令人失望呀👍🏻極上海鮮龍蝦湯泡飯 💰68海鮮數量真係一啲都唔會孤寒,有帆立貝、墨魚仔、魷魚圈、蜆肉...... 完全做到啖啖飯配啖啖肉,可以稱得上為 十·分·足·料 😋 呢個飯有有種食法嘅~ 當餸食或者湯飯咁食都等~ 而剩係飲湯會較為濃味,將飯倒落湯到做泡飯,對我嚟講就唔濃唔淡啱啱好啦♥️

極上海鮮龍蝦湯泡飯 💰68
極上海鮮龍蝦湯泡飯

5 分鐘 (堂食)
極上海鮮龍蝦湯泡飯
2023-07-01 218 瀏覽
當日傍晚🌆男友提議到呢間佢想去已久既餐廳試試~傍晚時間撞正收工時間,要等候大概15分鐘左右❣️極上海鮮龍蝦湯泡飯大大龍蝦🦞頭裝飾好吸精;份量滿滿,湯頭頗鮮甜,配料有不同海鮮、青口、魷魚圈、蜆肉、帶子味道不算有驚喜,吃得有滿滿飽肚感❣️雞干貝竹笙龍蝦湯泡飯 轉米線呢個份量係驚人😦就黎滿瀉一個小鳥胃既女仔係絕對可以分2餐食米線煮至軟滑;湯頭有菜的鮮甜味道配料有雞肉、翠玉瓜、竹笙和干貝都是滿滿的,十分足料雞肉質地滑身、翠玉瓜不會過淋、竹笙大小剛好、干貝亦不會過硬整體味道不過不失❣️蜜桃冰茶大大杯冰茶,好解渴,淡淡🍑味,不會過甜💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠總括,對呢間餐廳吃後感係食物質素味道未到滿分或令人有印象深刻,但食物份量真係取勝、餐廳沒有加一,性價比亦高🎖️

❣️極上海鮮龍蝦湯泡飯

大大龍蝦🦞頭裝飾好吸精;
份量滿滿,湯頭頗鮮甜,
配料有不同海鮮、青口、魷魚圈、蜆肉、帶子
味道不算有驚喜,吃得有滿滿飽肚感

❣️雞干貝竹笙龍蝦湯泡飯 轉米線

呢個份量係驚人😦就黎滿瀉
一個小鳥胃既女仔係絕對可以分2餐食
米線煮至軟滑;
湯頭有菜的鮮甜味道
配料有雞肉、翠玉瓜、竹笙和干貝都是滿滿的,十分足料
雞肉質地滑身、翠玉瓜不會過淋、竹笙大小剛好、干貝亦不會過硬

整體味道不過不失

❣️蜜桃冰茶

大大杯冰茶,好解渴,淡淡🍑味,不會過甜

💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

.上星期同老公去油麻地食村爺爺~呢間出晒名就係湯底足料而且份量夠晒多我地叫左爺爺三寶 極上海鮮龍蝦湯泡飯同鮑魚花膠蟲草花雞煲翅🍲爺爺三寶分別係頂級蠔油冬菇 南乳炸雞翼 手製魚腐雞翼炸得香脆 雞肉嫩滑 冬菇都煮得好腍身入味手製魚腐食落係豆卜咁 但入面有魚肉 好特別我鍾意再浸落湯度先一齊食😋吸左湯汁更正.極上海鮮龍蝦湯泡飯有好多海鮮 魷魚 蜆 帆立貝 青口為主 龍蝦湯好香濃 另外有埋龍蝦蝦頭係度😂打卡一流 泡飯加落個湯度食好出色☺️鮮甜又濃厚 就算飲埋湯都唔會好口渴~.老公就叫左鮑魚花膠蟲草花雞煲翅嘩 一黎到已經勁吸睛 個湯係金黃色架🥹仲有半隻雞係度 上面佈滿花膠 蟲草花 面頭仲有隻彈牙既鮑魚🤤呢個湯係我更愛!正到飛起!正宗既雞湯 花膠好腍 香濃到爆啊~仲附有手套可以撕果半隻雞黎食😝好滑啊啲雞肉🍗.最後緊係唔少得飲返杯梳打 夏日炎炎必備之選🩵
上星期同老公去油麻地食村爺爺~
呢間出晒名就係湯底足料而且份量夠晒多

仲附有手套可以撕果半隻雞黎食😝好滑啊啲雞肉🍗

最後緊係唔少得飲返杯梳打 夏日炎炎必備之選🩵

2023-06-23
2023-06-27 150 瀏覽
村爺爺開左咁耐我諗好多人都知佢好抵食,抵佢到而家仲係keep到高人氣今日去食見到老細都係度,服務好好,都有心去推介食物,做左咁樣團火都keep到好難得石榴梳打、熱情果梳打天時暑熱,唔飲番杯凍飲都唔掂,一上檯係大大杯果汁,另外自己再增添雪碧落去飲,解暑一流爺爺三寶($45)有冬菇、炸雞翼同魚腐,全部大大件,冬菇炆得幾入味花膠龍躉螺片雞海鮮泡飯($108)十分十分足料,一上檯見到個龍蝦頭岩曬打卡,全部材料大大件,有唔少雞件同海鮮,有新鮮蜆、青口、魷魚,咁多料所以個湯好甜,咁大碗一個人真係食唔曬鮑魚花膠蟲草花魚頭湯($88)加左$15轉套餐,多一碗白飯同一碟菜,同樣好足料,金黃色既湯魚味好濃,記得魚湯要趁熱飲曬呀,$100都唔洗真係太抵食

石榴梳打、熱情果梳打

爺爺三寶($45)
有冬菇、炸雞翼同魚腐,全部大大件,冬菇炆得幾入味

花膠龍躉螺片雞海鮮泡飯($108)

鮑魚花膠蟲草花魚頭湯($88)
2023-06-24