2021-05-20 415 瀏覽
韓國名物炒辣雞相信好多人都食過而家晌香港都可以回味啦柳氏家嘅放題有炒辣雞+燒肉放題一次滿足晒2種食洗法!啱哂心大心細嘅你呀!.最近佢哋推出咗✨柳氏家X卡莉醬神新登場惡魔口味辣炒雞任食✨有2款秘製辣椒新口味:地獄級勁辣【柳氏家100萬辣度惡魔辣炒雞】🌶🌶入門級小辣【烤肉味惡魔辣炒雞】🌶我哋怕會太辣 所以就簡咗入門級個款食落係微微辣 怕辣嘅朋友都食到醬汁選用超過30款材料 所以好惹味!雞肉好嫩滑!旁邊嘅蔬菜炒過後令味道更鮮甜仲可以加圍邊芝士 邪惡呀!😈.食完炒雞店員會幫我哋換過隻鑊嚟食燒肉肉類款式好多、仲有海鮮添!而我最鍾意係韓國辣醬五花肉同雞翼用生菜包肉、蒜片、青椒一齊食超好食!😋.食飽之後仲可以自製牛奶或桃味軟雪糕🍦可以自己加toppings 㗎!.如果鍾意食辣嘅朋友可以挑戰地獄級勁辣個款特別用咗惡魔辣椒粉、印度魔鬼辣椒和2款秘密辣椒熬製而成可達100萬度辣🌶🌶🌶聽到都覺得辣呀!

韓國名物炒辣雞相信好多人都食過
而家晌香港都可以回味啦
柳氏家嘅放題有炒辣雞+燒肉放題
一次滿足晒2種食洗法!
啱哂心大心細嘅你呀!
最近佢哋推出咗
✨柳氏家X卡莉醬神新登場惡魔口味辣炒雞任食✨
有2款秘製辣椒新口味:
地獄級勁辣【柳氏家100萬辣度惡魔辣炒雞】🌶🌶
入門級小辣【烤肉味惡魔辣炒雞】🌶
我哋怕會太辣 所以就簡咗入門級個款
食落係微微辣 怕辣嘅朋友都食到
醬汁選用超過30款材料 所以好惹味!
雞肉好嫩滑!
旁邊嘅蔬菜炒過後令味道更鮮甜
仲可以加圍邊芝士 邪惡呀!😈
食完炒雞店員會幫我哋換過隻鑊嚟食燒肉
肉類款式好多、仲有海鮮添!
而我最鍾意係韓國辣醬五花肉同雞翼
用生菜包肉、蒜片、青椒一齊食
超好食!😋
食飽之後仲可以自製牛奶或桃味軟雪糕🍦
可以自己加toppings 㗎!
如果鍾意食辣嘅朋友可以挑戰地獄級勁辣個款
特別用咗惡魔辣椒粉、印度魔鬼辣椒和2款秘密辣椒熬製而成
可達100萬度辣🌶🌶🌶
聽到都覺得辣呀!
難得有個空閒既星期一🤪黎荃灣行陣街同朋友仔嘆下邪惡任食辣炒雞啦🤤超抵食既午市90分鐘任食鐵板炒雞😍飲品雪糕無限Refill係基本野啦😆除左打大佬惡魔級既100萬辣度辣炒雞🤣打唔到大佬都仲有其他風味烤雞揀呢😆😆烤肉味惡魔辣炒雞超惹味既鐵板辣香炒雞😍食落又唔係話太辣反而啖啖帶出烤肉風味😆配紫菜飯拌炒一齊食更是絕配之餘😋升級加配超級邪惡啖啖芝香既拉芝圍邊芝士😍將年糕雞塊等撈埋拉芝芝士一齊食啖啖邪惡呢😈
難得有個空閒既星期一🤪

升級加配超級邪惡啖啖芝香既拉芝圍邊芝士😍
將年糕雞塊等撈埋拉芝芝士一齊食啖啖邪惡呢😈
2021-05-17
2021-05-17 427 瀏覽
同朋友講起去韓國就好掛住佢地既美食,又想食韓國炒雞了!知道有90分鐘任食鐵板炒雞,有得炒雞又可以食燒肉放題,岩哂我地。我就唔太食得辣,所以揀左烤肉味惡魔辣炒雞再加韓國拉麵😍😍。自己落手落腳炒都幾好玩,有大量配菜:京蔥、紫洋蔥、金菇、年糕、芋泥年糕、芝士年糕、芫荽等,炒果時已經好香了,雞肉微微辣岩哂我,跟住挑戰炒拉麵,職員好好會幫忙炒,其實鐵板炒雞都係任食。不過我地又想試燒肉放題,職員會幫我地換爐,係面放左張牛油紙添,甘樣冇甘易燒燶,自助區,有燒肉區都幾多款式,牛肉、豬腩、雞翼,大腸等連海鮮:帶子、蝦、魷魚都有!豬腩肉同牛肉都醃得好入味,另外仲有蔬菜區,有翠玉瓜、菇、南瓜片,如果想冇甘膩,最岩配生菜、大蒜、泡菜黎食。飲品都有幾款,雪糕方面有香桃味😍😍真係好滿足。

我就唔太食得辣,所以揀左烤肉味惡魔辣炒雞再加韓國拉麵😍😍。

以前去韓國都必食依間炒辣雞🐔真係好鍾意食呢一間香港開左分店..太好了新出左口味柳氏家x魔鬼雞煲醬🥘又ok wo100萬辣度🔥我岩岩好如果唔係禁食得辣佢哋就推介另外一隻小辣啲嘅首先就放啲雞落去炒熟然後先加飯飯或者加麵落去炒枱面上有張說明書教你點樣整另外一邊係有自助吧可以拎嘢飲,我拎咗杯藍莓汁好好飲食完炒辣雞..仲可以換烤板食韓燒亦都係去自助吧自己拎之後食埋水蜜桃扭計雪糕🍦好味wo最得意係可以加恐龍蛋朱古力🍫滿足又非常飽嘅一餐
以前去韓國都必食依間炒辣雞🐔

首先就放啲雞落去炒熟
然後先加飯飯或者加麵落去炒
枱面上有張說明書教你點樣整

另外一邊係有自助吧

可以拎嘢飲,我拎咗杯藍莓汁好好飲
食完炒辣雞..仲可以換烤板食韓燒

2021-05-12
下午茶
  • 雪糕
2021-05-08 639 瀏覽
.人人都每逢佳節倍思鄉🌝但我係每逢肚餓倍思鄉🌚.無錯😜我又去咗食韓國野啦🇰🇷柳氏家鐵板雞專門店有個90分鐘任食鐵板炒雞X Jjang ! 鐵板烤肉套餐🥩🥓🍗🍖.辣妹安今次食嘅係🥢烤肉味惡魔辣炒雞🐣甜甜辣辣🌶惹味程度100分🈵肉質嫩滑·加上年糕·蔬菜🥬口感一流💯喺自助吧枱可以拎生菜...泡菜..韓式醃蘿蔔包住啲雞肉食特別有風味😚睇落好邪惡嘅公仔麵.....一啲都唔油膩識落好清爽👍🏻.之後加咗一份蜜糖味增味.....味增味好濃..加咗一隻蛋黃炒好特別🥰.自助鐵板燒...有好多唔同款海鮮同肉類但因為食雞都食到好飽了所以今次就冇食到啦..但見到食材睇落都好新鮮下次去一定會餓足三日三夜先去🤣🤣.嘢飲同雪糕都好多選擇仲有超邪惡嘅朱古力醬.值得一提嘅係服務態度...服務員會過嚟幫手炒而且都會問返客人啱唔啱食追加嘅時候份量需唔需要多啲少啲而且好貼心拎埋手套俾我哋..真係超值得讚
人人都每逢佳節倍思鄉🌝

識落好清爽👍🏻
好特別🥰
自助鐵板燒...有好多唔同款海鮮同肉類
但因為食雞都食到好飽了
所以今次就冇食到啦..
但見到食材睇落都好新鮮
下次去一定會餓足三日三夜先去🤣🤣
嘢飲同雪糕都好多選擇
仲有超邪惡嘅朱古力醬

值得一提嘅係服務態度...服務員會過嚟幫手炒
而且都會問返客人啱唔啱食
追加嘅時候份量需唔需要多啲少啲
而且好貼心拎埋手套俾我哋..
真係超值得讚

2021-05-05
生日週繼續食,這天來點刺激的! 終於約到好朋友一齊去食柳氏家鐵板,平日晚飯時段排長龍架,所以我們特意相約平日午餐時段,看餐牌後最後選了【90分鐘任食鐵板炒雞X Jjang ! 鐵板烤肉套餐】因我不算是非常能吃辣的人,所以就放棄柳氏家100萬辣度惡魔辣炒雞(聽名字已經覺得好辣好辣!!l)選了【烤肉味惡魔辣炒雞】,在此特別一讚職員哥哥超級有禮貌,炒雞過程解釋得好詳盡,餐廳亦貼心安排了口罩紙袋及圍裙。來~自己動手炒雞吧!基上就是先煎4分鐘、再反一次4分鐘,再炒多幾分鐘就完成了,炒的過程已聞到好惹味!!即食熱辣辣當然最正,配年糕好好食,仲有京蔥同洋蔥全部都好入味,驚唔夠飽仲可以配拉麵或飯!食完碟炒雞就可以開始燒其他食物,職員細心換爐,豬腩肉同肥牛快熟又入味,蔬菜選擇亦好多~燒翠玉瓜同粟米好好味!仲有沙律同包生菜獨立pack 好。飲品都有咖啡/菜/汽水/檸茶/檸檬香茅等任添、仲有香桃/牛奶味軟雪糕連多款糖果朱古力配襯,非常滿足!

2021-05-06
慶祝紀念
生日
2021-04-28 915 瀏覽
韓式鐵板炒雞$128韓式鐵板炒雞+烤肉$158,兩者都包含『前菜小食🥗飲料🥤甜品🍧』任食及『白飯🍚韓國麵🍜』任炒!入場前選好要邊款辣度嘅雞,共有4個辣度,分別係『蜜糖味噌、烤肉味、炭烤味及柳氏家辣』。由於我唔食得辣,所以揀咗『蜜糖味噌烤雞』,然後再選好『飯or麵』就可以入場。如果你係選擇『韓式鐵板炒雞+烤肉$158』,下面呢三張圖嘅食物都係任食!下面呢啲就係大家一齊可以FREE AND GET入場開始計任食90分鐘,哥哥仔先放低一份雞,配菜有年糕/大蔥/薯仔/蕃薯年糕/洋蔥/菜等等。炒完後,就可以加飯麵加雞蛋一齊炒。如果想惹味啲,可以係自助吧取免收費嘅韓國辣醬、粟米蕃茄、蘿蔔及菜加入一齊炒。加芝士就貴咗少少,要加$20-。試完炒飯及炒麵後,我個人認為炒飯有飯焦好食啲。其實食量唔大嘅話,$128-炒雞就已經好夠食。我哋兩個人都食咗2round,我食咗兩小碟已經好飽。不過要埋蝦、帶子、肉都係差$30-又真係好少啫,大食積啱晒!

下面呢啲就係大家一齊可以FREE AND GET

試完炒飯及炒麵後,我個人認為炒飯有飯焦好食啲。

2021-04-07 1753 瀏覽
今日係復活節假期最後一日,同男朋友黎左荃灣西食鐵板炒雞,雖然佢有任食炒雞,任食炒雞加燒肉,但我地就選左最平果個,89蚊限時60分鐘食鐵板炒雞,不是任食! 叫左個吾辣ge蜜糖味噌炒雞,加左$10牛肉,$10豚肉,年糕標準,配拉面,即係99蚊一個人,加埋一220蚊左右就埋到單,前菜飲品甜品都係任食,其實都好夠,最後我地都食吾晒d麵。。。10蚊碟肉以為得好少,其實都吾少,當然就吾係話好靚ge肉啦。雞好食我覺得菜太少,反而希望可以加10蚊菜另外拉麵份量太多,見隔離好多都食淨,如果餐廳可以改善下拉麵份量就好,吾夠食先加,可以減少浪費。60分鐘係入座起計,盤雞黎到過左10分鐘,之後等佢熟都要10分鐘,所以可能有d趕,食野慢吾建議職員好nice,見我地炒得衰,過埋黎幫我地炒
我覺得菜太少,反而希望可以加10蚊菜

職員好nice,見我地炒得衰,過埋黎幫我地炒

蜜糖味噌味炒雞

牛肉

豚肉

2021-04-06
蜜糖味噌味炒雞
2021-04-05 1023 瀏覽
晚市成人放題有148/188今次食既係188四款炒雞揀兩款任食90分鐘,包埋放題區肉類海鮮。放題區肉類有牛有豬但醃得一般,有部份肉係冇味;海鮮亦冇醃過,只有雪水味,不值一提。飲品區凍飲全部有糖飲品,熱飲有咖啡、茶、水,甜品區有軟雪糕。另有沙律,泡菜,人蔘雞湯。如果要食既建議主力食炒雞,再加d放題區既肉上去炒,臨煮好落埋個炒面兜2下。我試既係柳氏家炒雞同蜜糖炒鷄,個人推薦辣既柳氏家炒雞,蜜糖味非常淡口。留意90分鐘時間比較短,叫炒雞預要等10分鐘,炒至食得要5至10分鐘,食埋又預10至20分鐘,即90分鐘頂盡食到2次炒雞。飲品區凍飲冇無糖野飲亦係敗筆。簡單黎講,想食既建議食午市放題,或買個炒雞外賣飯盒算,除非你想試下自己即場炒黎食。
晚市成人放題有148/188

2021-03-29 980 瀏覽
柳氏家開咗咁耐, 真係一次都未食過。呢期帶飯多, 好少同同事食。今日難得同同事食, 佢哋好興奮咁話要再去柳氏家食。前2 日食過覺得好食! 去到要等位, 原來柳氏家LUNCH 有燒肉放題, 店員有問我哋係咪食放題, 我哋同佢表示咗係食SET, 之後佢都仲同我哋介紹放題食法, 原來佢誤會咗! 唔緊要, 當佢明白我哋食咩之後, 就問我哋食乜餐, 原來要門口即時落單 冇諗過要即時落單, 都未諗食咩! 好彩SET LUNCH 選擇唔多, 都快揀到!點完餐就安排入座, 先上泡菜, 都幾好食! 之後店員上咗同事個冷麵先。再等多5 分鐘就上埋我同另外3 位同事點嘅柳氏家辣雞撈麵。柳氏家辣雞撈麵撈麵本身偏辣, D 雞本身好好食, 但係D 麵係淥到淋晒糊晒, 好明顯係OVERCOOKED! 麵本身冇味, 同本身撈嘅味粉同辣粉分得好開! 溝唔埋! 好失望呀! 難食到食唔到, 我只係食晒D 雞同食咗少少麵就唔想再食! 推介我果位同事話佢前兩日食唔係呢個質素嘅! 既然咁講, 我會再俾機會柳氏家嘅!不過今次真係好失望囉!
柳氏家開咗咁耐, 真係一次都未食過。

點完餐就安排入座, 先上泡菜, 都幾好食!

之後店員上咗同事個冷麵先。
再等多5 分鐘就上埋我同另外3 位同事點嘅柳氏家辣雞撈麵。

柳氏家辣雞撈麵

麵本身冇味, 同本身撈嘅味粉同辣粉分得好開! 溝唔埋!

推介我果位同事話佢前兩日食唔係呢個質素嘅!

既然咁講, 我會再俾機會柳氏家嘅!
不過今次真係好失望囉!
柳氏家辣雞撈麵
2021-03-11
5 分鐘 (堂食)
2021-03-20 1039 瀏覽
🍗幸福的韓式烤雞放題天堂🍗小妹最近沉迷於任食的懷抱中,能大吃特吃,真的能消除一星期中所累積的疲勞♨️是次推介的餐廳位於荃灣西,看着它的烤鍋和排煙管,也能讓人回想起在韓劇中看見過的情景餐廳的點餐安排有點特別,大家前往時可先想清楚烤雞的款式入座時先選擇兩種口味的烤雞,兩款烤雞均會配飯或麵,上菜後按流程表自己烹調烤雞吃完後可自取其他肉類,如梅肉,牛小排,雞翼等或丸類、雪糕和飲品等等是次點單:✮ 蜜糖味噌雞配飯✮ 烤肉味辣炒雞配麵烤雞中配有年糕和雜菜,當中更有芋頭味的年糕,咬開中間的部份,會看到有芋頭蓉,十分特別!😋不過可能因一開始未能搞懂下單模式,誤會之下升級了所選擇的套餐,因此其實吃完烤雞都已經非常飽,還未有機會嘗試其他肉類( ;´Д`)而且時間方面只有90分鐘,建議大家要有足夠的飢餓感,才可進入餐廳大吃大喝😂 消費:$500左右(2人)(連加一服務費)CP值:✮ ✮ ✮ ✮交通:✮ ✮ ✮環境:✮ ✮ ✮食物:✮ ✮ ✮ ✮Follow my IG for more suggestion@sis_food_delivery
🍗幸福的韓式烤雞放題天堂🍗

小妹最近沉迷於任食的懷抱中,
能大吃特吃,
真的能消除一星期中所累積的疲勞♨️

是次推介的餐廳位於荃灣西,
看着它的烤鍋和排煙管,
也能讓人回想起在韓劇中看見過的情景

餐廳的點餐安排有點特別,
大家前往時可先想清楚烤雞的款式

入座時先選擇兩種口味的烤雞,
兩款烤雞均會配飯或麵,
上菜後按流程表自己烹調烤雞

吃完後可自取其他肉類,
如梅肉,牛小排,雞翼等

丸類、雪糕和飲品等等

是次點單:
✮ 蜜糖味噌雞配飯
✮ 烤肉味辣炒雞配麵

烤雞中配有年糕和雜菜,
當中更有芋頭味的年糕,
咬開中間的部份,會看到有芋頭蓉,
十分特別!😋

不過可能因一開始未能搞懂下單模式,
誤會之下升級了所選擇的套餐,
因此其實吃完烤雞都已經非常飽,
還未有機會嘗試其他肉類
( ;´Д`)

而且時間方面只有90分鐘,
建議大家要有足夠的飢餓感,
才可進入餐廳大吃大喝😂

消費:$500左右(2人)(連加一服務費)
CP值:✮ ✮ ✮ ✮
交通:✮ ✮ ✮
環境:✮ ✮ ✮
食物:✮ ✮ ✮ ✮

@sis_food_delivery
2021-03-09 1211 瀏覽
大家食炸雞都食得多啦 冇估到炒雞都咁popular🥵真係咁啱得咁巧!我本身想食炸雞 過到去先知原來係炒雞(仲以為係烤雞)不過嘗下鮮都好嘅~🥘任食鐵板炒雞(90min) 💰128/1可以拎飲品欄一邊嘅野食 飲品有好多種類好豐富~果汁、咖啡等熱飲、汽水等等🤪仲可以攞蕎麥麵、泡菜、生菜等等包住食🙈食到最尾會有雪糕的!配料都多到多多聲 棉花糖 朱古力等等🤭講返炒雞!我地叫左柳氏家辣炒雞同埋蜜糖味 每一鍋入面都會有幾舊年糕同芝士年糕~經典辣味對我來講就偏辣(原來佢唔係個種甜甜地的!)蜜糖味唔會重口味 不過可能會少左D味🙈最後食左兩round辣味同一round蜜糖 係扶牆出嘅地步🤣會有waiter係門口就問定你要吾要燒埋牛肉海鮮等等(要+$10)我地就冇要!仲會問埋要吾要爐邊芝士(+38)我地都冇要 覺得可能會漏🥵同埋都會問埋你要炒飯定炒麵!我地揀左炒飯~係白飯上面仲會鋪多一層辣醬~真係好有韓國風味🤪

🥘任食鐵板炒雞(90min) 💰128/1

2021-02-09 1662 瀏覽
呢間餐廳跟牛涮鍋屬同一個集團但品牌沒有其他分店,主打食韓式鐵板炒雞,午市任食90分鐘最平$98,可以享用自助區沙律吧同飲品;$118仲可以鐵板燒埋其他肉類海鮮,真係非常抵!入座後店員捧來一個大鐵板,上面有雞肉,椰菜,大蔥,年榚,另外有碟鳳爪同炒麵。店員放低張紙教導如何炒雞,亦有簡單講解。第一Round份量好多,食完根本已經半飽!鐵板雞口味入座時可以五選二,所以第二Round再黎一大盤雞,建議大家可以要淨雞,唔要菜或年糕。另一方面,有加錢就緊係要出去夾食材一齊炒!不過店員溫馨提示話因為不同食材烹調時間有別,提議食完炒雞後換另一鐵板,鋪上牛油紙比我地慢慢燒。*以上價錢是星期一至四午市時段,最貴星期五至日及公眾假期晚市,價錢分別是$148及$188。

第一Round份量好多,食完根本已經半飽!
疫情關係六點後禁堂食,好多餐廳都有🥡外賣優惠,今次外賣炒雞只係💥半價勁抵💥仲要味道同堂食其實差不多!唔食辣既朋友餐廳都有其他選擇嫁🤟🏻之前試過味增蜜糖都正✨✨🐔柳氏家辣炒雞-2人份量($47)(🍚7.5/10)推介❗原價要$94先食到,外賣價真係好抵!仲係現場即叫即炒,拎到返屋企打開都仲好熱辣辣🔥🔥份量適中有好多雞肉,夠哂兩個人食!柳氏炒雞係韓式辣醬味,辣度岩岩好有少少甜味,極有韓國風味。🍗雞肉食落嫩滑入味,仲配有兩款年糕條(原味/紫薯),夠哂煙韌又唔硬,紫薯個款有蕃薯流心好驚喜✨配埋椰菜同大蔥中和番成個既罪惡感,仲可以加$7.5配白飯🍚送飯一流!🥘炭烤味辣雞扒(配白飯)($43.5) (🍚6.5/10)呢款有三條🌶🌶🌶既炭烤雞扒同樣現場即製,但係係用原塊雞扒去炭燒,燒出黎真係有少少外脆內嫩既感覺,雞皮有少少脆,咬落雞扒同樣嫩滑多汁💦雞扒上面仲鋪左一層韓式辣醬既味道相當惹味,但食落略嫌太辣同埋偏咸!不足既地方係雞扒既炭燒味被辣味蓋過,另外全個餐只有一塊雞扒,無咩汁同配菜(只有少量黃瓜同泡菜),整體較乾,如果可以加配多啲蔬菜🥬會更好。

🐔柳氏家辣炒雞-2人份量($47)(🍚7.5/10)推介❗

🥘炭烤味辣雞扒(配白飯)($43.5) (🍚6.5/10)
外賣自取
2021-02-07 904 瀏覽
呢間無網上講得咁差,幾抵食,一個價錢就包咗好多嘢食嘢飲🤩環境都唔差,好闊落,仲可以望到窗外景色,只係地板有少少癡粒粒,唔太乾淨😶服務方面店員都幾主動,時不時會過嚟睇吓有咩需要,又唔會特別打擾小編同朋友傾計😚整體幾好,係會encore嘅食店🤤==============================🐔 柳氏家 (荃灣)📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓350-352號舖⏰ 星期一至日 11:30 - 23:00 ==============================1️⃣【韓國鐵板雞 x Jjang!鐵板烤肉】$118呢個餐包兩種口味嘅鐵板雞,今次就揀咗烤肉味辣炒雞🔥同蜜糖味噌炒雞🍯可以無限添加!一坐低店員就放低一大盤雞,亦清楚說明點樣炒雞,上下共煎4️⃣分鐘,再炒多4️⃣分鐘,最後因為小編搞唔掂,都係靠店員主動過嚟幫手炒,好彩當時店內唔多客人,唔係嘅話一定雞手鴨腳🤣小編超鍾意食年糕,有芝士🧀紫薯🍠同原味年糕,攞咗勁多放埋同雞件一齊炒,成件事好滿足🤰🏻.兩款口味嘅鐵板雞都好好味,一開始見蜜糖味嘅雞無咩顏色以為會無味😐點知食落甜甜咸咸,幾唔錯👍🏻最驚艷係辣炒雞,辣度啱啱好,啱晒唔食得辣嘅各位,
呢間無網上講得咁差,幾抵食,一個價錢就包咗好多嘢食嘢飲🤩
整體幾好,係會encore嘅食店🤤
🐔 柳氏家 (荃灣)
📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓350-352號舖
⏰ 星期一至日 11:30 - 23:00
1️⃣【韓國鐵板雞 x Jjang!鐵板烤肉】$118
兩款口味嘅鐵板雞都好好味,一開始見蜜糖味嘅雞無咩顏色以為會無味😐點知食落甜甜咸咸,幾唔錯👍🏻最驚艷係辣炒雞,辣度啱啱好,啱晒唔食得辣嘅各位,味道方面好惹味,食落係香辣唔係死辣🔥
除咗炒雞係任食,自助吧嘅任何野食嘢飲都係任食架,有少量肉類同海鮮🍤不過個人認為麻麻地,肉類過咸,海鮮無味,都係食返炒雞好啲。
飲品方面有汽水🥤同果汁🧃個人覺得正常,純粹用嚟解渴🥱
甜品有牛奶🥛同朱古力🍫雪糕想食晒兩隻味仲有扭紋雪糕🍦味道唔錯,咁嘅價錢自然唔可以要求咁多😌
(🔥 怒食指數:9/10)
🔥評分:
環境:7/10