2018-02-01 556 瀏覽
又烚下烚下!今日黎到澳門台山水佬榮打邊爐,聽聞呢度既航母海鮮盛宴唔錯,今日終於食到! 呢個海鮮盛宴只需$238/位,火鍋內有八款時令海鮮,四款疏菜,仲可以自選五款配料!真係幾抵!不過仲要加$18醬油費同加一!最重要係,呢個餐係唔包野飲架!打邊爐又點可以冇野飲呢,結果埋單都要三百幾蚊!講返呢個航母,確實係幾多料既!海鮮同配料都好新鮮,湯底亦都唔錯!蟹夠鮮味多膏青口肉質creamy海蝦肉質爽口鮮甜鮑魚夠厚身貝殼類有沙番茄🍅同菜吸晒啲湯又淋又好味自選安格斯特級肥牛,紋路靚,牛味重雞件新鮮而且肉質幾滑湯底叫左微辣,辣辣地幾惹味!不過越煮會煮辣,唔食得辣既朋友要考慮叫不辣總括黎講,呢個航母海鮮盛宴確實唔錯!下次可以再黎

!打邊爐又點可以冇野飲呢,結果埋單都要三百幾蚊!

蟹夠鮮味多膏
青口肉質creamy
海蝦肉質爽口鮮甜
鮑魚夠厚身
貝殼類有沙
番茄🍅同菜吸晒啲湯又淋又好味
自選安格斯特級肥牛,紋路靚,牛味重
雞件新鮮而且肉質幾滑

總括黎講,呢個航母海鮮盛宴確實唔錯!下次可以再黎
2018-01-31 596 瀏覽
今日慶祝聖誕節,同一班朋友黎到佐敦食最近好Hit的航母海鮮盛宴。我哋今次有五個人去食,被安排到5樓VIP房,裏面有獨立電視機,環境頗舒適。坐低後,服務員拎上有九種不同嘅調味料,最鍾意係芫荽任食。揀好配料後,我哋就等待主角出場。大約等左5分鐘,服務員拎咗航母海鮮盛宴出嚟,海鮮仲係生猛的,十分新鮮!海鮮嘅數量係根據人數黎決定嘅咁裏面就有帶子、八爪魚、鮑魚、象拔蚌、青口、蝦、蟹、蜆等。D海鮮好新鮮 ,上枱仲郁緊!我地等緊海鮮落湯時,叫了竹蔗茅根飲,自家製的吾會太甜。服務員拎左一煲麻辣湯底入黎,淨看湯的色澤就知辣度夠。蓋上鍋蓋後,等待十五分鐘左右先可以吃。服務人員好細心,不時會幫我地留意個鍋可以吃未。嘩,终於可以食,香辣味氛香撲鼻!我忍吾住先試一啖湯,湯底雖然辣但都有海鮮的鮮味,幾清甜。我先食隻蟹,十分大隻,而且每一隻仍用橡皮筋扎住,非常生猛。蟹肉十分結實,並非扮新鮮。而且鮑魚體積亦不細,正!享用航母海鮮盛宴會有一份肥牛同雜菜附送。肥牛脂肪分佈平均,蔬菜仍非常鮮綠。豆苗和娃娃菜好嫩,好甜。食完主菜,湯底最岩放麵可以吸收全部精華。最後,服務員送上小甜品。總括而言,航母海鮮盛宴性價比高,值得推介。

坐低後,服務員拎上有九種不同嘅調味料,最鍾意係芫荽任食。

D海鮮好新鮮 ,上枱仲郁緊!

我地等緊海鮮落湯時,叫了竹蔗茅根飲,自家製的吾會太甜。

服務員拎左一煲麻辣湯底入黎,淨看湯的
色澤就知辣度夠。

豆苗和娃娃菜好嫩,好甜。

食完主菜,湯底最岩放麵可以吸收全部精華。

天氣涼又去食火鍋,普通的鍋已經吸引不了我前幾天同事介紹這間,說有不少明星幫襯過半放題式,有個套餐叫航母海鮮盛宴最岩4-6個人好像很吸人的樣子,於是就約了幾個朋友去吃一餐餐廳位於佐敦,地鐵出後步行5-8分鐘左右其實在一條橫街中門口已貼了很多明星去光顧的照片看來真的不錯的樣子上到去地方不大,每台都是4-8人,應該只有10來張台全場爆滿,幸好有BOOK位!!! 坐看已經看到我們打算吃的那個餐牌也沒有多想就點了這個 (我們就是沖著他來的) 這個母艦果然很大,要用到2個電爐上面滿滿的海鮮,有青口、鮑魚、帶子、蝦、蟹、蜆 .... 等等底下也填滿菜我們要了他們的招牌辣汁做湯底(微辣) 焗大概10多分鐘,待應姐姐幫忙開蓋一陣陣海鮮香飄來湯底沒有很辣,但味道則很鮮待應姐姐提示可先吃貝殼類最近才吃蟹其實每樣海鮮跟湯底都很match,很夠味,也不怎樣要點汁新鮮又可口。 蟹都幾有份量,多肉多黃,易拆肉,味鮮~ 正!!除了這盤海鮮之外,還有很多配料可以再點 ,我們要了牛肉、牛丸、牛粒 ……非常嫩~ 其實吃完海鮮都有7成飽,再加上配料,真的非常足夠本來餐中還有出前一丁麵,真的吃不下~回到公司我有跟同事說! 果然
放題式,有個套餐叫航母海鮮盛宴
最岩4-6個人
好像很吸人的樣子,於是就約了幾個朋友去吃一餐

餐廳位於佐敦,地鐵出後步行5-8分鐘左右
其實在一條橫街中
門口已貼了很多明星去光顧的照片
看來真的不錯的樣子
上到去
地方不大,每台都是4-8人,應該只有10來張台
全場爆滿,幸好有BOOK位!!!

坐看已經看到我們打算吃的那個餐牌
也沒有多想就點了這個 (我們就是沖著他來的)

這個母艦果然很大,要用到2個電爐
底下也填滿菜
我們要了他們的招牌辣汁做湯底(微辣)

焗大概10多分鐘,待應姐姐幫忙開蓋
一陣陣海鮮香飄來

湯底沒有很辣,但味道則很鮮
待應姐姐提示可先吃貝殼類最近才吃蟹
其實每樣海鮮跟湯底都很match,很夠味,也不怎樣要點汁
新鮮又可口。

蟹都幾有份量,多肉多黃,易拆肉,味鮮~ 正!!

其實吃完海鮮都有7成飽,再加上配料,真的非常足夠
本來餐中還有出前一丁麵,真的吃不下~

回到公司我有跟同事說! 果然是好介紹,下次可以帶屋企人一齊去吃~ 呵呵!
2018-01-25 683 瀏覽
朋友生日簡左呢間餐廳食,途中就見到2塊大既招牌,上面清楚列明收費同教人點行👍🏻淨係見到張相已經覺得好吸引😋湯底方面,我地就簡左水佬榮辣汁 而另外仲可以簡多5款火鍋配料等左一陣,個航母海鮮盛就到左。見到第一眼就嘩左聲,因為真係好大盤,實物同相片完全符合!盤入面有好多海鮮,全部都大大隻,好足料,而且啲海鮮係仲郁緊,真係好新鮮啊😃👍🏻 最中意食就係海蝦同青口,一級棒!我地叫左一揸西瓜汁飲,倒出黎既時候係好多西瓜肉,證明係即叫即榨👍🏻滾啦滾啦!色香味俱全,一個字,正👍🏻 啲海鮮吸晒啲湯味,辣得黎仲keep住海鮮既鮮味😋 另外可以自選5款配料 特別推介 安格斯肥牛 是必點的啊 真係值得再食第2次,計落200幾蚊一位真係好抵食,下次再黎要試埋其他湯底!

2018-01-24 2910 瀏覽
早前在Facebook見到朋友仔Post左隻類似航空母艦既海鮮鍋,一問之下,原來呢隻”航母海鮮鍋”來自"澳門台山水佬榮”,個名好特別😆所以一直記住,適逢老友聚會,所以我提議去打邊爐試下呢隻航母!🤭餐廳坐位位置寬闊,有4人卡位坐得幾舒服~一坐底店員仲會拎小食同醬料俾我地~湯底有四款選擇,而我地選左微辣既水佬榮辣汁湯底 (因為係秘製,出面食唔到)嘩嘩嘩,主角來了😍😍 真係好大隻船好多料呀!隻蟹仲好新鮮係度郁緊,好彩店員已經紮住左佢者,唔係實走蟹🦀!大家見到呢隻巨船🛳都好興奮相機先食後,店員就開始加湯底煲滾蓋蓋,在我地傾計之際,個鍋開始出煙,店員再過黎幫我地打開個蓋,咁快就有得食啦!呢隻航母海鮮鍋為四人餐(最少),所以海鮮都以四人為單位,人人有份,唔駛爭共有八款海鮮:蝦、蜆、八爪魚、象柭蚌、貴妃蚌、青口、鮑魚、蟹,以大量疏菜墊底海蝦爽口鮮甜八爪魚爽口鮑魚好厚身,肉質彈牙,吸晒啲湯好入味蟹🦀大大隻,幾多蟹膏蟹肉,鮮甜可口唔夠飽?唔緊要!呢個海鮮鍋仲可以揀多五款食材!安格斯特級肥牛,由於食到中段,湯底已經開始濃郁,肥牛吸收左湯底既海鮮精華,味道一流!肥牛脂肪分佈平均,紋路好靚,肉質鮮嫩新鮮牛仔粒

海蝦爽口鮮甜
八爪魚爽口
鮑魚好厚身,肉質彈牙,吸晒啲湯好入味

蟹🦀大大隻,幾多蟹膏蟹肉,鮮甜可口

唔夠飽?唔緊要!呢個海鮮鍋仲可以揀多五款食材!

新鮮牛仔粒,牛味濃郁,成粒放落口咬,好有質感

食到呢度仲未夠飽?!唔緊要!呢個餐仲配有公仔麵,仲係出錢一丁!
啲麵吸收晒海鮮、菜、牛肉味,好食到停唔到口,呢次真的好飽了!

打完邊爐,個口好鹹,店員仲預備埋甜品-雪米糍俾我地,好滿足呀!
2018-01-24 419 瀏覽
之前見到朋友食水佬榮post啲相都好大份,平時同男朋友二個人一定食唔晒呢個海鮮盛宴,今次終於約到4條邊爐友陪我食。極力推介水佬榮辣味湯底啊!!!!!正到無朋友,唔係好食得辣既朋友都唔洗驚,有辣度可以簡,我本身都唔係好識食辣,小辣接受到,佢個湯底正到我飲左幾碗啊。除左湯底,佢啲海鮮同樣讚不絕口,因為真係好新鮮,睇住佢係個游水箱到撈出黎,上到鍋加湯,啲鮑魚啊、蟹、蝦全部都好生猛識郁,煮出黎個鍋勁鮮甜再加少少辣辣地,好惹味。佢呢個海鮮盛宴仲包左五款火鍋配菜,揀左響鈴卷啊雪花牛個啲火鍋例牌配菜。響鈴周圍都有無咩特別,但黎到水佬榮一定要叫,因為佢個湯底加海鮮太正,響鈴吸晒啲汁,不得了。個牛肉唔洗多講啦,睇相都知掂啦。

2018-01-23 5212 瀏覽
早前係朋友圈經常都會唔覺意地見到一個個巨型海鮮併盤的相片,真係即壯觀又吸睛,每次見到都會流哂口水。今次同朋友聚會終於都有機會黎會一會呢個超級海鮮艦母啦,正正~~ 航母海鮮盛宴 (包括有8款時令海鮮 + 4款時菜 + 兩個出前一丁+自選5款火鍋配料) 登!登!登!登!超級壯觀的海鮮航母登陸啦!! 超大煲!! 我地去的當天的時令海鮮係: 花蟹, 蝦, 八爪魚仔, 青口, 蜆, 貴妃蚌, 鮑魚, 扇貝 上面係海鮮,而底下就係新鮮蔬菜。  而湯底我地當然係揀左招牌的 : 水佬榮辣汁湯底 (微辣)! 湯底本身都比較清,唔係濃厚果類,只係味道輕微辣辣地。咁就比較能夠食得出海鮮的原本鮮味! 花蟹 上枱時係生勾勾識郁咖… 每隻蟹都一樣好厚肉, D肉一梳梳咁食得好過癮, 味道鮮甜而且仲有唔少膏, 正正!  扇貝 - 好大隻, 肉厚彈牙又鮮味; 蝦- 爽口又彈牙, 味道好鮮甜; 鮑魚 - 鮮嫩彈牙; 貴妃蚌 – 都好大隻, 肉質鮮甜彈牙; 青口 - 肉質肥厚, 味道都幾鮮; 八爪魚仔 – 雖然唔係好大隻,但都彈牙鮮味; 而自選的5款配料 我地就揀左:  安格斯特級肥牛 牛肉色澤

登!登!登!登!超級壯觀的海鮮航母登陸啦!! 超大煲!!

上面係海鮮,而底下就係新鮮蔬菜。

而湯底我地當然係揀左招牌的 : 水佬榮辣汁湯底 (微辣)!

花蟹 上枱時係生勾勾識郁咖…

扇貝 - 好大隻, 肉厚彈牙又鮮味;
蝦- 爽口又彈牙, 味道好鮮甜;
鮑魚 - 鮮嫩彈牙;
貴妃蚌 – 都好大隻, 肉質鮮甜彈牙;
青口 - 肉質肥厚, 味道都幾鮮;
八爪魚仔 – 雖然唔係好大隻,但都彈牙鮮味;

而自選的5款配料 我地就揀左:

安格斯特級肥牛
牛肉色澤紅潤新鮮, 油脂分怖整齊又平均, 而且厚度都幾厚下~ 入口口感好嫩唔會柴, 牛肉味又濃郁, 好味!

新鮮牛仔粒
油脂分怖同樣整齊平均。相比起安格斯特級肥牛就要灼耐一啲啲時間,口感都算軟腍唔會難咬,肉汁豐富而且牛味亦都重;

新鮮蝴蝶腩 (豬肉)
第一次食連筋帶肉的蝴蝶腩,块筋膜薄薄地囗感帶少少爽脆,口感幾好。而腩肉位就好軟腍,豬肉味突出;

鮮雞件 – 都幾新鮮, 脂肪唔算多,肉質都幾嫩滑彈牙;

牛根丸 – 份量都唔少,10粒走唔甩。都ok彈牙同有牛肉味。。。

甜品: 維記雪米糍

原來餐廳都有唔少的知名人士幫襯,驚喜~

2018-01-22 307 瀏覽
水佬榮係分左兩層 雖然細小 但人手充足 感覺更warm d侍應都好有禮貌同熱情呀 未食都已經心情好!因為朋友生日 所以我地揀左個航空母艦 影相都型d 哈哈😆 佢入面包括左8款海鮮 4種蔬菜 再自己揀5款火鍋配料 同1款湯底 揀左佢個辣湯底個鍋一黎到 完全 哇 大到要2個電磁爐先搞得掂😋😋8款海鮮有蟹 蝦 青口 鮑魚 八爪魚 扇貝 蜆 花螺 樣樣食落口都好新鮮呀 又大隻 啖啖肉 記得要沾佢個黃辣椒食海鮮 會更惹味 🤤🤤蔬菜就有蕃茄 白菜 等 全部吸晒 湯底的精華 正 佢有超過30款的火鍋配料 我地揀左手切肥牛 響玲 蟹枊 黑豚肉 凍豆腐 最好食係手切肥牛!肉質鮮厚 好正呀 凍豆腐又係吸晒佢d辣汁 爽又叫左渣西瓜汁 不過我個人覺得比較溶同洁 值得一讚 係個男經理服務好好 又細心 叫d員工影相 又會好樂意 不論影幾多次都好 真心可以再黎一次!

蔬菜就有蕃茄 白菜 等 全部吸晒 湯底的精華 正

又叫左渣西瓜汁 不過我個人覺得比較溶同洁

2018-01-21 546 瀏覽
水佬榮一直都想食,但係留番我友人由澳洲回來探親先食......點知真係食到一肚氣我哋有14人食,呀姐book枱時話留間房比我哋,其實都幾好叫咗兩個爐,等咗勁耐先到有個疑似經理呀姐句句都窒住曬冇一句係好聲好氣本身就嘢食嚟講真係值得比個好評佢個秘製辣湯配海鮮真係一絕,花蟹我自己都食咗兩隻,蟹肉鮮甜,蝦夠新鮮,爽口彈牙加埋出丁吸曬海鮮辣汁精華真係好好味但係呢個呀姐真係趕客到不得了食嘢食到比人咁人話法真係火都嚟,我哋有人生日切蛋糕,蠟燭都未吹都趕住曬我明你要做多轉,但係都可以好聲好氣d友人其實之後去咗銅鑼灣果間,服務比係呢間好好多水佬榮麻煩你叫個呀姐真係收斂下啦

我哋有14人食,呀姐book枱時話留間房比我哋,其實都幾好
叫咗兩個爐,等咗勁耐先到
有個疑似經理呀姐句句都窒住曬
冇一句係好聲好氣
本身就嘢食嚟講真係值得比個好評

加埋出丁吸曬海鮮辣汁精華真係好好味
但係呢個呀姐真係趕客到不得了

我明你要做多轉,但係都可以好聲好氣d
友人其實之後去咗銅鑼灣果間,服務比係呢間好好多

水佬榮麻煩你叫個呀姐真係收斂下啦
2018-01-21 439 瀏覽
見到都有幾多好評,就諗住黎試我地9個人,叫左個海鮮火鍋黎到見到有錦多海鮮好似幾正啲蟹就又瘦又唔好食又唔新鮮啲鮑魚係極度極度聽食啲蝦就正常牛肉都幾好仲叫左三渣野飲賣單每人355蚊完全唔掋食同出面任食既冇分別冇下次
見到都有幾多好評,就諗住黎試
我地9個人,叫左個海鮮火鍋
完全唔掋食
同出面任食既冇分別
冇下次
2018-01-18 475 瀏覽
之前聽過朋友介紹今日終於約得成三五知己一齊去食海鮮邊爐一開始會擺低好多款醬料比我地自助挑選除左指定8海鮮類+4款蔬菜之外重可以自選5款配料一定一定要揀安格斯肥牛同牛仔粒!佢地既肥牛同牛仔粒牛肉味好濃油脂分佈岩岩好開頭覺得牛仔粒應該同打邊爐唔夾點知一試就愛上了!一擺上枱我地4個女仔即刻哇一聲滿滿既海鮮好震撼⋯隻蟹d爪重郁緊好新鮮侍應們時服務好好會提我地邊d食先邊d要煮耐d食完海鮮之後個湯底都好甜~真係非常滿足既一餐
之前聽過朋友介紹
今日終於約得成三五知己一齊去食海鮮邊爐
一開始會擺低好多款醬料比我地自助挑選
除左指定8海鮮類+4款蔬菜之外
重可以自選5款配料
一定一定要揀安格斯肥牛同牛仔粒!

佢地既肥牛同牛仔粒牛肉味好濃
油脂分佈岩岩好
開頭覺得牛仔粒應該同打邊爐唔夾
點知一試就愛上了!

一擺上枱我地4個女仔即刻哇一聲
滿滿既海鮮好震撼⋯
隻蟹d爪重郁緊好新鮮

侍應們時服務好好
會提我地邊d食先邊d要煮耐d

食完海鮮之後個湯底都好甜~
真係非常滿足既一餐

2018-01-12 665 瀏覽
呢排天氣真係凍到不得了,天氣凍就想吃點熱辣辣既東西,之前見到介紹呢間,就約埋飯腳試下book ng book到,平日係易啲book。一行幾人興奮地準備去食海鮮餐一坐底就有整齊的不同醬料俾你選擇。黃色好特別,仲好辣潻,不過好香,原來係黃辣椒,正,沙茶醬都好香,嘩,海鮮船一黎到,大家都眼睛發光了,好大個船海鮮有八款,有蝦,蟹,扇貝,象拔蚌,鮑魚,貝殼類,八爪魚,貴妃蚌。鮮甜嘅有,象拔蚌,蟹,好好味👍🏻唔韌有八爪魚,意外地好味。 貝殼類,就帶有點沙,就一般般。滿滿的菜類在底另外仲可以選擇五款其他拾下拾下。我地要左肥牛同牛肉粒,好有牛味,咬落唔韌,有口感,不錯,啖啖牛肉,不是冰鮮的感覺。👍🏻豬肉就較一般,雲吞,響鈴都正常。很滿足的一個晚上
一行幾人興奮地準備去食海鮮餐

一坐底就有整齊的不同醬料俾你選擇。

嘩,海鮮船一黎到,大家都眼睛發光了,好大個船

鮮甜嘅有,象拔蚌,蟹,好好味👍🏻
唔韌有八爪魚,意外地好味。
貝殼類,就帶有點沙,就一般般。
滿滿的菜類在底

另外仲可以選擇五款其他拾下拾下。
豬肉就較一般,雲吞,響鈴都正常。
很滿足的一個晚上

2018-01-10
2018-01-12 651 瀏覽
同班朋友系佐敦行完街lum住食海鮮.咁橋經過水佬榮,見到個牌,又有discount,時間又岩岩好就上左去試下!我地有5個人,所以比左間房我地,又有電視睇,環境真的唔錯!店員既服務態度又好好!看到d醬料都幾唔錯,我想食既都有..都幾新鮮。海鮮黎啦!總共有8種海鮮...最勁既就係d蝦同蟹仲郁緊..其他海鮮都好新鮮!落完d辣湯,都要等10幾分鐘..一開蓋,d香味出晒黎...見到已經覺得好好味...d辣湯配左d海鮮落去,食落口真係唔錯...讚!我最愛就係鮑魚...新鮮得黎又入味...贊贊贊!除左盤海鮮之外,都有免費5樣野比我地揀,我地就揀左兩款牛肉,響鈴,冬瓜...除此之外,都送左公仔麵比我地食...怕我地唔夠飽添...D牛肉真係唔錯,睇個賣相都已經知啦..讚!最後都叫左菜苗同娃娃菜,都好新鮮,唔會好此出面d菜咁,唔會又爛又有霉...唔錯唔錯!食完晒,大家都非常飽...結論係會再黎食...不過去之前最好打去訂位先,因為都等左一陣~

看到d醬料都幾唔錯,我想食既都有..都幾新鮮。

我最愛就係鮑魚...新鮮得黎又入味...贊贊贊!

2018-01-11 414 瀏覽
E幾日天寒地凍,最好食返d熱辣辣既野,朋友提議打邊爐,真係一個非常好既建議。朋友試過一間海鮮火鍋邊爐。話水準都幾高。甘就去試一試先。佢地有一個好震撼既海鮮火鍋,但一定要4人以上先可以點到,情侶2個人去就見唔到e個場面了。未點菜前,有一盆醬料俾你地自己調配。每款醬料都好新鮮好惹味。之後我地點了航母海鮮盛宴,唔同時段同日子入座價錢都唔一樣。我地當日就係$238一位有8款時令海鮮,另有4款蔬菜每台可自選5款配料,我地揀左安格斯特級肥牛、新鮮牛仔粒、雲吞、響鈴、黑豚肉。湯底就揀了海底椰魚,海鮮有蟹、蜆、象拔蚌、八爪魚、蝦、帶子、鮑魚...大家一見到依盆海鮮火鍋都哇哇聲...樣樣都好新鮮同好甜好有海鮮味。牛肉無得輸,好重牛肉味同好淋。好滿足的一餐。
E幾日天寒地凍,
最好食返d熱辣辣既野,
朋友提議打邊爐,
真係一個非常好既建議。
朋友試過一間海鮮火鍋邊爐。
話水準都幾高。
甘就去試一試先。
佢地有一個好震撼既海鮮火鍋
但一定要4人以上先可以點到,
情侶2個人去就見唔到e個場面了。
未點菜前,有一盆醬料俾你地自己調配。
每款醬料都好新鮮好惹味。

之後我地點了航母海鮮盛宴,
唔同時段同日子入座價錢都唔一樣。
我地當日就係$238一位
有8款時令海鮮,另有4款蔬菜
每台可自選5款配料,
我地揀左安格斯特級肥牛、新鮮牛仔粒、雲吞、響鈴、黑豚肉。

湯底就揀了海底椰魚,
海鮮有蟹、蜆、象拔蚌、八爪魚、蝦、帶子、鮑魚...
大家一見到依盆海鮮火鍋都哇哇聲...

樣樣都好新鮮同好甜好有海鮮味。
牛肉無得輸,好重牛肉味同好淋。
好滿足的一餐。
2018-01-10
2018-01-05 750 瀏覽
第一次去,2個人,本身想食個海鮮套餐,最後得知要4人起,唯有散叫海鮮。個男人話今日蟹好靚,好新鮮,400隻。我暫且信佢,加埋個唔知乜 名好長,好多料,200-300既湯料底,都算!果時 生日,豪食。最後個見到隻蟹,我眼都凸,冇蟹膏,冇乜肉,唔q知,點解可以收我400幾,我屯門食,都冇咁渣! 被人當水魚 認真唔好受。好就好在,d料幾好味,食過翻層味 埋單1400~兩位。於是第二次,再去,冇叫蟹,冇叫貴料湯底,個女侍應好臭寸咁講~你叫鴛鴦湯底,不如出去食,呢到叫果個x@@¥€*(唔記得咩名,太長 上次食 貴果個2-300)先好味我話,唔洗咧,我要鴛鴦得了,果下我幾佩服自己忍到佢,最後個湯底真心不得了!沙爹vs清湯,兼且沙爹十足十超市d cheap料 一包包,再煮滾又係,得佢d料 讓我冇咁失望,2次機會足夠!唔值呢個價,出面比佢好食太多,服務態度差到,俾錢買難受,我on居就好,你地想試,即管去吧!第二次埋單1200 3位
好就好在,d料幾好味,食過翻層味 埋單1400~兩位。
又係,得佢d料 讓我冇咁失望,2次機會足夠!

第二次埋單1200 3位