2019-07-30
成日都見朋友食蒸氣海鮮 今次終於都有得食啦 😝 9點先經過雞地個邊 見到呢間餐廳仲幾多人 決定入去試下叫左兩個黃金套餐 ($288一位)特別一提既有 -當季奄仔蟹 每人有兩隻蟹 可能睇住佢由生變熟 好得意呀😝 一食第一啖 嘩 好鮮好鮮好鮮甜😳😳 好耐無食過咁鮮味既蟹啦!!朋友一粒肉都無浪費 食左成半個中先食完佢既兩隻蟹😂 -澳洲龍蝦每人有半隻 店員教既時間剛剛好 唔會煮得過熟 所以d肉好嫩好滑 😋 -鮑魚, 北海道元貝, 南海貴妃蚌, 象拔仔, 澳洲青口以上5樣野都係各一隻, 但係唔知係咪我地太夜先去既關係 貴紀蚌同象拔仔都唔係太鮮 好似已經熱到出左水😂 要比多次機會佢 下次要早d去試下係咪真係鮮d先 -海蝦就每有人兩隻 一大一細 可以試到兩款唔同既蝦 😋 食完哂海鮮同蔬果盤,窩底仲有一早就放左既粟米瑤柱粥!吸哂d海鮮既汁 呢碗粥好好味 😋 食唔哂仲可以打包走架!
叫左兩個黃金套餐 ($288一位)
特別一提既有
當季奄仔蟹
澳洲龍蝦
鮑魚, 北海道元貝, 南海貴妃蚌, 象拔仔, 澳洲青口