有無人好似我咁唔係好飲酒去親居酒屋都食唔飽🤣今次尼間炸串居酒屋嘅出品都好有驚喜!最緊要我係捧著個肚走嘅!🥹🙌💰佢哋嘅lunch meun會更加抵食,百五蚊左右有齊前菜小食串燒,都好吸引火夫尼個虎蝦濃湯麵真係不得了好食!🤌🏼好出色!🤌🏼隻被炸櫻花蝦🌸包裹嘅虎蝦,係勁大隻,咬開邪惡香酥嘅炸櫻花蝦果下無唸到隻蝦肉會咁大隻!仲要蝦肉好Q彈新鮮!濃厚嘅蝦湯底食到蝦嘅鮮味,如果唔夠肚餓可能食完會覺得比較漏,所以都係建議兩人share一份麵,少食多滋味~😽串燒x2 $48蟹肉牡蠣滿滿蟹肉 食到鮮甜 中和左炸蠔嘅油膩感 推薦!生蒜牛肉🧄牛肉有嚼口 加上蒜味mayo醬好香辣味味增煮豬腸$36下酒好菜!濃厚味增味!豬腸軟爛入味雞肝多士$48多士食得出唔係現焗唔夠香脆 好扣分雞肝醬中規中矩 唔算出色🥹店內多四人及二人位溫柔嘅黃光整體環境都好舒服,職員服務十分有禮✔️想食嘅朋友就一定要book位啦🤣

串燒x2 $48
蟹肉牡蠣
滿滿蟹肉 食到鮮甜 中和左炸蠔嘅油膩感 推薦!
生蒜牛肉🧄

• 蟹肉牡蠣串燒
  • 虎蝦濃湯麵
  • 生蒜牛柳串燒
2022-09-21 348 瀏覽
咁岩要去紅磡買野, 順便喺附近搵左間未試過既食肆試下見到火夫個lunch menu幾吸引, 同埋之前上網都見過介紹, 決定一試環境幾好, 都乾淨舒服, 但因為open kitchen, 所以有少少油煙味我同老公每人叫左一個lunch set$118 = 1個麵食+2串串燒+1杯飲品, 再加1服務費佢另外可以再加$138任飲酒, 留番下次夜晚黎先飲老公鍾意食牛肉, 所以個麵食加$20叫左炙燒牛肩胛撈麵上網見好多人都係試虎蝦濃湯麵, 話雖然好食但好漏 所以我決定試下明太子撈麵*炙燒牛肩胛撈麵*賣相好好, 但肩胛肉完全唔淋, 口感差, 麵汁冇乜味道, 完全係失望*明太子撈麵*夠多汁多明太子, 撈完之後每一條麵都沾有明太子, 味道十分好*雞胸骨, 海鰻燒, 鹽燒手羽. 雞肝啡菇*而串燒我地揀左比較普通嘅款式, 希望唔好中伏但真係好一般, 雞翼係單骨好薄, 得咸味雞胸骨有酸味, 海鰻燒好un唯獨是個雞肝啡菇有d驚喜, 黎到先知佢係吉列入面釀左好多雞肝, 濃味而不漏, 好味道*白桃冷串梳打*飲品只係簡單叫左麥茶同白桃冷串梳打梳打真係有串白桃, 但味道普通, 冇乜特別總括黎講, 食物水準好參差, 好

我同老公每人叫左一個lunch set
$118 = 1個麵食+2串串燒+1杯飲品, 再加1服務費
佢另外可以再加$138任飲酒, 留番下次夜晚黎先飲

老公鍾意食牛肉, 所以個麵食加$20叫左炙燒牛肩胛撈麵
上網見好多人都係試虎蝦濃湯麵, 話雖然好食但好漏
 所以我決定試下明太子撈麵
*炙燒牛肩胛撈麵*

*明太子撈麵*
雞胸骨, 海鰻燒, 鹽燒手羽
雞肝啡菇

*雞胸骨, 海鰻燒, 鹽燒手羽. 雞肝啡菇*
而串燒我地揀左比較普通嘅款式, 希望唔好中伏
但真係好一般, 雞翼係單骨好薄, 得咸味
雞胸骨有酸味, 海鰻燒好un
唯獨是個雞肝啡菇有d驚喜, 黎到先知佢係吉列
入面釀左好多雞肝, 濃味而不漏, 好味道
白桃冷串梳打

*白桃冷串梳打*
飲品只係簡單叫左麥茶同白桃冷串梳打
梳打真係有串白桃, 但味道普通, 冇乜特別

總括黎講, 食物水準好參差, 好食嘅好好食, 唔好食嘅真係好難食
如果可以做到唔係淨係得招牌菜好食咁就好
會再比機會呢間食肆, 期待下次黎會有進步
2022-09-20
10 分鐘 (堂食)
雞肝啡菇
今次介紹一間位於紅磡性價比超高嘅拉麵!Weekend Lunch Set $138 已經有齊三款一品料理、一份麵、兩款串物及一份飲品~ 平日嘅lunch set好似仲會平少少🤏-🎈一品料理落單後無耐好快就上左前菜,就咁睇menu上嘅名已經覺得好特別好有誠意!配搭同味道上稱唔上好好食,但真係好得意好特別🤔👉雞肝多士多士烤脆,旁邊放一碟雞肝醬。灰色望落唔算太討好,但食落又無想像中咁重内臟腥味。推薦指數: 7/10👉枝豆春卷呢一款春卷就真係一條春卷入面包住粒粒分明的枝豆,旁邊配枝豆醬。春卷炸得夠脆,雖然都好食,不過我自己都係中意食有肉嘅春卷😹推薦指數: 7/10👉麦粒味噌青瓜青瓜本來就無咩味道,主要靠撈咗味噌嘅麦粒作為主角。咸咸香香嘅味道係越食越上癮!推薦指數: 7.5/10-🎈串物串物主要分咗串燒同串揚,串燒即係燒出嚟嘅串燒(廢話😹),串揚就係炸串啦!👉海鰻燒串燒 (+$4) 呢一款加咗少少花椒所以輕微有少少麻麻哋嘅口感,不過就唔辣的~ 魚皮微微燒脆,味道唔錯😋推薦指數: 7.5/10👉葡提鴨卷串燒鴨肉切成片,中間包住提子。咬開嘅時候中間提子會有少少汁,都幾得意👌推薦指數: 7/10👉蟹肉

🎈一品料理

👉雞肝多士

👉枝豆春卷
👉麦粒味噌青瓜

🎈串物

👉海鰻燒串燒 (+$4)
👉葡提鴨卷串燒
推薦指數: 7/10

👉蟹肉牡蠣串揚 (+$2)
呢一款串揚都係好多人叫嘅人氣產品,面頭有滿滿嘅蟹肉,下面就係炸蠔。兩樣加埋一齊好有鮮味!
👉生蒜牛柳串揚
中意食蒜的話呢一款一定係必點,蒜味超濃超好吃!!!炸粉夠薄夠脆,唔係仲有個麵一定會encore!!!
推薦指數: 8/10
🎈麵食
麵食有六款選擇,有齊拌麵、湯麵同冷麵!
👉虎蝦濃湯麵 (+$50)

呢個都係超多人點的拉麵,因為佢隻虎蝦真係好出色!與其話佢係湯麵,湯底嘅濃郁程度更加似沾麵。食第一啖會覺得好正,食多咗就會覺得有少少膩,唔係超肚餓未必食得哂。而主角虎蝦除咗好大隻之外,表面嘅炸粉仲沾滿咗櫻花蝦!
爽口彈牙嘅蝦肉加上香脆嘅炸粉同櫻花蝦真係好食到暈,絕對係誠意之作😤
推薦指數: 9/10
👉本格撈麵

第一啖食落無蝦麵咁吸引,但佢屬於越食越上癮!因為呢一款撈麵味道係酸酸哋,所以食多咗都唔會覺得太膩。雖然佢賣相比較普通,但好食嘅程度不亞於蝦麵。份量十足之餘配料都好豐富,有超多肉碎、紫菜、木魚絲、生蛋黃同海量葱。
推薦指數: 9/10
🎈飲品
👉午後檸檬茶
其實火夫飲品選擇都係普通茶類同汽水,但都想特別介紹一下檸檬茶。可能佢都知自己嘅麵食比較重口味,所以檸檬茶係會比較清淡少少的。食完拉麵飲真係剛剛好,好冰涼清爽!
🎀總括而言🎀
👉食物:整體都好高質,性價比非常高
👉服務:見到staff 都係比較忙,不過服務上都不過不失
👉環境:裝修好有日式居酒屋style,店面唔算大,座位會有少少逼
推薦指數: 8.5/10

🎀其他小資訊🎀
👉訂位:我哋當日weekend 12點打去book位都book到,去到發現full house, 好彩有預先打電話book!
👉泊車:有消費泊車優惠✅
👉信用卡優惠:🈚
2022-09-18 240 瀏覽
𝓦𝓱𝓪𝓶𝓹𝓸𝓪#黃埔不嬲都嘢食,今次試咗呢間新開嘅日式拉麵,聽講評價都好高,一於去試吓,假期同平日有唔同Menu,不過我係為左個虎蝦湯拉麵衝住來的!佢假日每set 平均HKD138,如果你再加其他不同串燒或者不同拉麵就另外再加錢, 另外仲有個暢飲Menu HKD138/120 MINS ,啱晒飲品精!今次試左: (每個set HKD138 1自選拉麵+2 串本+ 1飲品)包前菜: 👍🏾雞肝多士 ,炸枝豆春卷,味噌青瓜1-虎蝦濃湯麵 x2 🍤(另加HKD50)個虎蝦好好食,勁大隻,滿滿櫻花蝦包住炸,不過湯底好濃,食到底已經好飽少咸)2-雞白湯素麵 (另加HKD10) 清清地 幾好 3-串品 🍢X6 (海鰻燒,燒牛柳粒, 芝心茄子, 蟹肉牡蠣, 生蒜牛柳, 玉子鰻魚)4-飲品: 🥤烏龍茶,午後奶茶,巨峰冰串梳打🍩另外餐廳有+1服務費📍 火夫 (紅磡)紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G29號舖#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkong

𝓦𝓱𝓪𝓶𝓹𝓸𝓪#

今次試左:

包前菜: 👍🏾雞肝多士 ,炸枝豆春卷,味噌青瓜

2-雞白湯素麵 (另加HKD10) 清清地 幾好

4-飲品: 🥤烏龍茶,午後奶茶,巨峰冰串梳打

🍩另外餐廳有+1服務費

📍 火夫 (紅磡)
紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G29號舖

#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkongfoodblogger #hongkongfoodlover#hongkongfoodie#instafood#hongkongrestaurant#hongkongeats#hongkongfoods#hongkongfoodbloggers#instafoodie #instafoodporn #instafoodgram #foodporn#吃貨#香港美食 #吃貨 #吃貨女孩 #吃貨日常 #相機食先#ka_foodicted

2022-09-18
慶祝紀念
生日
  • 虎蝦湯拉麵
  • 雞肝多士
🧡三品前菜枝豆春卷 - 配枝豆醬 香脆可口味噌冰凍青瓜 - 清新 開胃雞肝多士 - 惹味 脆口 易入口🧡虎蝦濃湯麵(+$50)最想試的菜式 湯底濃郁鮮味 麯質彈牙 虎蝦勁脆勁大隻🧡本格撈麵因為唔想要兩個虎蝦麵驚太膩 所以試咗呢個本格撈麵 喜出望外 驚喜 大推。🧡串燒試左四款 推介 牛小腸 燒海鰻海鰻 鮮脆 有少少甜醬汁吊味牛小腸 惹味 口感煙韌 🧡巨峰梳打 乳酸梳打 (各+$10)外觀十分吸引 味道正常發揮結語 午餐set超抵食 值得一試,平日好似再比週末平。
🧡三品前菜
枝豆春卷 - 配枝豆醬 香脆可口
味噌冰凍青瓜 - 清新 開胃
雞肝多士 - 惹味 脆口 易入口

🧡虎蝦濃湯麵(+$50)
最想試的菜式 湯底濃郁鮮味 麯質彈牙 虎蝦勁脆勁大隻

🧡本格撈麵

🧡串燒
試左四款 推介 牛小腸 燒海鰻
海鰻 鮮脆 有少少甜醬汁吊味
牛小腸 惹味 口感煙韌

🧡巨峰梳打 乳酸梳打 (各+$10)
外觀十分吸引 味道正常發揮

結語 午餐set超抵食 值得一試,平日好似再比週末平。
2022-09-10 327 瀏覽
其實串燒喺我心目中好多時都係貴夾唔飽嘅東西,但係往往都係一份吸引力🤣同埋送酒真係一流。大熱天時經過紅磡,見到餐廳都係新開未見過,所以就比次機會佢,入到去見到餐牌係一個主食+兩款串燒送嘢飲$188 黑醋蕃茄冷麵  雞心  燒鰻 $118 講真串燒嚟到個樣呢的而且確就唔係好討好,但係食落去食材都幾新鮮,味道唔會話太濃烈,感覺係真材實料唔需要用太多調味料去遮蓋味道。佢個冷麵真係做得好好,首先喺出面食好多地方嘅冷麵都唔凍🤣🤣佢真係好夠凍之餘,調味都做得好好,黑醋蕃茄之餘,另外有三色椒同埋橄欖,天時暑熱食落去非常解暑。我覺得呢一個配搭係一流,因為串燒都有少少熱氣,配搭冷麵就好似解左啖熱氣咁。 我覺得值得介紹其他朋友再嚟

黑醋蕃茄冷麵  雞心  燒鰻

黑醋蕃茄冷麵  雞心  燒鰻 $118

2022-09-04 3595 瀏覽
一心諗住去睇 #林家謙 演唱會前去拜會一下 @maiheihk 米氣,結果當然係人山人海排隊等候👏🏻。發現隔兩間店有一間日本🇯🇵串燒店,唔駛等有得入,絕對係執到金嘅心情,相信應該係米氣嘅同一集團營運(有錯情指證🫱🏻‍🫲🏿).氣氛更有日本🇯🇵食肆風味,服務態度亦見殷勤招待,主動解釋餐牌上面嘅食物同設定,當然食物亦頗有質素,仲送上免費🆓前菜,令人非常滿足😋———————————————————————————🥢串燒:蔥卷牛舌🐮👅、蜜瓜牛卷🍈🐮、雞尾🐔💬串燒有醬汁調味,火🔥控有水準,其中蜜瓜🍈卷嘅甜配紅肉亦係美味配搭.🥢串揚:蟹肉牡蠣🦀🦪、生蒜牛柳🐮、玉子鰻魚🥚🐟💬串揚比起串燒多一份口感,因為係炸皮包裹住食材,夠香脆可口;蟹🦀️+蠔🦪就當然要新鮮,做得到;牛柳腍滑,鰻魚夠厚有口感😋.🥢真鯛刺身🐟💬頭盤都有好多選擇,揀咗白身魚刺身,配薑蔥,新鮮食材必定有水準😌.🥢鴨胸蕎麥麵🍜🐦💬又係情懷嘅心態,好想好想食到輕井沢嗰碗鴨湯麵🍜,相信往事只能回味🥲.🍹冰串燒酌💬雪冰咗嘅生果🍎🍇串起,以燒酌配搭,感覺淡咗少少🤏,唔夠濃郁😌
———————————————————————————
🥢串燒:蔥卷牛舌🐮👅、蜜瓜牛卷🍈🐮、雞尾🐔
🥢串揚:蟹肉牡蠣🦀🦪、生蒜牛柳🐮、玉子鰻魚🥚🐟
🥢真鯛刺身🐟
🥢鴨胸蕎麥麵🍜🐦
🍹冰串燒酌
2022-08-18 638 瀏覽
Great spot for a Japanese Izakaya-style lunch set!.Highly recommend their 🦀 🦪 crabmeat oyster skewer 蟹肉牡蠣串! .As for noodles, their Mexican style cold somen 黑醋蕃茄冷麵 was super refreshing though not at all Japanese😂.Lunch set HKD 138 - Starters to share, 1 noodle dish, 2 skewers, 1 drink

蟹肉牡蠣串

蟹肉牡蠣串
2022-08-08 700 瀏覽
火夫係一間係黃埔新開嘅居酒屋,佢哋主打一啲小食同埋串燒,個人嚟講覺得佢哋嘅食物質素有驚喜,而且價錢合理,值得一試!雖然舖頭唔大,但座位嘅分配都算幾闊落同舒服,細一個同朋友飲返一兩杯同敘舊嘅好地方!佢哋嘅串燒痛風串揚都幾好食,$48兩串,可以自由配搭。我哋叫咗幾款吸引嘅嚟試吓,個人最鍾意嘅有櫻花蝦豆腐,鰻魚玉子燒,牛肉蜜瓜串同埋燒牛舌,全部嘅調味都啱啱好,而且火候控制得好好, 炸同燒到外脆內嫩,我哋都加單左幾次!主食方面,佢哋嘅隻燒牛肩胛撈麵好好食!撈麵嘅醬汁鹹中帶甜,加埋蔥花同埋彈牙嘅麵條,食落好夾,最令我驚喜嘅係燒牛肩胛,每一片都肥瘦均勻,食落好有牛味,個人好推薦!

2022-08-04 812 瀏覽
紅墈覓食發現新開冇耐嘅日式串燒店,仲有lunch set,當然不能放過啦~我地揀左$118set包一款麵食、兩串串燒、一杯飲品,串燒share就可以試四款。等左一陣我嘅本格撈麵就到,肉醬、蔥、大蔥、韭菜、木魚碎、紫菜、加好大隻黃澄澄嘅日本蛋,好吸睛,將所有配料撈混之後韭菜蔥香味撲鼻,個麵勁掛汁,食落好正~ 試左朋友嘅火夫咖哩麵,日式甜咖哩超級creamy。Lunchhour唔係好多人所以串燒都唔洗等好耐久熱焫焫端上!OMG全部都好高質食到我地lam lam脷!最令我驚豔嘅彩葡提鴨卷,鴨卷的的骰骰好香,一咬落去剝左皮嘅葡提超甜勁過癮,難怪啱多人推介~ 第一次食雞心喉覺得超有口感,惹味兼爽口,超想encore!芝心茄子賣相非常討好而且不膩,非常出色!冇比較冇傷害,燒牛柳粒其實都好好味,但其他三款串燒實在太有驚喜,相比之下冇咁出色~  串燒真係冇得彈,I’ll be back~

葡提鴨卷

2022-07-05
葡提鴨卷
  • 雞心喉
2022-06-26 875 瀏覽
平民日料假日lunch set虎蝦濃湯麵+50幾好味櫻花蝦包著整隻虎蝦🍤彈彈肉鮮味十足再點份櫻花蝦豆腐生蒜牛柳(黑椒比較多)櫻花蝦虎蝦(黑椒少許)為何提到黑胡椒這一個話題?因為我訂枱時寫我對黑胡椒過敏沒想職員還是有認真看注備食物送上沒幾分鐘就有位男侍應跑來怕我吃到那2樣食物還很貼心要幫我換我說不怕我不吃那2樣我對面的他會吃的侍應哥哥安心的退場了服務態度我感覺這店挺好的上錯了食物也會很有禮貌和你致歉串燒雖沒太大的驚喜勝在服務令人感覺舒服本格撈麵:虎蝦濃湯麵:櫻花蝦豆腐:鹽燒手羽先:好瘦生蒜牛柳:蒜味比較出,牛味無咩燒牛椰粒: 枝豆春卷:雞肝多士:麥粒味噌青瓜:

平民日料
假日lunch set
虎蝦濃湯麵+50

幾好味
櫻花蝦包著整隻虎蝦🍤
彈彈肉
鮮味十足

再點份櫻花蝦豆腐

生蒜牛柳(黑椒比較多)
櫻花蝦虎蝦(黑椒少許)
為何提到黑胡椒這一個話題?
因為我訂枱時寫

櫻花蝦豆腐:

鹽燒手羽先:
好瘦
生蒜牛柳:
蒜味比較出,牛味無咩
燒牛椰粒:

枝豆春卷:

雞肝多士:

麥粒味噌青瓜:

• 虎蝦濃湯麵
2022-06-23 614 瀏覽
黃埔街坊,自從去左一次火夫後就keep住2/3週幫襯一次,freeflow簡直為我呢種酒鬼而設,叫三杯酒精類飲品就回到本。已試過成個menu whiskey類mix,夠冰足料,而且用suntory角切飲完第二日唔頭痛,同行友人表示冰串燒酎清新爽口,大大提高胃口。講到食,唔怕肥朋友一定要試雞屁股,酥香脆,即叫即燒,上枱燒辣辣;前菜真鯛刺身有漬過,肉質實又有魚香,必點!薯蓉半熟卵沙律係出面同樣價錢既兩倍份量,足料多菜蛋滑溜,夾埋炸串食一流;)鴨胸蕎麥麵第一次食覺得好怪,有啲「喼」,後來發現係應該飲左兩三杯之後先叫來做收場壓軸,解膩,蕎麥麵有粗糧香,有趙口~

2022-06-09
  • 鷄尾
  • 真鯛刺身
  • 薯蓉半熟卵
2022-06-07 851 瀏覽
之前黎過食lunch ,見到佢有$138 2小時任飲,所以今次再黎試下睇睇menu,串燒基本價錢係$48 2串,有部分要加錢,每轉最多叫8串,即叫即燒任飲就係$138 2小時,包括頭2行既飲品Order完野食就送左碟青瓜,本來都order 左,即刻取消返叫左2個前菜,分別係枝豆春卷同埋雞肝多士,呢2個前菜之前食set lunch都有,試過好食,今次再order ,個雞肝醬好好味,搽麵包一流撇除咗啲唔食既芝士同鰻魚之後,我地成版menu掃晒,每次8串,製作都需時啲時間,不過黎到有啲肉類唔係好分到係咩,同埋份量偏少成既最出色同驚喜既係炙燒牛肩胛撈麵,麵底軟硬適中,上面果6塊牛肩胛好有牛味,比起串燒果啲肉細細粒,食左都唔覺,呢個真係啖啖肉任飲方面2小時真係唔係好夠,不過佢啲啤酒杯全部都雪到冰晒好有誠意,本來餐飯都話限時120分鐘,我地19:30開始,計過佢收11點,我地120分鐘係21:30,得返個半鐘未必會好多枱再入,好采真係比我地坐到11點,而且2小時任飲夠鐘,佢都好好比我地夠鐘前叫多一round ,啤酒夠凍,燒酌味道偏淡,如果酒量唔太好可以點燒酌,威士忌梳打初時怕會好濃,但原來都好易入
任飲就係$138 2小時,包括頭2行既飲品

麦粒味噌青瓜

叫左2個前菜,分別係枝豆春卷同埋雞肝多士,

枝豆春卷

雞肝多士

炙燒牛肩胛撈麵

任飲方面2小時真係唔係好夠,不過佢啲啤酒杯全部都雪到冰晒好有誠意,本來餐飯都話限時120分鐘,我地19:30開始,計過佢收11點,我地120分鐘係21:30,得返個半鐘未必會好多枱再入,好采真係比我地坐到11點,而且2小時任飲夠鐘,佢都好好比我地夠鐘前叫多一round ,啤酒夠凍,燒酌味道偏淡,如果酒量唔太好可以點燒酌,威士忌梳打初時怕會好濃,但原來都好易入口,仲甜甜地

檸檬冰串燒酌

睇得出入面做野有部分好新手,問佢野佢都答唔到同埋會有落錯/漏單情況,不過好有禮貌

最後總結3個人埋單$1100左右,都算抵食,會有下次

飲飽食醉,飲唔夠再轉場

2022-06-02
麦粒味噌青瓜
枝豆春卷
雞肝多士
檸檬冰串燒酌
2022-06-03 489 瀏覽
Weekend Brunch Set包括前菜,麵食同串燒兩份。串燒整體算高質,特別係炸物類🍤不過麵食就無咩特別。另外仲可以追加串燒同加$138有啤酒/燒酌任飲🍺.而呢到環境好舒服,座位同座位之間好闊落,食都食得開心D.‣ Weekend Lunch Set ⋆ $138+
而呢到環境好舒服,座位同座位之間好闊落,食都食得開心D
‣ Weekend Lunch Set ⋆ $138+
2022-05-26 2953 瀏覽
[黃埔日式串燒店🍖火夫]-開sem經過見到呢間黃埔新開嘅日式串燒店😋心諗下次落堂一定要黎試吓😌點知就變咗hybrid mode😺到完sem終於有機會食到啦!🥹-餐廳裝潢有格調沙發位坐得舒服😌餐牌有幾隻表情鬼馬嘅公仔🤣幾盞鬼Menu設計簡潔易明👍🏻餐廳好貼心咁提供咗信封俾我哋放口罩😷服務員仲好熱心同我哋介紹菜式服務態度一百分💯-平日午市套餐😋1)麪食+串燒/串掦(任選兩款)+飲品= $118+1😋2)麪食+飲品= $78+1😋追加串燒+$48暢飲放題😋$138/2hrs-😋本格撈麪 + 串燒/串掦*2 + 麥茶☕️ $118+1睇佢個樣奇貌不揚🧐以為味道應該麻麻地點知出奇地好食😝中間個醬好濃仲有啲芝麻嘅香味😏啱晒重口味嘅我撈埋啲配料同蛋黃😝味道非常豐富😎重點係佢個麵好掛汁🤪食得非常滋味不過食完有啲口渴🤣🤣🤣好味指數:🌕🌕🌕🌕-😋狸貓蕎麥麵+串燒/串*2 + 檸檬茶🍋☕️ $118+1個湯好清甜👍🏻係我係日本食到嘅味道🥹腐皮有三塊🍢吸湯能力一流食落去爆汁😋為個麵食加咗唔少分蕎麥麵都幾彈牙😙唔錯至於兩粒丸入面有啲粟米增加口感🌽不過味道就普普通通啦😗好味指數:🌕🌕🌕🌗-至於串燒同串揚我哋就嗌咗呢四
[黃埔日式串燒店🍖火夫]

開sem經過見到呢間黃埔新開嘅日式串燒店😋